pirog de sec
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
pirog, pirog simplu, pirog de post, pirog cu mere, pirog mere chefir, pirog cu chefir, pirog mere simple, pirog din manca, pirog cu varza, pirog 144
1.Taie pestele în bucati, stropeste-le cu lamâie si presara sare. Asaza-le într-o tava, toarna 100 ml de ulei si lasa la cuptor sa se patrunda bine. 2.Separat, înabusa ceapa în restul de ulei. Adauga faina dizolvata în 100 ml de apa. 3.Pune rondele de morcov si usturoi, cubulete de rosie si ardeiul iute tocat fin. Toarna pasta de rosii dizolvata într-un litru de apa calduta. 4.Da sosul în câteva clocote, dupa care pune-l peste bucatile de peste si baga la cuptor. Spre final,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... picant. Se serveste cu vin sec rece. - 6 felii mari de paine ... rosii, 100 ml vin alb, sec, salam, parizer, ciuperci, masline, smantana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (instant), 200 ml vin alb sec, 600 g cartofi, 3 rosii, 2 castraveciori murati ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faina, 125 ml vin alb sec, 3 linguri de patrunjel tocat, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (sau smantana), 50 ml vermut sec, 1 lingurita curry, 50 g unt, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cascaval) ras, o lingurita vermut alb sec, o lingurita ulei de masline, nucsoara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , piper, 50 ml vin alb sec, o legatura patrunjel verde. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), 200 ml de vin alb sec, 200 ml smantana, 30 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vitel, 250 ml vin alb sec (demisec), 500 ml bere bruna ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , patru linguri cu vin alb sec, patru linguri cu sos de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marar, 100 ml vin alb sec (o jumatate de pahar), 4 linguri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , piper, 100 ml vin alb sec, 100 g masline negre (fara samburi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smintina, 200 ml vin alb sec, 1/2 l supa in care a fiert pestele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... iute dupa gust), vin alb sec. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie caracatita in bucati mici. Se caleste in ulei de masline aproximativ 10 minute, amestecind constant. Se adauga ceapa, sarea, dafinul si vinul. Se acopera vasul cu un capac, se lasa 15 minute, amestecind din cind in cind. - 500 g caracatita, 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mari, taiate julien, sare, piper, o frunza dafin, 50 ml vin alb sec. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Într-o tigaie adânca puneti ulei de masline la încins. Pregatiti cozile de creveti (daca folositi creveti congelati, decongelati-i înainte si înlaturati surplusul de apa) si puneti-le în tigaie la rumenit. Crevetii se înrosesc când sunt gata. Întoarceti-i din când în când pentru a se face uniform. Dupa ce crevetii s-au rumenit, adaugati usturoiul tocat si amestecati. Adaugati rosiile tocate cuburi si lasati putin la fiert sa lase rosiile zeama. Separat, puneti pastele la fiert...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presaram ossobuco cu sare si piper, apoi le trecem prin faina. Scuturam excesul de pe ele. Prajim ossobuco in uleiul incins, pe ambele parti, pana sunt usor rumene. Le scoatem din tigaie. Adaugam untul in tigaie si apoi legumele (ceapa, telina, morcovul) taiate cubulete mici. Le calim un pic pana se inmoaie. Adaugam vinul si fierbem cca 2 minute sa se evapore alcoolul. Adaugam carnea inapoi in tigaie, adaugam dafinul, cimbrul, ienibaharul, rosiile rupte cu furculita si supa (poate fi si supa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele, iar la servire se pot adauga cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie mare. Presara sare si piper pe somon si soteaza-l timp de 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Transfera somonul pe un platou, acopera-l si tine-l la caldura. Lasa tigaia pe aragaz, la foc mare, si adauga vinul peste untul în care ai sotat somonul. Adauga usturoiul tocat marunt si restul ingredientelor. Lasa sosul pe foc timp de 5-7 minute, pâna ce îsi reduce volumul la jumatate si se îngroasa putin. Serveste somonul peste care adaugi sosul de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro