pitoance murate hribi manatarci
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
pleurotus murate, hribi tocanita, mere murate, ghebe murate, ciuperci champignon murate, gogonele murate, zacusca de manatarci, mancare de gogonele murate, manatarci tocanita, ciuperci murate
... borcanul, trebuie sa patrezi fructele murate la rece. Sfat Eva: Poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta altfel, un fel de muraturi pe care nu-l prepara chiar toata lumea. Sa vedem despre ce este vorba... Ca ingrediente ai nevoie de pepeni, gogonele, castraveti, frunze de telina, frunze de hrean, sare. Modul de preparare este la fel de simplu ca lista de ingrediente. Pepenii se spala si se pun in borcane, printre ei asezandu-se castraveti, gogonele, frunzele de telina si de hrean, pentru aroma. Apoi, pentru fiecare de litru de apa, se adauga 25 g de sare, iar saramura astfel obtinuta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Deja dupa doua zile, ouale murate se pot servi. Pentru un ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
O reteta ce nu mai are nevoie de nici o prezentare fiindca imaginile vorbesc de la sine. Ingrediente varza sare Mod de preparare Curatam varza, o taiem in patru si o tocam. O frecam bine de tot cu sare pana isi lasa zeama si o indesam in borcane. Punem in camara la loc racoros . Cand o servim adaugam ulei si piper si obtinem o delicioasa salata.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Reteta de gogosari e din caietul mamei, pe care si l-a facut cand s-a casatorit. Mie imi place foarte mult reteta pentru ca este simplu de preparat, nu necesita fierbere si gogosarii stau foarte bine asa! Plus ca pentru starea in care sunt acum, e o reteta mai mult decat potrivita, tocmai pentru ca nu e deloc complicata. Ingrediente (pentru 1/2 portie - 3 kg de gogosari - 450 ml de otet - 3 linguri de sare grunjoasa - 300 gr de zahar - piper boabe - foi de dafin - o lingurita de conservant ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
O reteta culinara mai simpla decat asta nu cred ca v-am propus&eu anul asta m-am regasit intr-o situatie bizara: fara mama, maestra muraturilor, fara Buni (e plecata in "concediu"), cu bebe la purtator etc... asa ca, avand in vedere ca statul in picioare e foarte problematic pentru mine, am ales retete de muraturi simple, usor e facut si mai ales DELICIOASEEEEE!!! Ingrediente: - 500 g de ardei iuti (sau bulgaresti) - boabe de mustar - sare dupa gust - o lingura de zahar sau miere - 1 litru de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente : - ardei grasi - varza (15 g sare pentru 1 kg de varza taiata fidea) Pentru 1 l. de lichid : - 800 ml apa - 200 ml otet de vin alb - 15 g sare - 15 g zahar - 1 lingura de 5 condimente amestecate in proportii egale : piper alb, piper negru, piper gris, piment iute, baie rose Varza se curata de primele foi, se taie in patru si apoi in fidea. Sarati varza, pentru 1 kg de varza - 15 g sare. Amestecati bine si lasati 2-3 ore, pentru a lasa zeama. Scurgeti de zeama. Spalati si taiati...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ardeii umpluti cu varza, aceste muraturi in muraturi, in care ingredientele isi imprumuta gusturile, combina dulceata verzei cu timbrul proaspat si acidulat al ardeiului. Muraturi in saramura, acesti ardei merg bine cu fripturi de porc, dar si cu ostropelul sau papricasul de pui. Timp de preparare: 30 minute Ingrediente: 7 kilograme de ardei gras, de dimensiuni medii 6 kilograme de varza alba 1 kilogram de morcovi (optional, pentru culoare) 1 legatura frunze de telina 1 radacina de hrean 2 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un preparat pentru gusturi rafinate... Se prepara ca muraturi pentru iarna dar poate fi si un aperitiv la o tuica mica... Au un gust foarte bun. Ingrediente: Vinete: 1,5 Kg Gogosari: 0,75 Kg. Otet de 9*: 250 mL Apa: 500 mL Sare mare ne-iodata. Zahar: 3 linguri sau 5 pastile sucrazit. Usturoi: 2 capatani marime medie Foi de dafin: 4 Piper boabe: o lingurita. Cantitatea este suficienta pentru 4 borcane de 720 gr. Preparare: - Vinetele se spala si se curata de coaja. Se taie in felii groase de...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... data am auzit de ridichi murate din literatura japoneza si eram ... vreme obisnuiesc sa mananc ridichi murate, in special iarna dar si ... o reteta clasica japoneza pentru ridichi murate. Un singur ingredient mi-a dat ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Foarte foarte buna, o minunatie, la fel ca umplutura de la gogosari cu varza si morcov Eu am facut doar cu varza alba Varza rosie : la 1 kg 200 gr varza taiata si cantarita punem 1 lg rasa sare Varza alba : la 3 kg 200 gr taiata si cantarita punem 1lg cu vf sare si 1 lg rasa de sare Sare de muraturi Chimen Morcov Se framanta fiecare tip de varza cu sarea specificata pana se reduce volumul la jumate. Se lasa 24 de ore acoperita timp in care se mai framanta din cand in cand. A doua zi punem 2...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Este foarte buna si inedita. Utila, fie drept garnitura, pe un platou cu muraturi, fie simpla, alaturi de carne sau mancaruri care merg cu muraturi. Ingrediente: o conopida mare, boabe de piper, o foaie de dafin, marar uscat, sare, apa, otet, o radacina mica de hrean. Preparare: Rupe conopida in bucatele si spal-o bine. Pune buchetele de conopida in borcan, adauga hreanul taiat betisoare, piperul boabe si mararul uscat. Pune la fiert apa, masurata, si adauga cateo lingura cu sare, pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... :P), este aceeasi de aici: Castraveti murati :) ...eu chiar in momentul asta ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... facut scoicile astea cu usturoi, hribi si patrunjel ceea ce va ... zapada. pofta buna. Scoici cu hribi, usturoi si patrunjel Ingrediente: Pentru ... . - 1 kg de scoici proaspete - 500g hribi proaspeti - 4 catei de usturoi - 200g ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... . Pt Umplutura Cartofi sau Varza Murata Cartofi (in functie cit cantitate ... -l folosesc la aceasta placina) Varza murata tocata se calesc in ulei ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Nu poti sa-ti imaginezi cat este de bun pana nu-l gusti. Pune in borcane mici, astfel incat sa folosesti o data tot continutul. Ingrediente: usturoi, boabe de piper, otet, sare zahar sau miere, un ardei iute mic. Preparare: Curata usturoiul si pune-l in borcane. Adauga ardeiul iute printre cateii de usturoi si boabe de piper. Prepara un sirop din 250 cl apa, 250 cl otet, o lingurita de sare si trei linguri de zahar sau trei linguri cu miere. Fierbe-l si rastoarna-l fierbinte peste usturoi....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de fasole boabe fiarta -varza murata...cata doriti -o ceapa rosie -patrunjel ... -o tigaie uleiul si adaugam varza murata taiata fideluta si ceapa. Ceapa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
...tot reteta mamei, si da, tot foarte buna :))) Ingrediente: - 7 kg. castraveti - 150 g. sare grunjoasa - 5 litri apa - boabe de piper - 9 catei de usturoi - morcov taiat rondele - 3 fire de hrean subtiri - 3 bete de marar - cateva frunze de visin Mod de preparare: Se spala bine castravetii (in doua, trei ape). Se taie la ambele capete. Se prepara saramura din apa, sare, piper, marar. Se umplu borcanele cu castraveti (se aseaza in asa fel incat sa incapa cat mai multi). Se pune hrean,...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
castraveti mici, frunze de visin, marar uscat, ardei iute, radacini de hrean, otet, sare, boabe de mustar Mod de preparare: Se aleg castravetii cei mai mici, verzi, fara pete, neloviti. Se spala bine in apa proaspata si se sterg cu un servet. Se tin apoi 12 ore in apa sarata, se scurg si se aseaza in borcane sau in butoiase bine spalate, oparite si afumate. La fund, se aseaza frunze de visin si marar uscat, apoi se aseaza castravetii care se indeasa bine. La fiecare strat de castraveti se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean. Mod de preparare: Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan.
Reţetă de pe www.retete-bune.com