pilaf romanesc clasic
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
pilaf sarbesc, pilaf, pilaf dulce ca la pomana, pilaf de orez, pilaf simplu mod de preparare, pilaf de orez cu carne tocata, pilaf cu pui, pilaf cu ciuperci, pilaf cu legume, pilaf ardelenesc
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Scoatem miezul de la avocado cu ajutorul unei linguri. Spalam legumele. Tocam toate ingredientele marunt, amestecam cu 2-3 linguri ulei de masline,asezonam cu sare,piper,boia si zeama de lamaie,dupa gust . Servim cu chips tortillas . Deliciu garantat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati rosiile de pielita si taiati-le bucatele. Spalati dovleceii, stergeti-i si taiati-i felii. Ceapa curatata taiati-o rondele si presati sau zdrobiti cateii de usturoi. Prajiti intr-o tigaie ceapa (in uleiul incins) si, cind se ingalbeneste usor, adaugati usturoiul si amestecati-le bine. Puneti si orezul in tigaie, turnati zeama de legume, amestecati si lasati sa fiarba circa 15 minute la foc mic. Incorporati rosiile si dovleceii si lasati-le sa mijoteasca citeva minute. Sarati,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru. Faina se rumeneste intr-o tigaita fara grasime, pina ce capata culoarea maro deschis, amestecind mereu, la foc mic (nu direct pe flacara), altfel se va arde repede. Se ia de pe foc, se pun 2 linguri cu untdelemn si o ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am adunat de prin lume Cele mai bune legume Ce cresc pe vrej sau in sol Si nu au colesterol.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Orezul se pune in apa fierbinte Ceapa se taie maruntel si se pune la calit. Ciupercile curatatesi feliate (eventual) se pun la calit peste ceapa si se lasa cateva minute bune pana scad. Orezul se fierbe separat, se aduga ciupercile, se condimenteza. Cel mai inportant este ca gustul ciupercutelor sa se simta dupa preparare. Se poate servi cu patrunjel presarat, peste portia fiecaruia, si nu in vasul de gatit. - Orez, ceapa, ciuperci, ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rup macaroanele - daca sunt lungi - si se fierb al dente in apa cu sare. Sunca se taie cubulete. Prazul curatat si taiat rondele se prajeste putin in untul incins. Se bat ouale cu laptele si se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si - eventual - cu mirodenii. Se amesteca macaroanele scurse cu sunca si cu prazul si se rastoarna intr-o forma unsa, rezistenta la foc. Se toarna deasupra ouale + laptele, se presara cu pesmet si bucatele de unt si se lasa sa se coaca in cuptorul incins la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cand se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mancarea pentru care a fost pregatit. - 20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb racii (circa 25 de bucati) in apa cu sare, dupa ce au fost bine spalati. Se lasa sa se racoreasca, se scurg de apa; se curata gaturile, se trage matuf afara si se scot carapacea si stomacul. Labele se pun deoparte. Cojile de rac, uscate, se piseaza, se trec prin sita si se amesteca cu 1-2 linguri de ulei pana cand incep sa se rumeneasca; se sting cu 3 cesti de zeama in care au fiert racii. Se lasa sa fiarba bine si se strecoara printr-o sita fina. Se infierbanta 3 linguri de ulei, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce au fiert racii in apa cu sare si s-au racorit, se curata de coaja, se scoate matul din gaturi, iar acestea, impreuna cu labele, sunt puse deoparte. Orezul fiert este amestecat cu un sos facut din putin zarzavat ras fin, fiert inabusit cu putin unt. Cand sosul e scazut, se adauga 1-2 linguri de sos de rosii; se amesteca cu gaturile de raci fierte sau orezul amestecat cu sos se acopera cu gaturile de raci fierte. - 25 raci, ulei, orez,sos de rosii. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... purcedem la treaba! Ingrediente: - maioneza clasica (aia light e prea fada si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... carora le plac iutelile :P) - mustar clasic - maioneza Mod de preparare: Taiem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de Praga - cascaval afumat - mustar clasic - sare, piper, usturoi, cimbru, rozmarin ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... mai repede. Stiu ca in Romania e moda pastelor fierte pana se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . - 250-400 g bacon (sau kaizer romanesc, dar sa nu fie foarte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 l frisca, 300 g fragute, 2 plicuri cappuccino clasic sau cu alte arome. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Spalati rosiile si taiati-le în felii de 3-4 mm. Pe feliile de pâine asezati pe rând prosciutto, brânza taiata felii si rosiile. Deasupra acestora asezati alt strat din felii de pâine. Cu ajutorul unei forme rotunde, cu diametrul de circa 7 cm, taiati diferite sandvisuri, având grija ca o parte sa ramâna dreapta, pentru stabilitate. Va puteti folosi de un cutit cu care sa taiati o parte dreapta, din sandvis. Compuneti corpul omidei din aceste discuri, sprijinindu-le unele de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prima data preparam cappucino pe care il lasam sa se racoreasca. Apoi batem frisca lichida intr-un bol,pana se intareste. Separat mixam mascarponele cu zaharul pudra ,coaja de portocala si zaharul vanilat. Incorporam cu o lingura de lemn ,frisca batuta in crema mascarpone. Luam o tava,nu prea mare,si o tapetam cu folie alimentara. Mai intai inmuiem cate un piscot,in cappucino si le punem pe peretii vasului pe lungime. pe fundul vasului punem felii de portocala si kiwi. Apoi ungem cu un strat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro