Cauta in 20.697 retete
... dau prin faina si se prajesc in mult untdelemn. Se servesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... topeste intr-o tigaie si se prajesc ciocanelele 12-15 minute, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Mod de preparare: 1. Nucile se prajesc 3-4 minute intr-o tigaie fara grasime ... , se incinge margarina si se prajesc feliile de mar 2-3 minute, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ora in repaus, apoi se prajesc pe rand, intr-o tigaie cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... floarea-soarelui decojite, care se prajesc usor, intr-o tigaie, fara grasime ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun chiftelutele, care se prajesc uniform, 8-10 minute, la foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , iar bucatile de pui se prajesc cate 4-5 minute, pe fiecare fata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se incinge uleiul si se prajesc bucatile de carne pe toate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 linguri de unt si se prajesc uniform ruladele la foc potrivit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ulei in care se prajesc la foc domol, timp de ... cu un servet si se prajesc cate 1-2 minute pe fiecare fata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mi s-a parut mereu ciudat cum literatura de referinta (sau mai putin, daca ne gandim la blogurile culinare) nu reuseste sa gaseasca niste denumiri originale pentru produsele raw-vegane si se foloseste de numele unor alimente sau feluri de mancare traditionale. Painea de seminte -- te asigur ca, oricat de buna ar fi, nu are nicio legatura cu painea, branza de caju, maioneza de telina samd. Sunt gustoase, dar nu sunt ceea ce unii incearca sa le faca. Referinta la mancarea traditionala...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Prajitura asta delicioasa am facut-o dimineata pentru Aura si Crina, colegele mele dragi! Am vrut sa le fac ceva rapid si bun si a iesit mai mult decat o prajitura buna...una de-li-cioa-sa si pufoasa...si cu ocazia asta mi-am inaugurat si forma de copt sin silicon, excelenta si aceasta! Fara prea multe alte cuvinte va zic ca am folosit: 6 oua 6 linguri de zahar un zahar vanilat cu aroma de portocala 6 linguri de faina un praf de copt stins cu otet mac visine Am separat ouale. Galbenusurile...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... si apoi prin pesmet. Eu prajesc putin pesmetul inainte, intr-o tigaie ... e mai crocant si capata culoare. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... prin faina, dupa care il prajim in ulei. Il scoatem si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ci in general se poate praji la capac orice carne, in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ciupercile se fierb ca la ciuperci pane si se scurg. Oul, faina si berea se amesteca cu telul, ciupercile se inmoaie in aluat si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc cu orez sau cu sos tartar. - 500 g ciuperci, 1 lingurita de otet. Pentru pane: 1 ou, 100 g faina si atata bere cata sa obtinem un aluat de clatite foarte gros. Pentru prajire: ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sparanghelul curatat si taiat in bucati cat un deget se fierbe in apa putin sarata si indulcita si se strecoara. Se amesteca faina cu galbenusul si cu atata bere cat sa obtinem un aluat gros de clatite. Sparanghelul se inmoaie in acest aluat si se rumeneste in mult ulei. - 600 g sparanghel, 1 ou, 500 g faina, bere, sare dupa gust, 3 cuburi de zahar. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fasolea curatata se fierbe intreaga, se scurge, apoi se imparte in opt portii. Fiecare portie se ruleaza in feliile de sunca, se trec prin faina, oua si pesmet si se rumenesc in mult ulei fierbinte. Excelenta cu bauturi nealcoolice. - 500 g fasole verde, 8 felii de sunca presata, sare. Pentru pane: faina, 1 ou, pesmet. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ? Apai seli si urmiazi: Ingrediente: 5 praji dodoliti 1/2 kg carne tocata (amestec ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se toaca ceapa si verdeata marunt,se da fileul de peste prin masina si piinea bine stoarsa. Se pune intr-un vas tocatura, cu ceapa,verdeata,usturoiul zdrobit si oul.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelute de marimea dorita. Se tavalesc prin pesmet si se coc in uleiul incins la foc potrivit.Cind s-au rumenit se scot pe o hirtie absorbanta.POFTA BUNA.
Reţetă de pe retete.eva.ro