Cauta in 16.330 retete
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mai intai, preparam aluatul. Punem intr-un vas faina cu un ... . Il lasam la frigidem pana preparam umplutura. Umplutura: Topim untul ramas ... mai lasam 1 minut. Taiem bucatele mici sunca de pui si le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem fasolea sau daca n-avem chef de stat dupa ea, luam gata preparata. Taiem maslinele feliute, ceapa pestisori, usturoiul si el tot feliute; tocam patrunjelul, potrivim de sare si piper, turnam putin ulei de masline (4 linguri) si stoarcem lamaia, apoi amestecam. Pregatim patul cu frunze de salata verde si peste asezam salata noastra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , mai adaugati condimentele dorite si preparatul este gata. Este mult mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste împreuna supa de pui, dovleacul, ceapa, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul pâna ajunge la fierbere, apoi da focul mic si lasa-l sa fiarba neacoperit timp de 30 de minute. Dupa aceea, foloseste un blender pentru amestecul obtinut pâna ajunge o pasta omogena si cremoasa. Pune din nou la fiert la foc mic si lasa-l înca 30 de minute neacoperit. Adauga apoi smântâna si toarna supa crema obtinuta în boluri speciale. Se orneaza cu patrunjel sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Poti lasa dovlecelul cu coaja, dar îl poti si curata daca preferi. Se taie feliute subtiri si se pune putina sare peste, abandonându-i pâna ce prepari compozitia. Bati ouale bine, adaugând sarea si piperul, apoi se încorporeaza treptat faina pentru a nu se forma cocoloase. Iei fiecare felie de dovlecel si o dai prin aceasta compozitie, dupa care le prajesti într-o tigaie cu ulei încins. Se lasa cât sa se rumeneasca si se pot servi atât calzi, cât si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai buna a doua zi, la micul dejun. Pozele sunt execrabile, dar ... piper dupa gust Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele ... groasa si pufoasa, folositi o tava mica), se pune compozitia si se ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Timp de preparare: cca 1+1/2 ore. Cca 950 kcal/portie. Se recomanda ... salata asortata. Mod de preparare 1.Aluatul se prepara conform retetei. Carnea ... . Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute. 3. Se adauga oregano ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana si "carnivorii" casei. Se prepara foarte repede si usor :) Ingrediente ... si se vor inabusi frumos), preparam sosul. Pentru sos, dizolvam cele ... sosul sa fiarba la foc mic, amestecand in continuu pana capata ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se spala toate legumele, se curata, se toaca ceapa marunt, morcovul rondele, dovlecelul si vânata cuburi, cartofii în patru cuburi mari, iar ardeiul in felii mari. În 3 linguri de ulei se caleste ceapa si cartofii, cu sare. Apoi se adauga apa si restul de legume si se lasa la fiert cu sare si piper. Când legumele sunt aproape fierte se adauga cana de suc de rosii si cimbrul. Se mai lasa la fiert 10 minute. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incins. Cu cartofi la ceaun...o minune! Timp Preparare: 1 h 30 ' Complexitate: medie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Preparare: cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 20-25 minute. Se prepara separat sosul cu restul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru inceput preparam un aluat normal ca cel de paine din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul al 220 de grade Celsius. Asaza feliile de dovlecel pe o tava intinsa pentru copt, unge-le cu ulei pe ambele parti si asezoneaza. Baga-le la cuptor si lasa-le timp de cinci minute, pâna când se rumenesc putin. Întinde aluatul decongelat pe o baltul de lucru presarat cu putina faina, apoi taie marginile pentru ca aluatul sa aiba în jur de 30cm x 15cm. Asaza aluatul pe o tava de copt unsa cu putin ulei. Realizeaza o margine de aproximativ 2 cm de jur împrejurul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încalzeste cuptorul în prealabil. Se bat bine ouale. Se pun înr-o tigaie feliile de cârnaciori si cartofii pâna se calesc împreuna putin, dupa care se pun pe o farfurie. În grasimea din tigaie se adauga rozmarinul si ouale batute, iar la suprafata amestecul de cartofi cu cârnaciori. Se pune tigaia la cuptor pâna ce ouale sunt patrunse. Între timp se taie ceapa în felii subtiri si se freaca bine cu sare, piper, ulei de masline si frunze de patrunjel. Se scoate omleta din cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro