Cauta in 20.694 retete
1.Pentru blat se bat albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul,pana se obtine o bezea.Separat se freaca galbenusurile cu ciocolata rasa si untul taiat cubulete mici,cu esenta si cafeaua solubila,se adauga si miezul de nuca prajit si maruntit,se amesteca pana la omogenizare..Se incorporeaza in bezea crema obtinuta mai sus apoi incorporam si faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Se unge o forma de tort ,cu diametrul de 26 cm,cu margine detasabila,se tapeaza cu hartie de copt,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... caimac 3 lingurite sare 3 lingurite zahar mac seminte galbenus pentru uns Mod ... minute, ungem cu galbenus, presaram macul si semintele si coacem pentru ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... gr nuca macinata 100 gr mac macinat 150 gr zahar Se ... zaharul, apoi cu nuca si macul. Adaugati usor si spuma. Scoateti ... peste amestecul cu nuca si mac. Din aluatul ramas puneti deasupra ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Stiu ca de cateva zile va delectati cu antetul meu care abunda in retete cu prune :P, dar nu m-am putut abtine sa nu va prezint si o noutate in domeniu :))) ...adica aceasta prajitura minunata, cu glazura crocanta de cocos!!!!!!!!! E absolut delicioasa!!!!!!!!!!!!!! Ingrediente: Pentru umplutura: - 750 g. prune - 125 g. unt - 200 g. zahar - 2 linguri lapte - 200 g. fulgi de cocos Pentru blat: - 150 g. branza dulce de vaci degresata - 8 linguri lapte - 6 linguri ulei - 75 g. zahar - 1 pliculet...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingredientele sunt ca si cele cu gem 453gr de unt de unt (sau in USA 4 bastonase ) 226 gr de cream cheese (crema de branza Phildelphia) 4 galbenuse de oua o lingura de praf de copt 450 gr de faina (4 cups de faina ) pentru umlut gem de prune sau nuca Cum se procedeaza Se va mixa untul cu branza bine cu mixerul pe urma o sa punem tot cate un ou pana va de veni o compozitie omogena pe urma s eva pune faina cernuta inpreuna cu parful de copt .. !nu se pune zahar deloc Se va face un aluat molcut...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... pachet de unt, bun si fin - 1 lingura de mustar - sare si ... bine :P - sectiune: A fost cel mai fin si gustos pateu pe care ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Blat: - 8 albusuri - 200 g zahar - 100 g mac - 100 g nuca de cocos - 4 linguri ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
fursecurile acestea le-am facut anul trecut de sarbatori si pentru ca mi-a placut foarte mult sper sa o refac si anul acesta, poate atunci voi reusii sa fac poze mai frumoase este preluata de la Laura Laurentiu Ingrediente: 200g de grame de unt la temperatura camerei 150 de grame de zahar 2 oua, separat galbensul de albus 2 plicuri de zahar vanilat 300 de grame de faina 1 praf de sare 1 praf de copt 200 de grame de nuci, alune, migdale- usor prajite si tocate marisor 1 de borcan de gem (eu am...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
1 cana are 250 ml, reteta este pentru tava mea este mare de 38/28cm. Aluat: 1 cana lapte 250g unt moale( 160g untura) 3 cani faina 1 praf de copt 2 pachetele zahar vanilat 1 varf de cutit de sare Se framanata un aluat, o treime se pune la congelator iar restul de aluat se pune la frigider. Umplutura: 1 cana smantana 3 oua 1 cana zahar 1 pachet zahar vanilat Pentru umplutura se ametseca toate ingredientele 6 mere acrisoare 2 linguri gris Merele se curate si se taie felii subtiri, se amesteca...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Formula magica verificata Ca sa devii pe loc un om vesel Hocus pocus preparatus, iata: Prajitura cu crema fina de caramel! INGREDIENTE pentru blat 6 oua 150 gr. de zahar 8 linguri faina un plic praf de copt 40 ml ulei 30 ml apa minerala ingrediente pentru crema 500 gr. mascarpone 397 gr. crema de [&] Post-ul PRAJITURA CU CREMA FINA DE CARAMEL SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Aluat: 500g faina 120 g de zahar 250g margarina moale 3 galbenusuri de ou 2 linguri smantana 10 grame de praf de copt Framantam un aluat din toate ingredientele apoi il dam la rece pentru cel putin 30 minute. Il impartim in doua si intindem doua foi in tava mare de la aragaz...40/40cm Crema: 600 ml de lapte 5 linguri de faina 250 g unt moale 150 grame de zahar 2 pliculete de zahar vanilat 3 oua 100ml lapte il amestecam cu faina, zaharul si ouale batute separat putin cu furculita. Restul de ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Cand vii seara acasa de la serviciu si ce-ai mancarea pregatita in week-end s-a sfarsit ieri, e cazul sa treci la treaba sau sa pui mana pe telefon pentru o livrare la domiciu. Asadar daca ai o punga de melcisiori, lapte, branzeturi si sare, printeaza reteta. Ingrediente: 500 grame melcisiori 200 grame branza de vaca 250 grame telemea 100 grame parmezan 50 grame de unt 250 ml lapte 2 linguri de faina pesmet sare, piper si paprika Intr-un vas se pune apa la fiert, cu un praf de sare, iar cand...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
150 gr. unt, 6 oua, 150 gr. zahar, 150 gr. ciocolata, 50 gr. cacao, 1/2 lingura pesmet Mod de preparare: Se freaca untul cu 6 galbenusuri, cu 150 gr. zahar si cu 150 gr. ciocolata topita la cuptor. Se freaca cel putin un sfert de ora. Se adauga mai departe 50 gr. cacao, 1/2 lingura pesmet si se mai bate pana se implineste o ora. Se adauga albusul batut spuma. Se imparte compozitia in doua parti egale. O parte se da la rece, cealalta parte ramasa se imparte in trei parti egale si se coc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Spalati merele, taiati ca si doua capace de fiecare parte a marului. Asezati marul pe o plansa si decupati cotorul cu cutitul special. Inlaturati cotorul. Curatati coaja cu un cutit. Taiati marul in jumatate pe verticala. Asezati marul pe plansa si decupati felii subtiri in sensul orizontal al marului, astfel veti avea felii de marime egala. Apasati lateral pe felii astfel veti obtine ca si un evantai.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
blat:1 ou, 250 g zahar pudra, 250 g miez de nuca prajit si tocat, 2 linguri cacao, putin lichior de cacao sau cafea sau esenta de rom Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu miezul de nuca, cacao, oul batut si lichior(20 ml) si se omogenizeaza compozitia. Pe o folie de staniol sau hartie pergament se intinde cu mana o foaie groasa cam de 5 mm. Peste foaie se intinde un strat de crema si se ruleaza cu ajutorul foliei de staniol. Dupa ce se ruleaza se presara cu cocos sau miez de nuca si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com