Cauta in 21.294 retete
... cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smânt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usor. Pt.crema: Branza de oaie se amesteca cu smantana si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 pahar smantana, 2 linguri branza de oaie, 1 pahar lapte, marar tocat, sare ... amesteca cu pasta de dovlecei pregatita si se asaza intr-o forma ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (eu am avut mixta, de oaie si vaca) - 75 gr faina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... mai adaug faina dupa aceia.Pregatim o tigaie de 18cm, o ungem cu ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... impreuna pentru inca cateva minute. Pregatiti o forma pe care o ungeti inainte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... tocata (amestec porc si vita) - pastrama de pui (optional; eu am ... Mod de preparare: Am tocat pastrama, verdeata, usturoiul, painea Intre timp ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... - branza (ideala e o telemea mixta, de oaie si vaca, mai tare, adica ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pune, 50 ml din laptele pregatit, drojdia naturala si oul. Se ... trufa, aceas reteta care am pregatit-o pentru tortul de ciocolata . Se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... timp ele se rumenesc, noi pregatim mamaliguta - dupa cum o prefera fiecare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... nu foarte mult. Intre timp pregatiti aluatul asa: bateti ouale cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt nelimitate sunca (de pui, pastrama de porc etc) paste maioneza ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . parmezan, 50 gr. cascaval de oaie, 200 gr. faina, 20 cl ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de oaie, 9 vinete, 125 g ciuperci albe, 75 g de ceapa ... preparare: 1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 g parmezan, 50 g cascaval de oaie, 200 g faina, 200 ml untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vita, 1/4 kg carne de oaie sau ceafa de porc afumata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. carne de miel sau de oaie, 150 gr. slanina, 4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras, sare, piper, 200 gr. orez, 3 linguri ulei, 3 buc. lamii Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie foarte incins. Mod de servire Saslikul se serveste insotit de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vaca, 4 cartofi, 200 g cas de oaie, 4 oua, 1 salata verde, 1 ceasca orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro