pregatirea macroului afumat
Pagina 2 din 5
... amesteca-le bine. Asaza somonul afumat pe un platou mare. Împrastie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge cuptorul. Se scurg boabele de naut si se lasa pe un servetel ca sa absoarba toata apa. Se pun apoi într-un bol, se stropesc cu ulei si condimente, se amesteca bine si se asaza în tava tapetata cu foaie de copt. Se lasa la cuptor 15 minute, dupa care se scot si se amesteca bine. Se mai introduc la cuptor înca 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca într-un bol crema de brânza, mararul si usturiul pisat. Stropeste blatul de pizza cu ulei de masline si întinde apoi pe el amestecul de crema de brânza. Pune deasupra feliile de ceapa si mozzarella si coace în cuptor timp de 10 minute sau pâna mozzarella s-a topit Scoate pizza din cuptor si adauga feliile de somon, avocado si frunzele de rucola. Stropeste cu putina zeama de lamâie si serveste sau mai presara o jumatate de cana cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apa si lasa-le asa. Mai departe, încalzeste într-o tigaie 3 lingurite de ulei si prajeste în ulei ceapa si usturoiul, taiate marunt, pâna când devin aurii. Adauga ardeiul taiat, cubuletele fierte de morcov si mazarea. Lasa-le pe foc si amesteca energic pâna când constati ca s-au înmuiat. Adauga pestele taiat în cubulete si tine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca toate ingredientele într-un bol si serveste apoi pe pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca brânza de vaci cu telemeaua si smântâna pâna se obtine o compozitie cremoasa. Morcovul trebuie dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Unge foile de tortilla cu un strat de sos pesto, pune o felie de somon, adauga brânza si presara morcovul ras, dupa care adaugi o frunza de busuioc proaspat. Ruleaza fiecare foaie si lasa-le la frigider timp de 10 minute, dupa care le poti taia în mai multe bucati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se fierbe în apa cu sare pentru 2 minute. Se spala sub jet de apa rece. Foile de orez se înmoaie una câte una în apa rece pâna devin maleabile. Se aseaza o bucata de somon spre unul dintre capete. Deasupra se aseaza fasole verde si fâsii de ardei. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se ruleaza pâna la capat. Pentru sos, într-un mojar se amesteca chili cu usturoiul, sucul de lamâie, sarea si uleiul de masline pâna se obtine un sos omogen. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dat la blender compozitia si am lasat-o sa se odihneasca o ora, apoi am facut clatitele. Crema de branza cu smantana a fost de la Apetito si n-am facut decat sa adaug marar taiat marunt. Somonul putin, doar 150g, mi-ar fi trebuit 300g dar a fost bine si asa, o sa vedeti. Fiecare clatita am uns-o cu crema de branza, am pus o felie de somon, am rulat srans si mi-au iesit exact trei clatite cu toata branza si somonul. Le-am pus la rece sa se intareasca putin, dar nu le-am lasat mai mult de o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . In aluat se pune somonul afumat taiat cubulete, buchetelele de brocoli ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Framanti un aluat faramicios din faina, sare si untul taiat cubulete. Adaugati treptat putina apa rece si framantati bine pana cand obtineti o compozitie de aluat omogena si consistenta, pe care o inveliti in folie alimentara si o pune-ti la frigider circa 30 de minute. Taiati carnatii in rondele subtiri sau daca aveti carnaciori de bere ii puneti intregi. Amestecati smantana cu ouale si condimentati cu sare, nucsoara si piper. Intinde-ti aluatul in foaie si imbracati o forma de tarta....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute, cascavalul ras, usturoiul pisat, mararul tocat-eu am avut doar uscat, am pus o lingura- sare si piper, dupa gust. 2. Se amesteca bine compozitia de orez, apoi se formeaza clatite de 10-15 cm diametru, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert pastele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Uleiul se pune într-o tigaie sa se încinga. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pâna devine sticloasa. Se adauga smântâna, galbenusul de ou, vinul si putina sare. Se fierbe pâna se înmoaie ceapa si se formeaza un sos. Se amesteca pastele cu sosul si se pun felii de somon. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat si parmezanul. Pastele se servesc cu putin piper proaspat macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încinge cuptorul la 180ºC/gaz 4. Asaza feliile de bagheta pe o tava întinsa, stropeste-le cu jumatate din cantitatea de ulei si da-le la cuptor 10 minute, pâna devin crocante. Întoarce-le, stropeste-le din nou cu uleiul ramas si mai da-le la cuptor 5 minute, pâna se rumenesc. Lasa-le sa se raceasca. Le poti face cu 2 zile înainte si depozita într-un recipient etans. 2. Pentru tartar, asaza somonul într-un castron împreuna cu mararul, smântâna, coaja rasa si zeama de lamâie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o imediat. - 2 salate mari, 200 g pastrama afumata de pui, 2 portocale mari, 70 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de la 1/2 lamaie. - 200 g peste afumat (de preferinta batog), 1 fir de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , pentru a-i pastra aroma. - 150 g somon afumat taiat marunt, 50 g unt, 1 catel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro