prajotura fina cu mac
Pagina 5 din 5
... peste ceapa. Presara seminte de mac si nucsoara, apoi pune totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol mic, bate împreuna otetul, uleiul, semintele de susan, semintele de mac si zaharul. Într-un bol pentru servit, combina spanacul, pepenele, ceapa, nucile pecan si menta. Stropeste cu dressing înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de hartie absorbant. Presarati cu sare, piper, puneti in fiecare cate o bucatica de unt, ii infasurati in folie de aluminiu si ii dati la cuptor pentru 20-25 minute. Sosul: Fierbeti otetul cu 3 linguri de apa si cand da in clocot, treceti cratita pe baie de aburi si adaugati galbenusurile unul cate unul, amestecand continuu. Nu se adauga urmatorul galbenus pana nu se incorporeaza complet cel de dinainte!! Puneti 1 pachet de unt bucata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incingeti cuptorul la 210 grade C si ungeti cu unt o forma de tarta cu diametrul de 26 cm. Puneti aluatul in forma (imbracand si marginile), intepati-l cu o furculita, acoperiti-l cu hartie pentru copt si cu un strat de boabe de fasole si dati-l 10 minute la cuptor. Cand incepe sa se coloreze, indepartati hartia si boabele de fasole si lasati-l sa se coaca inca 5 minute. Curatati usor Camembert-ul de coaja si taiati-l lamele subtiri. Spargeti ouale intr-un castron, bateti-le ca pentru omleta,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 oua intregi 12-13 linguri de zahar esenta de rom/vanilie etc 1 pachet unt(250) Se pune o cratita sa fiarba cu apa peste ea vom aseza un castron cu ouale si zahar-ul si vom amesteca continu pina se topeste zaharul si vom obtine o crema putin spumoasa la fel ca o smantina,adaugam esenta si lasam la racit complect. (Daca vrem sa avem o crema roz putem pune citeva picaturi de colorant rosu de prajituri ) Separat amestecam pachetul de unt spuma si amestecam cu crema de oua complect racita.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Spalati firele de praz, curatati-le, taiati-le pe lungime, apoi in bucati de 2 cm lungime. Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Spalati rosiile, indepartati-le coditele, apoi taiati-le felii. Spalati file-ul de salau, stergeti-l cu un servetel, taiati-l in bucatele lungi de 5 cm, apoi condimentati-l cu sare si piper. Opariti bucatile de praz in apa cu sare cca. 1/2 minut, apoi scurgeti-le. Preincalziti cuptorul pana la temperatura de 180?C. Incingeti untul intr-o tigaie. Caliti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Umplutura: se pune la fiert apa impreuna cu zaharul, coaja si zeama de lamaie si scortisoara. Se lasa sa dea cateva clocote si se stinge focul. Se curata merele, se scot semintele si partea lemnoasa, se taie felii si se introduc in zeama preparata. Se dau in clocot, se lasa sa fiarba incet 2 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Aluatul: se amesteca (spuma) untul cu zaharul, se adauga ouale si coaja de lamaie, si la urma faina. Se unge o forma (cu diametrul de 24 cm), se tapeteaza cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Caliti in unt ceapa curatata si tocata marunt. Curatati perele, indepartati partea lemnoasa si taiati-le felii. Taiati cascavalul lamele ceva mai late, baconul fasii si incingeti cuptorul la 210 grade C. Intindeti aluatul si imbracati cu el o forma de tarta. Puneti pe fund ceapa calita, iar peste ea asezati feliile de para si lamelele de cascaval. Presarati deasupra fasiile de bacon, sarati (usor), piperati si dati tarta 30 de minute la cuptor. Cand tarta s-a rumenit si cascavalul s-a topit,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se cresteaza putin caisele si se scot samburii, avand grija ca fructele sa ramana intregi. Se-ntinde aluatul pe fundul unei forme pentru tarta, se-nteapa cu furculita, se asaza caisele, iar la mijloc se pun crengutele de rozmarin. Se pudreaza cu zahar, se presara din loc in loc bucatele de unt, se baga in cuptorul incins la 180 grade C si se lasa circa 15 minute. Cand aluatul a crescut bine, se scoate tarta din cuptor, se rastoarna pe o planseta unsa cu putin ulei (ca sa nu se lipeasca) si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frigider. Ca sa obtinem umplura de mac avem nevoie de 175 g mac macinat, 125 g zahar, 15 g miere 10 g stafide, 10 g pesmet (alb ... folositi la obtinerea umpluturii de mac. Pentru umplutura de nuca avem ... ea se adauga umplutura de mac. Peste aceasta punem o foaie coapta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 ardei gras rosu 1 ceapa tocata fin 2 lg miere 1 lg mustar frantuzesc ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de usturoi dati prin razatoarea fina 2 lingurite cimbru uscat 2-3 linguri ulei ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
PAINE CU DROJDIE NATURALA SI FERMENT DE PRUNE - PAN CON MASA MADRE Y FERMENTO DE CIRUELAS
Adauga la favorite
... 200 gr fulgi de ovaz fini 20 gr tarate de grau fine 20 gr sare Ingredientes: 400 gr ciruelas sin hueso 100 ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... câte putin din zaharul alb fin, mixând în continuare pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 150g somon afumat - 1 lingurita gelatina fin maruntita alba - 1 lingurita zeama de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... incins bine, presarat cu sare fina. Imi place mult modelul interior ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... dupa gust si ceapa tocata fin, dupa care se amesteca lent ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... presara biscuitii cu chimion, susan, mac sau chiar cu nimic. Eu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... + seminte de susan si/sau mac - sare si piper Mod de ... faina amestecata cu semintele de mac si susan si amestecam pana ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... 120 gr fulgi de ovaz fini 130 gr muesli 125 gr ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com