Cauta in 20.697 retete
Daca ai ramas in pana de idei, iata o reteta simpla, rapida, fara foc si pe gustul intregii familii. Si daca mai pui la socoteala bucatile de ciocolata, ai obtinut desertul perfect. Deja ti-e pofta, nu-i asa? Ingrediente 1 cana nuca si migdale macinate 1/2 cana nuca de cocos 1/2 cana curmale bucati de ciocolata neagra 2 linguri cacao pudra 1/2 avocado bine copt 1 lingurita esenta de rom (optional) Se amesteca toate ingredientele in robotul de bucatarie, se fac bilute si se dau prin fulgi de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150 g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt. Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Compozitia se poate imparti: jumatate ramane alba, ornata cu ciocolata rasa, si in cealalta jumatate se poate adauga 2 linguri cacao si se orneaza cu nuca de cocos si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mi s-a parut mereu ciudat cum literatura de referinta (sau mai putin, daca ne gandim la blogurile culinare) nu reuseste sa gaseasca niste denumiri originale pentru produsele raw-vegane si se foloseste de numele unor alimente sau feluri de mancare traditionale. Painea de seminte -- te asigur ca, oricat de buna ar fi, nu are nicio legatura cu painea, branza de caju, maioneza de telina samd. Sunt gustoase, dar nu sunt ceea ce unii incearca sa le faca. Referinta la mancarea traditionala...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
600g zahar 300ml apa 200g margarina 450g lapte praf 200g nuca de cocos zahar vanilat, esenta de rom stafide, alune...etc Zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. Se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata. Punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase. Se poate face si cu mixerul si e bine sa...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Prajitura asta delicioasa am facut-o dimineata pentru Aura si Crina, colegele mele dragi! Am vrut sa le fac ceva rapid si bun si a iesit mai mult decat o prajitura buna...una de-li-cioa-sa si pufoasa...si cu ocazia asta mi-am inaugurat si forma de copt sin silicon, excelenta si aceasta! Fara prea multe alte cuvinte va zic ca am folosit: 6 oua 6 linguri de zahar un zahar vanilat cu aroma de portocala 6 linguri de faina un praf de copt stins cu otet mac visine Am separat ouale. Galbenusurile...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
200 gr. unt, 150 gr. zahar pudra, 150 gr. lapte praf, 100 gr. nuca de cocos, alune sau esenta de migdale Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul pudra si laptele praf. Dupa ce s-a omogenizat bine si s-a obtinut o pasta fina, se pune nuca de cocos. Se fac cu mina mici rotocoale, iar in mijlocul fiecarui Rafaello se pune cite o aluna decojita sau esenta de migdale.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 g unt, 150 g zahar pudra, 150 g lapte praf, 100 g nuca de cocos Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul pudra si laptele praf foarte bine pana se obtine o pasta fina, apoi se pune si nuca de cocos. Se ia din aceasta compozitie cu o lingurita si se fac cu mina Rafaello (forme sferice potrivite). La fiecare Rafaello se pune in mijloc o aluna decojita sau esenta de migdale. Se tine la rece, inainte de servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pachet unt, o cana zahar pudra, o cana lapte praf, 1 pachet alune, 2 pachete nuca cocos Mod de preparare: Se freaca zaharul cu untul spuma, se adauga laptele praf si un pachet nuca cocos. Se fac bilute si in interiorul fiecarei bilute se introduce cite o aluna. Apoi se trec prin nuca de cocos si se dau la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si apoi prin pesmet. Eu prajesc putin pesmetul inainte, intr-o tigaie ... e mai crocant si capata culoare. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... prin faina, dupa care il prajim in ulei. Il scoatem si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ci in general se poate praji la capac orice carne, in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ciupercile se fierb ca la ciuperci pane si se scurg. Oul, faina si berea se amesteca cu telul, ciupercile se inmoaie in aluat si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc cu orez sau cu sos tartar. - 500 g ciuperci, 1 lingurita de otet. Pentru pane: 1 ou, 100 g faina si atata bere cata sa obtinem un aluat de clatite foarte gros. Pentru prajire: ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sparanghelul curatat si taiat in bucati cat un deget se fierbe in apa putin sarata si indulcita si se strecoara. Se amesteca faina cu galbenusul si cu atata bere cat sa obtinem un aluat gros de clatite. Sparanghelul se inmoaie in acest aluat si se rumeneste in mult ulei. - 600 g sparanghel, 1 ou, 500 g faina, bere, sare dupa gust, 3 cuburi de zahar. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fasolea curatata se fierbe intreaga, se scurge, apoi se imparte in opt portii. Fiecare portie se ruleaza in feliile de sunca, se trec prin faina, oua si pesmet si se rumenesc in mult ulei fierbinte. Excelenta cu bauturi nealcoolice. - 500 g fasole verde, 8 felii de sunca presata, sare. Pentru pane: faina, 1 ou, pesmet. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ? Apai seli si urmiazi: Ingrediente: 5 praji dodoliti 1/2 kg carne tocata (amestec ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se toaca ceapa si verdeata marunt,se da fileul de peste prin masina si piinea bine stoarsa. Se pune intr-un vas tocatura, cu ceapa,verdeata,usturoiul zdrobit si oul.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelute de marimea dorita. Se tavalesc prin pesmet si se coc in uleiul incins la foc potrivit.Cind s-au rumenit se scot pe o hirtie absorbanta.POFTA BUNA.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se feliaza.Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii,se spala si se trec pe razatoarea cu ochiuri mari.Se pun intr-un castron si se amesteca cu faina si condimente,sare si piper.Se ia cate o lingura din compozitie,se aplatizeaza in tigaie.Se prajesc pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cand salivez eu la praji asta a ta :))) ...dar abia acum ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com