Cauta in 21.294 retete
Pune câteva picaturi de ulei pe cateii de usturoi si înfasoara-i în folie de aluminiu. Pune bucatile de conopida, cartofi si ceapa, împreuna cu usturoiul înfasurat în folie pe o tava întinsa. Asezoneaza legumele cu ulei de masline, sare si piper. Baga tava cu legume la cuptor si lasa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Dupa ce legumele s-au înmuiat, adauga-le într-o oala, împreuna cu supa de legume si cimbrul tocat. Scoate usturoiul din folia de aluminiu si adauga-l în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune biscuitii cu graham într-o tava tapetata cu hârtie de copt, într-un singur strat. Prajeste migdalele timp de 5 minute într-o tigaie, apoi topeste untul într-un vas, la foc mediu. Toarna încet zaharul brun si mesteca bine, fara sa lasi continutul sa fiarba. Ia cratita de pe foc si adauga migdalele, apoi toarna amestecul peste biscuiti. Baga tava la cuptor si las-o la foc mediu timp de 10 minute, pâna când toppingul cu migdale începe sa sfârâie. Sosul de caramel trebuie lasat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sloganul bacaniei, de toate cele bune: uleiuri de masline grecesti, masline ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de fan uscat. Mozzarella de buna calitate se asorteaza perfect cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Doar Italia putea naste un astfel de desert, oricare parte a ei ar fi responsabila de aparitia lui. Fie ca a aparut pentru prima data in Treviso, dupa cum pretind unele surse, sau in Siena, dupa cum proclama altele, Tiramisu ramane al Italiei si inseamna acelasi lucru: Tira mi su (trage-ma-n sus), cu referire directa la continutul energetic al ingredientelor, espresso si zahar. Fiind un desert al copiilor, Tiramisu nu continea initial alcool, ulterior i s-au adaugat felurite licori alcoolice...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de aluminiu care ii confera o buna conductibilitate si o greutate redusa, tigaile ... prin forma ergonomica si o priza buna data de suprafata mata a bachelitei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... aveti la indemana un foc bun de gratar ca sa frigeti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... frumoasa, curata si fara bacterii nocive, nu-i asa? Acidul din otet ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Tava pentru prajitura se unge cu ulei/unt si se tapeteaza cu hârtie pentru copt. Ciocolata si untul se topesc la abur, dupa care se ia amestecul de pe foc si se lasa sa se racoreasca câteva minute. Se adauga zaharul, cacaua si vanilia, amestecând bine cu ajutorul unui tel. Cele trei oua se adauga pe rând, amestecând bine cu telul. la final se pune sarea si faina, amestecând pâna când se omogenizeaza toate ingredientele. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) tartinabila. Bogata in grasimi de buna calitate provenite din avocado si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la evenimentul Pofta de o fapta buna! Help Florina! -un targ de ... ora 10, la o fapta buna. La o fapta buna si la o prajitura ... nu sunt foarte mari. Vestea buna este ca medicii spun ca ... acces la un tratament mai bun. Uniti putem sa facem mai ... pe tion.ro. Fa o fapta buna si ajut-o pe Florina ! Indiferent ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... , satios, sanatos si foarte, foarte bun. La baza, terciul nu e altceva ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... incearca astfel o rememorare a unor vremuri bune. Acest lucru este dorit si ... -l trimita pe client in vremurile bune de altadata, in cafenelele belgiene ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ca sa obtii cafeaua perfecta pentru dimineti somnoroase, foloseste un ibric, o cafea macinata de calitate si putin zahar, de preferat brut. Proportiile sunt foarte importante, asa ca pentru o ceasca obisnuita ar trebui sa folosim aproximativ 170-180 ml apa si 2 lingurite de cafea. Pentru ibric, cafeaua trebuie sa fie macinata fin si de preferat chiar înainte de a o pune la fiert. Pune cafeaua în ibric înainte ca apa sa dea în clocot, astfel îsi va pastra mai bine aroma. Focul trebuie sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de lemn usor. Cel mai bun sortiment de camembert este cel ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Stoarce bine zucchini razuit pentru a elimina excesul de apa. Se amesteca toate ingredientele într-un bol, dupa care se prajesc chiftelutele într-o tigaie încinsa cu putin ulei. Dupa ce ai întors doua chiftelute, pune-le una peste alta cu un strat de brânza cheddar sau cascaval între ele. Se mai lasa putin în tigaie pâna când se topeste brânza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii graham se farâmiteaza în robot, dupa care se amesteca cu untul topit. Se pun într-o forma rotunda pentru tort si se preseaza bine blatul. Crema de brânza se bate cu mixerul, dupa care se adauga zaharul si smântâna lichida, mixând bine pâna când se dizolva zaharul. Într-un bol separat se amesteca budinca instant cu lapte pâna când capata o consistenta cremoasa. Se toarna peste crema de brânza si se amesteca împreuna. Se toarna jumatate din cantitatea de crema peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro