Cauta in 20.697 retete
Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150 g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt. Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Compozitia se poate imparti: jumatate ramane alba, ornata cu ciocolata rasa, si in cealalta jumatate se poate adauga 2 linguri cacao si se orneaza cu nuca de cocos si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600g zahar 300ml apa 200g margarina 450g lapte praf 200g nuca de cocos zahar vanilat, esenta de rom stafide, alune...etc Zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. Se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata. Punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase. Se poate face si cu mixerul si e bine sa...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente (pentru 30 bucati) 200 gr lapte praf 300 gr cocos 200 gr zahar pudra 200 gr unt 100 gr alune decojite Mod de preparare Se amesteca laptele praf cu zaharul pudra, untul la temperatura camerei si 200 gr cocos. Amestecam cu mana pana rezulta un aluat sfaramicios. Nu va speriati, aluatul va deveni maleabil de la cadura mainilor si va fi usor de modelat. Se ia cate o bucata din compozitie, se pune in mijloc cate o aluna si se modeleaza cu mana in forma de bilute. Se tavalesc...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... conformat :)) . Reteta folosita a fost "Prajitura Rafaello a la Afrodite" - cu mai multe ... 115 C - masurat cu termometrul de bomboane. Apoi se mixeaza pana se ...
Reţetă de pe daneza13.blogspot.com