Cauta in 17.804 retete
Curatam feliile de paine de coaja si 300g de miez de paine amestecam cu 75 g unt pana cand se inmoaie si formam astfel primul blat. La fel am procedat si cu blatul doi, in schimb, la blatul trei mi-au ramas doar cojile si le-am folosit pe cele de la o singura paine. Le-am inmuiat cu putin lapte caldut prima data, vreo 100ml, apoi cu putin unt, 50g si am format blatul trei. Nu o sa va vina sa credeti dar am cumparat pentru prima data branza Philadelphia. Mi se parea enorm de scumpa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul:Galbenusurile se amesteca cu 60 g de zahar, pana ce se obtine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de 60 g de zahar, se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina, amestecandu-se usor, se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie si se coc la cuptor la un foc potrivit. Se despica blatul in trei felii si se insiropeaza. Crema:Se pune la fiert laptele cu 200 g zahar si ouale si se amesteca, pana ce da in fiert, se ia vasul de pe foc, se adauga gelatina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se spala, apoi se toaca in functie de preferinte. Ridichea neagra trebuie obligatoriu data prin razatoarea cu gauri mici. Se pregateste dresdingul de salata din otet, sare, zahar, ulei si piper, care se toarna peste legume. Se lasa la macerat aproximativ 20 de minute, pentru ca ridichea neagra sa mai piarda din iuteala, apoi se poate servi. Cine doreste, poate adauga si putina smantana. - 1 ridiche neagra (cca. 300 g), 1/2 varza alba (300-400 g), 1 morcov (100 g), 1 ceapa mica, 100...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se portioneaza in bucati mici de cca 6 la portie. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele, ardeii se curata de cotoare, se spala si se taie felii patrate, rosiile se curata, se spala si se taie rondele. Se pregatesc frigaruile de sirma unse cu putina grasime si se infig pe fiecare frigare rinduri alternative cu bucati de carne si ardei, ceapa, rosii. Frigaruia astfel pregatita se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. In timpul frigerii, se intorc pe toate partile. Cind sint...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata, se spala si se fierbe fiecare leguma separat, in apa sarata. Cand sunt gata, cartofii si morcovii se taie cuburi. Se aseaza pe o farfurie in randuri legumele fierte si se toarna deasupra untul fierbinte. - 400 g cartofi noi, 200 g morcovi, 250 g mazare boabe, 2 1/2 linguri unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii in coaja , se curata si se taie rondele intr-o cratita mai mare care sa aiba si capac . Se taie marunt ceapa, rosiile, salata, ridichile, castravetii si se adauga in oala peste cartofii.Se presara peste acestea sare, piper, vegeta, dupa gust, iar apoi se adauga urmatorul amestec : intr-o canita se amesteca apa, uleiul si otetul , iar acest amestec il adaugati in oala cu legume .Se lasa acoperiti cu capacul 20 minute. Se pot servi reci sau incalziti , alaturi de diferite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun in starturi un rand de gogonele, unul de celelalte legume si condimente pana se umple borcanul. Apoi se pune apa la fiert cu sare (cate o lingura de sare/pt fiecare litru de apa) si cand clocoteste se pune peste muraturi, pana cand se umple borcanul Se capseaza, se raceste lent si se pune apoi la loc intunecos ti rece. - 5 kg gogonele, 2-3 ardei rosii, radacina de hrean,1 conopida,1 lingura piper,5-6 foi de dafin,1 lingura de sare pentru muraturi/litru de apa fiarta, usturoi, frunza de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : Ingrediente: - carne de vitel - legume asortate - ceapa - fasole boabe - suc de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pachet de fructe de mare asortate (400 g), trebuie sa cuprinda creveti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline, 600 g amestec de legume asortate oparite si fierte pe jumatate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pahar vin alb, cimbru, legume asortate. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se rumeneste, adaugati concentratul, buchetul asortat, un praf de sare si ... ml concentrat de pui, 1 buchet asortat de verdeata (patrunjel, telina, cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
400 g legume asortate (morcovi, radacina de patrunjel, telina), 400 g piept de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si creveti (fructe de mare asortate), 1 legatura patrunjel verde, 50 g margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... coapte se servesc cu salata asortata. - 20 de ciuperci mari, 1 ceapa ... ceapa verde, piper, ulei, salata asortata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde taiate, 200 g salata verde asortata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scoate pieptul de pui din frigider cu o jumatate de ora înainte de preparare. Mango se spala, se curata, se taie pâna la sâmbure pe partea plata, si se taie cuburi. Pesmetul se amesteca cu susan. Pieptul se transeaza în 20 felii egale, se presara cu sare si piper si se trec prin faina, ou batut si pesmet cu susan. Se prepara sosul olandez din 4 galbenusuri de ou, untul clarificat, sare, piper si zeama de lamâie, se fierbe, amestecând, la foc mic continuu, pâna se înglobeaza tot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vesele, mai buna decat salata asortata dar nu grozava, tot muraturile ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ales sa fac panna cotta asortata cu sos de zmeura, dar ... baza conteaza, in rest o puteti asorta cu orice: caramel, fructe, sosuri ... e un desert perfect pentru vara asortat cu fructe sau de iarna asortat cu scortisoara si nuci tocate, migdale prajite sau alune de ... sos de zmeura, dar puteti asorta panna cotta cu orice ! Pofta ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si stropim cu vin, apoi asortam cu un sos de mustar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com