prepararea micilor
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
prepararea baitului carne de porc, prepararea sirop de afine, prepararea coniac din vin, prepararea coniac rachiu casa, prepararea hreanului, prepararea coniacului, prepararea cascavalului din lapte de capra, prepararea coniacului din zahar ars, prepararea muschi de porc afumat
... Preparare supa Se pune morcovul la fiert intr-o cana de apa ... foc si pe pune patrunjelul . Preparare taitei Am framantat bine oul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 2 tavi si mod de preparare : Cu un mixer pentru aluat ... masline si caliti la foc mic 2 catei de usturoi taiati marunt ... tomate.Fierbeti sosul la foc mic timp de 40 de minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frisca si 2-3 linguri de sos caramel. Timp Preparare: 20 ' Complexitate: redusa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Scoatem miezul de la avocado cu ajutorul unei linguri. Spalam legumele. Tocam toate ingredientele marunt, amestecam cu 2-3 linguri ulei de masline,asezonam cu sare,piper,boia si zeama de lamaie,dupa gust . Servim cu chips tortillas . Deliciu garantat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr stafide - 2 oua (+ un ou mic, pentru uns) - 200 gr zahar ... - 1 lingurita de unt Mod de preparare: Prima si prima data am ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi se pune la fiert în apa cu un vârf de cutit de sare. Vasul, partial acoperit, se lasa pe foc circa 15 minute, pâna se absoarbe tot lichidul. Se da la o parte, dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna la definitivarea salatei. În continuare, dovleceii spalati vor fi feliati si la fel se va proceda si cu ardeii copti. Toate aceste legume se pun într-un vas peste care se adauga sare, piper, otel balsamic...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge o lingura si jumatate de ulei într-o tigaie din teflon. Adauga cartofii si lasa-i timp de 8 minute sau pâna se rumenesc, amestecând din când în când. Adauga jumatate de cana cu apa si lasa pâna începe sa fiarba. Redu focul si lasa sa fiarba partial acoperit timp de 8 minute sau pâna când cartofii sunt moi. Presara cu jumatate de lingurita cu sare si un praf de piper. Încinge restul de ulei (o lingura jumatate) într-o tigaie din teflon. Presara somonul cu sare si piper....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mult dureaza tocarea legumelor decat prepararea efectiva a salatei. Si am lasat ... sarata, cum va place) - o conserva mica de porumb - 3 rosii mari taiate ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încinge cuptorul la 200 de grade celsius. Unge somonul cu putin ulei de masline si presara un praf de sare si piper, pe dinauntru si pe dinafara. Amesteca feniculul, rosiile, patrunjelul si lamâia cu putin ulei de masline si un praf de sare. Umple somonul cu o parte din acest amestec (cât încape), iar restul pune-l într-o tava pentru cuptor si asaza pestele deasupra. Stropeste pestele cu ulei de masline, presara cu semninte de fenicul si pune-l la cuptor timp de 45 de minute. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În timp ce se încalzeste cuptorul, pune cartofii curatati si taiati în patru în apa pentru a-i lasa la fiert timp de 8 minute. Scurge cartofii si lasa-i putin sa se usuce si sa se raceasca. Amesteca-i cu restul ingredientelor sau doar varianta simpla cu sare, piper, ulei de masline. Asaza o foaie de copt într-o tava si pune apoi cartofii. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute pâna se rumenesc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp de 7 minute. Apoi se adauga usturoiul, chili si 2 linguri de ghimbir proaspat ras. Se ia de pe foc si se stropeste amestecul cu 2 linguri de suc de lime si se adauga 1 lingura sos de soia, adaugând un sfert de cana de apa daca e prea uscat. Se amesteca celelalte 2 linguri de suc de lime, 1 lingura sos de soia si jumatate de lingura de ghimbir ras si zaharul brun. Se adauga castravetii si ceapa, apoi coriandrul si menta. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Unge cu ulei o tava pentru cuptor. Asaza pulpele de pui pe tava. Amesteca într-un bol mare cartofii, uleiul de masline, zeama de la o lamâie, busuiocul, oregano, sarea si amestecul de ierburi mediteraneene pâna când cartofii sunt bine acoperiti cu condimente. Aranjeaza cartofii pe tava în jurul pulpelor de pui. Toarna peste pui trei sferturi din cantitatea de ulei si condimente în care ai asezonat cartofii. Stropeste puiul si cartofii cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu doua lingurite de ulei de masline. Lasa acest amestec la marinat, în figider, timp ce câteva ore. Prajeste feliile de pâine si faramiteaza-le. Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan împreuna cu niste mirodenii pe gustul tau. Taie pestele în felii subtiri si tamponeaza-l cu un servetel ca sa nu mai fie ud. Trece feliile de peste prin ulei de masline si mai apoi prin pâinea amestecata cu brânza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de ... .Se pune cratita la foc mic si se fierb bine, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare saramura: Mai intai ne vom ocupa de saramura ... potrivit Punem si un pahar mic de vin rosu Spalam, curatam ... fac in folie de aluminiu Preparare pastravi. Luam pastravii eviscerati (daca ... chiar 2 tavi sau cratite mai mici) Turnam usor saramura peste pesti ... minute la cuptor Pentru garnitura preparati cartofi nature. Saramura se serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie camea de vitel în bucatele potrivite. Se pun într-o cratita în care se calesc împreuna cu o ceapa taiata marunt. Se spala ciupercile si se taie în feliute subtiri. Când carnea este bine rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pâna ce încep sa piarda din umezeala. Se adauga lingurita de faina si se toarna vinul si apa, în care s-a amestecat o lingura de pasta de rosii. Se potriveste de sare, se acopera, se pune la cuptor si se lasa sa fiarba la...
Reţetă de pe retete.eva.ro