Cauta in 21.294 retete
Nu cred ca mai e nevoie sa explic cum se face pestele pe gratar sau mujdeiul de usturoi. Este cel mai sanatos mod de are al prepara. Il recomand cu mare drag.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in care se gatesc majoritatea preparatelor din subcontinetul indian, fie ele ... mai neiscusit bucatar. Principiul de preparare al ghee consta in a obtine ... cat mai gras (peste 80%) Preparare: Taiati untul cubulete. Topiti untul, intr-o craticioara, la foc foarte mic. Indepartati cu o lingura spuma alba ... gatire: 10 minute Portii: 6 Ghee preparat in casa  nevidat  se pastreaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , 1 capatina usturoi, sare Mod de preparare: Se taie vinetele pe lungime ... pielita si seminte, taiate bucatele mici, zaharul si sarea. Se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... spala, se piseaza si se prepara un sos de usturoi cu ... stinga sub palnie pentru a portiona micii. Se pun intr-o tava umezita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu varf bicarbonat. Mod de preparare: Carnea si seul se trec ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am fost foarte multumita, cand am vazut ca Stefan a venit acasa cu cateva sfaturi date de un nutritionist. In clubul unde este inscris, a fost invitat un specialist pentru a le explica, ce trebuie sa manance si sa bea in timpul antrenamentelor sau competitiilor. De asemenea, inainte - in timpul efortului - si dupa efort. Ii spuneam tot timpul ca ce bea contine prea mult zahar, dar degeaba... Rolul bauturii energetice - serveste la conservarea unei surse constante de energie pentru muschi. Ce...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , o reteta extrem de simpla pentru micul-dejun , satioasa si economica. Tot ... fructele si serviti! Este un mic dejun extrem de simplu de preparat, foarte gustos, usor, dar capabil ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se pun cartofii, telina, ceapa si sunca la fiert la foc mediu pâna când cartofii devin fragezi, apoi se adauga sarea si piperul. Într-o alta cratita se topeste untul la foc mic, se adauga treptat faina si se amesteca în continuu pentru a nu se forma cocoloase pâna când compozitia se îngroasa. Apoi se toarna si laptele si se amesteca constant aproximativ 5 minute. Se toarna acest amestec peste legume si se pune la foc pâna mai da o data în clocot. Se pot adaga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... :D Ingrediente: - ciuperci intregi, de marime mica sau medie - cascaval - marar - usturoi - sare, piper Mod de preparare umplutura: Coditele ciupercilor se taie ... - cascaval - coditele calite Mod de preparare: Se umple o ciuperca cu ce ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... bucatari referitor la modul de preparare al retetei clasice de Ratatouille ... - 3 dovlecei medii (eu am folosit 2 mici si 1 mare) - 2 ardei grasi (pentru ... , le sotam putin impreuna. Pentru prepararea sosului, punem peste ceapa zaharul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si zaharul vanilat, la foc mic, iar cand incepe sa lase ... sa faceti niste rulouri mai mici din jumatati de foaie, pe ... sau sferturi de mere mai mici si garnisiti cu jumatati de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mare sau doua tavi mai mici, asaza cârnatii, pulpele de pui ... rumenita, iar legumele sunt moi, preparatul este gata. Se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dam la cuptor , la foc mic pana se rumeneste usor. Taiem ... va inmuia de la crema. Preparam crema astfel: dizolvam amidonul in ... punem sa fiarba la foc mic mestecand continuu ca sa nu ... cu un fel de bordura . Preparam apoi gelatina ptr tort conform ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taie fâsii late, apoi fâsii mici, pe latime Usturoiul se taie ... somon se amesteca cu marinata preparata si se tine la rece ... adauga sare si piper. Sosul preparat se amesteca cu pastele fierte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. În paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pâna se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa în farfurie se presara partrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi la frigider pâna se prepara crema. Crema de brânza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata legumele si se spala bine, apoi se taie în bucati si se pun la fiert într-un vas cu 3 litri de apa. Se adauga si lingurita de pasta de tomate. Se presara sare si piper si se lasa sa fiarba. Când toate sunt fierte, se scot din apa în care au fiert, se strecoara si se dau prin blender. Se subtiaza pasta obtinuta adaugându-se treptat apa în care au fiert. Se pune apoi supa la foc mic sa mai dea în câteva clocote. Se toaca patrunjelul verde si se adauga în supa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Apoi, rupe si broccoliul în bucati mici. Pesntru sos, bate cele doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro