Cauta in 20.694 retete
... . Zic reinterpretata pentru ca de data asta am schimbat ananasul cu ... esti in numaratul caloriilor... - am dat pe razatoare un mar verde ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Se prepara aluatul. Se unge o forma pentru pizza. ardeii se taie in doua, se curata si se taie cuburi. Prazul se taie rondele. Ardeii murati se taie marunt. Broccoli sau conopida se desface in bucati, iar tulpina se taie felii. Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pasta de tomate si cu rosiile. Cuptorul se incalzeste la 220 grade C. Din aluat se intinde o foaie de marimea formei de pizza, se asaza in aceasta si se unge cu pasta de tomate. Se aseaza legumele uniform peste pasta de tomate,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Compozitia se introduce in tava bine unsa si tapetata si peste ea se adauga salam, suncam, ciuperci, etc. taiate marunt. Peste toate acestea sa mai adauga 2 oua batute impreuna cu 1/2 pahar de suc de rosii si cascaval (branza sarata) ras. Se coace la foc potrivit cca.20 min. Se serveste cu un sos preparat din: o ceapa putin calita amestecata cu o lingura de faina, suc de rosii, sare, cimbru, o foaie dafin. - 4 oua batute, 1 1/2 pahar cu suc de rosii, unt cit un cub, piper, sare, cimbru, 14 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ; - 2 lamai, una feliata, iar cealalta data pe razatoare si stoarsa de ... healthy, deci mai bine nu data viitoare. In tigaie am asezat ... am turnat deasupra sosul. Am dat la cuptor si... voila! Am ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Si uite asa ne apropiem tot mai mult de zona mea de interes lately. Adica da, salatele. Suntem si in plin sezon, dar si eu am tot mai multa pofta de ele. Indiferent ca sunt mai mult sau mai putin crude. Iacata ce combinatie mi-a venit in cap de data asta: -
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Pentru blat se amesteca brinza de vaca, oul, uleiul, laptele si 1/2 lingurita sare. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca cu mixerul. Se intinde aluatul in tava unsa cu grasime si se ridica o margine. Blatul se unge cu pesto. Se imparstie pe aluat felii subtiri de rosii si ardei, sunculita cubulete, cascavalul si citeva fire de busuioc. Se coace 35 min la foc potrivit. Se serveste calda cu un pahar de bere. - 200 g brinza de vaca, 6 linguri ulei, 1 ou, 6 linguri lapte, 425 g faina,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servire Se serveste pieptul de pui cu sosul si cartofi natur ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de reinterpretare a pastelor-tortellini de data trecuta. Ca de la ele ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Aluatul se prepara, se intinde si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. Se incalzeste cuptorul la 220 grade C, se oparesc rosiile, se decojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. Crevetii, scoicile sau carnea de pasare, (in fisii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de minute. Se serveste cu vin sec, rosu. - 1 aluat fraged (frantuzesc), 4...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... buc. piept de pui, 10 cartofi mici, sare, piper, zahar, 100 ... Mod de preparare: Se spala cartofii si se pun la fiert ... . Se prajeste in ulei incins. Cartofii se decojesc si se taie ... , sare, piper. Se toarna peste cartofi si se presara cu patrunjel ... de servire Se serveste pieptuli de pui cu salata de cartofi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si rosiile, am mai umplut o data conserva cu apa si am ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... ceapa cruda, adaugind-o in acest caz o data cu zeama de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el. Se lasa 5 min apoi se amesteca cu faina, sare, untul. Se lasa 30 min la dospit. Broccoli se desfac bucatele si se oparesc in apa sarata apoi se lasa la scurs. Ciupercile se taie felii subtiri si porumbul se scurge. Aluatul se pune in tava unsa cu grasime se acopera cu rosiile pasate, legumele, ciupercile, brinza, sare, piper, oregano. Se lasa sa stea pizza 15-20 min la cald apoi se coace 35 min. Se serveste fierbinte. - 100 ml lapte, un cub...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele, pana se obtine o coca consistenta.Se intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt. Ciupercile se taie marunt si se aseaza deasupra blatului uns cu sos de rosii. Se bat ouale si se toarna peste. Se condimenteaza si se coace la foc potrivit. Se poate servi calda sau rece. - Blatul: 200 g faina, sare, un pachetel drojdie, 2 linguri ulei, 1 ou, 5 linguri lapte. Compozitia: 100 g ciuperci maruntite, 2 linguri sos cu rosii, sare, piper, 2 oua. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si 1 lingurita de sare. Se face un aluat care se lasa sa creasca in tava unsa si tapetata cu faina. Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare si se calesc. Se adauga cimbru, piper si pasta de rosii. Pentru a se inmuia sosul se adauga putina apa. Se lasa sa se raceasca, spoi se intinde peste aluatul crescut. Se orneza cu masline taiate feliute si ciuperci. Se da la cuptor 30-40 minute. - 600 g faina, 300 g apa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara mamaliga din 1/2 l de apa, 1 lingura de ulei de masline, usturoiul presat si faina de malai turnata in ploaie. Se incorporeaza ceapa verde si patrunjelul tocate marunt (se mai pastreaza o lingurita de verdeata tocata). Se unge o forma, se toarna mamaliga si se unge suprafata cu uleiul ramas. Se scurg bine rosiile, se taie feliute, se asaza peste mamaliga si se baga forma la cuptorul incins (190 grade C). Se coace 10 minute. Se taie felii branza, se asaza pe pizza, se sareaza, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 pui mici, 100 g unt, 2 linguri faina, 2 oua, 1 ceapa, 2-3 ciuperci, 2 linguri de pesmet, 200 g ulei,sare, piper, salata verde Mod de preparare: Puii curatati si spalati se inabusa cu 50 g unt, impreuna cu ceapa intreaga, ciupercile taiate, o cescuta cu apa si sare. Dupa ce s-au fragezit, se scot, se lasa sa se raceasca putin, se curata de piele si oase, cautind a pastra bucatile cat mai intregi (pulpele, pieptul). Se trec printr-o compozitie preparata astfel: 50 g unt topit in cratita se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul:1/2 din faina se amesteca cu apa, drojdia, sarea, zaharul si otetul. Se lasa la dospit 30 min., dupa care se framanta cu faina (adaugand treptat), aluatul sa fie putin mai moale, ca cel de paine, si la sfarsit se framanta si cu ulei. Se pune la frigider acoperit cu o punga. Dupa 60 min. se scoate si se imparte in 3 parti egale, fiecare bucata se da bine prin faina si se intinde in tava (rotunda) unsa cu ulei. Peste aluat se pun sosul, branzeturile, ciupercile, salamurile si maslinele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zice Adi Hadean in interviul dat Cristinei Mazilu pentru GoodFood (pfew ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com