Cauta in 21.436 retete
... migdale prajite, tocate. Mod de preparare: 1. Intr-un vas de dimensiuni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... !... Distreaza-te in timp ce prepari aceste cocktail-uri, pe care ... lapte si frisca. Mod de preparare: 1. Toarna toate aceste ingrediente intr ... , produs dintr-un amestec de coniac, coaja de portocale, vanilie si ... verde, pentru decor. Mod de preparare: 1. Toarna tequila, sucul de merisor ... o frunza proaspata de menta, pentru prepararea unui Rosy Rum Cosmo. Ingrediente ... proaspete, pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si/sau nuci macinate un paharut de coniac frisca Mod de preparare: 1. Zaharul si vinul impreuna cu toate mirodeniile ... si adauga migdalele, nucile si coniacul. Toarna sosul peste pere si ... de toamna, delicios, special si, mai ales, foarte usor de preparat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... smantana; putina votca sau putin coniac; sare, dupa gust; piper macinat. Mod de preparare: 1. Carnea se bate, se sareaza ... cu putina votca sau putin coniac, se flambeaza si, cand flacara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 cesti cafea tare, 6 linguri smantana, 6 linguri coniac, 12 lingurite zahar, 6 cuburi gheata Mod de preparare: Se prepara o cafea tare, bine indulcita. Se amesteca cu smantana, se bate bine, apoi se adauga coniacul si se lasa sa se raceasca. Se pune lichidul in termos, adaugindu-se cuburile de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de otet sare Mod de preparare: 1. Ciupercile se curata, se spala ... maghiran 25 ml coniac sare, piper Mod de preparare: 1. Curcanul se sareaza si se lasa ... curcanul cu ulei amestecat cu coniac si se da din nou ... catei de usturoi Mod de preparare: 1. Se spala carnea, se sareaza ... de bulion, sare Mod de preparare: 1. Se taie carnea de miel ... Amaretto 50 g unt Mod de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu te-ai gandit sa prepari si tu spuma de ciocolata ... : 250 g ciocolata; 30 g unt; 25 g coniac; 200 g frisca; 5 oua; piscoturi; limbi ... rasa de portocala. Mod de preparare: 1. Se topesc pe aburi ciocolata ... rasa de portocala, se adauga coniacul si se bate in continuare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pentru ca nu este un preparat foarte greu, dar este deosebit ... . Sosul: 6 oua; 300 g smantana; 3 linguri coniac; 2 linguri pesmet; 2 linguri verdeata (patrunjel ... ) tocata; sare; piper. Mod de preparare: 1. Prepararea sosului: Intr-un castron ... un tel. Se adauga smantana, coniacul, verdeata tocata, sarea, piperul si ... de salata verde. Timp de preparare: 30 de minute, plus...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... slaba de vita Mod de preparare: 1,5 kg oase vitel sau 700 ... pt a putea glasa si altceva. Se foloseste la prepararea aspicului si coniacul, dar daca nu e de buna calitate mai bine sa lipseasca. Mod de servire La prepararea diverselor specialitati
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... suc de portocala; 2 lingurite mustar; 2 linguri coniac; sare; piper. Mod de preparare: Prepararea sosului: 1. Intr-un castron, se ... lamaie, sucul de portocala, mustarul, coniacul, sarea si piperul. Se amesteca ... . In castron se toarna sosul preparat si totul se omogenizeaza. 5. Compozitia ... cu rondele din lamaia intreaga. Preparatul se serveste bine racit. Sugestie ......
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare blat: Batem ouale intregi cu zaharul timp de ... fin,esenta de rom si coniacul. Crema aromata o dam la frigider ... adaugam esenta de rom si coniacul. Glazura: Topim ciocolata impreuna cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
40 g coniac, 80 g vermut, 40 g whisky, 10 g bitter, lamiie, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca bine coniacul cu whisky, bitter si vermut. Se pune la rece. Mod de servire Se serveste cu o jumatate de felie de lamiie in pahar si cuburi de gheata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 portocale, 2 mere, 1/2 pahar apa, 1/2 pahar zahar, 1 paharel de coniac Mod de preparare: Se face un sirop din apa si zahar, dupa care se adauga si coniacul. Fructele curatate de coaja se taie felii. Se asaza pe un platou rotund un cerc de felii de mere, de jur-imprejur feliile de portocale una dupa alta. Se toarna deasupra siropul rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se ... . Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cirese rosii (cu miezul tare), 400 gr. zahar, 100 ml. apa, 1 lamiie, 1/2 l coniac Mod de preparare: Se spala fructele, se inteapa cu un ac din loc in loc, se aranjeaza intr-o salatiera cu felii de lamiie printre ele. Se acopera cu siropul de zahar si apa si, reci, se amescteca apoi cu coniacul, Mod de servire Se pot servi imediat sau se pot pastra mai mult timp.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. mustar, 2 buc. mere, 1 paharel coniac, sare, piper, salata verde Mod de preparare: Cartofii se taie cubulete, telina ... amesteca totul cu mustarul, maioneza (preparata din: 1 ou, 150 ml ulei, zeama de lamaie, sare) si coniacul, se sareaza si se pipereaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. de unt proaspat, 150 gr. zahar pudra, 100 gr. lapte condensat, 2 gr. praf de vanilie, 1 lingurita coniac sau vin Mod de preparare: In loc de lapte condensat se vor lua 275 gr. lapte proaspat integral si 50 gr. zahar si se va fierbe pana cind ramin 100 gr. Untul se freaca si se bate spuma, se adauga praf de vanilie, coniac sau vin de desert tare, zahar pudra si batind mereu se toarna putin cite putin lapte condensat, pana cind se face...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cesti de cafea tare, 6 lingurite sau 6 bucati zahar, 6 linguri coniac Mod de preparare: Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 banana pt. fiecare persoana, 1 lingura mare de margarina pt. fiecare banana, zahar, 1 paharel coniac Mod de preparare: Se topeste margarina intr-o tigaie antiaderenta si se pun bananele la prajit. Cind sunt prajite pe jumatate, se presara cite o lingura de zahar pe deasupra. Se mai lasa 3-4 min pana cind zaharul s-a topit si se stropesc cu coniac. Se mai lasa apoi putin pe foc, pana cind s-a evaporat alcoolul din coniac....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g ciocolata, 50 ml smantana, 280 g faina, un praf de copt, 5 linguri ulei, 40 ml coniac, 120 g zahar, un ou, 250 g smantana. Mod de preparare: Ciocolata se pune la muiat in 50 ml smantana fierbinte. Restul ingredientelor se amesteca bine cu mixerul si se toarna apoi compozitia de ciocolata racorita. Se pune cu lingura in tava, umplind formele numai 3/4. Se da la cuptor si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu ciocolata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com