Cauta in 21.294 retete
... . Cel mai indicat pentru acest preparat este un vas de yena ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cealalta. Se da focul la mic, se aranjeaza ingredientele pentru topping ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bate oul cu apa într-un bol mic. Topeste untul înt-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga oul si lasa-l neatins timp de unu sau doua minute, apoi scoate-l din tigaie si taie-l în fâsii. Încinge uleiul în aceeasi tigaie, adauga ceapa si caleste-o pâna se înmoaie. Adauga apoi orezul, sosul de soia, piperul si carnea de pui. Caleste la foc mare timp de cinci minute, apoi adauga fâsiile de ou. Se serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepararea acestui produs este foarte simpla. Dupa ce ati strâns toate ingredientele nu trebuie sa faceti nimic mai mult decât sa le amestecati în blender aproximativ 10 minute, pâna obtineti o pasta cremoasa. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final se toarna continutul în castronele ori pahare si ornate asa cum va place. Important este ca trebuie servita rece!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare rondele de rechin: Se spala pestele ,se usuca ... pestele la prajit ,la foc mic ,pe ambele parti pana se ... suculenta si aromata. Mod de preparare relish: Adauga in tigaie curata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mai intai, preparam aluatul. Punem intr-un vas faina cu un ... . Il lasam la frigidem pana preparam umplutura. Umplutura: Topim untul ramas ... mai lasam 1 minut. Taiem bucatele mici sunca de pui si le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem fasolea sau daca n-avem chef de stat dupa ea, luam gata preparata. Taiem maslinele feliute, ceapa pestisori, usturoiul si el tot feliute; tocam patrunjelul, potrivim de sare si piper, turnam putin ulei de masline (4 linguri) si stoarcem lamaia, apoi amestecam. Pregatim patul cu frunze de salata verde si peste asezam salata noastra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , mai adaugati condimentele dorite si preparatul este gata. Este mult mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste împreuna supa de pui, dovleacul, ceapa, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul pâna ajunge la fierbere, apoi da focul mic si lasa-l sa fiarba neacoperit timp de 30 de minute. Dupa aceea, foloseste un blender pentru amestecul obtinut pâna ajunge o pasta omogena si cremoasa. Pune din nou la fiert la foc mic si lasa-l înca 30 de minute neacoperit. Adauga apoi smântâna si toarna supa crema obtinuta în boluri speciale. Se orneaza cu patrunjel sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Poti lasa dovlecelul cu coaja, dar îl poti si curata daca preferi. Se taie feliute subtiri si se pune putina sare peste, abandonându-i pâna ce prepari compozitia. Bati ouale bine, adaugând sarea si piperul, apoi se încorporeaza treptat faina pentru a nu se forma cocoloase. Iei fiecare felie de dovlecel si o dai prin aceasta compozitie, dupa care le prajesti într-o tigaie cu ulei încins. Se lasa cât sa se rumeneasca si se pot servi atât calzi, cât si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai buna a doua zi, la micul dejun. Pozele sunt execrabile, dar ... piper dupa gust Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele ... groasa si pufoasa, folositi o tava mica), se pune compozitia si se ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Timp de preparare: cca 1+1/2 ore. Cca 950 kcal/portie. Se recomanda ... salata asortata. Mod de preparare 1.Aluatul se prepara conform retetei. Carnea ... . Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute. 3. Se adauga oregano ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana si "carnivorii" casei. Se prepara foarte repede si usor :) Ingrediente ... si se vor inabusi frumos), preparam sosul. Pentru sos, dizolvam cele ... sosul sa fiarba la foc mic, amestecand in continuu pana capata ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 3 cepe, sare, piper, 1 buc. telina mica, 1 foaie de dafin, 1 cub zahar ... , marar si patrunjel Mod de preparare: Se taie cepele marunt. Se ... marunt. Se lasa pe foc mic sa scada zeama. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din conserva, 120 g carnati, 8 oua mici, sare, piper, boia dulce de ... , unt (pentru 4 portii) Mod de preparare: Se curata ardeii si prazul ... carnatii. Se lasa la foc mic timp de 15 minute tinand ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com