Cauta in 21.294 retete
... branza se pot servi cu pilaf. Daca nu se poate gasi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata pestele . se aseaza in tava , si peste se presara condimente , se tai rondele legumele si se fierbe in suc de rosii. timp de 25 min . dupa care se scoate si se servete clad garnitat cu salata de legume, pilaf de orez sau piure dupa preferinta.Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala puiul, se taie bucati, fara piept. Se pune carnea la fiert cu apa rece, la foc mic. Se indeparteaza spuma si se pun legumele curatate, spalate si date pe razatoarea mica, sau taiate marunt. Se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert carnea, se sareaza si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune apoi borsul pe care l-am incalzit, patrunjel verde tocat marunt si crenguta de leustean. Se lasa sa mai fiarba 5 minute. Apoi se scoate leusteanul, se drege borsul cu ou batut si amestecat cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati rosiile de pielita si taiati-le bucatele. Spalati dovleceii, stergeti-i si taiati-i felii. Ceapa curatata taiati-o rondele si presati sau zdrobiti cateii de usturoi. Prajiti intr-o tigaie ceapa (in uleiul incins) si, cind se ingalbeneste usor, adaugati usturoiul si amestecati-le bine. Puneti si orezul in tigaie, turnati zeama de legume, amestecati si lasati sa fiarba circa 15 minute la foc mic. Incorporati rosiile si dovleceii si lasati-le sa mijoteasca citeva minute. Sarati,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga zaharul, se amesteca si se lasa sa se raceasca. Cu 250 ml de lapte clocotit se amesteca 4 linguri de faina cernuta proaspat (separat de faina pentru framintat). Se freaca drojdie de bere cit o nuca cu o lingura de zahar, se pune pasta obtinuta peste faina oparita, se amesteca si se lasa pe marginea plitei la dospit. Galbenusurile, peste care s-a pus sare, se pun peste faina, se adauga maiaua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am adunat de prin lume Cele mai bune legume Ce cresc pe vrej sau in sol Si nu au colesterol.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sint gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege. - O gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Orezul se pune in apa fierbinte Ceapa se taie maruntel si se pune la calit. Ciupercile curatatesi feliate (eventual) se pun la calit peste ceapa si se lasa cateva minute bune pana scad. Orezul se fierbe separat, se aduga ciupercile, se condimenteza. Cel mai inportant este ca gustul ciupercutelor sa se simta dupa preparare. Se poate servi cu patrunjel presarat, peste portia fiecaruia, si nu in vasul de gatit. - Orez, ceapa, ciuperci, ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca intr-un castronas 8 oua cu un pahar smantana. Se incalzeste untul in tigaie si se procedeaza ca la orice jumari. Se adauga verdeata tocata. - 8 oua, 1 pahar smantana, 1 lingura unt, sare, o lingura verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la crescut drojdia muiata putin in lapte, cu zahar si faina. Malaiul cernut intr-un castron se opareste cu laptele clocotit, astfel ca sa fie imbibat tot malaiul. Se amesteca bine si se adauga sarea. Cand malaiul se raceste putin, se adauga maiaua, apoi dovleacul, curatat de coaja si de seminte, si taiat bucatele subtiri. Se adauga restul de zahar, apoi se toarna compozitia intr-o tava lata, unsa bine cu untdelemn. Se lasa sa creasca acoperit, 20 de minute, la caldura. Se baga in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gaina curatata, spalata, se taie bucati, se fierbe cu apa atat cat este nevoie. Dupa ce a fiert, se aduna spuma, se adauga putina sare. Daca mai apare spuma din nou, se aduna, apoi se sterg marginile oalei si se lasa sa fiara incet pe foc domol. Dupa ce pasarea a fiert 50-60 minute, se adauga legumele intregi crestate la capete in patru ti se lasa sa fiarba incet impreuna pana va fi gata. In acest interval, se prepara taiteii de casa cu ou si cu faina cat cuprinde. Dupa ce gaina a fiert, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb racii (circa 25 de bucati) in apa cu sare, dupa ce au fost bine spalati. Se lasa sa se racoreasca, se scurg de apa; se curata gaturile, se trage matuf afara si se scot carapacea si stomacul. Labele se pun deoparte. Cojile de rac, uscate, se piseaza, se trec prin sita si se amesteca cu 1-2 linguri de ulei pana cand incep sa se rumeneasca; se sting cu 3 cesti de zeama in care au fiert racii. Se lasa sa fiarba bine si se strecoara printr-o sita fina. Se infierbanta 3 linguri de ulei, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce au fiert racii in apa cu sare si s-au racorit, se curata de coaja, se scoate matul din gaturi, iar acestea, impreuna cu labele, sunt puse deoparte. Orezul fiert este amestecat cu un sos facut din putin zarzavat ras fin, fiert inabusit cu putin unt. Cand sosul e scazut, se adauga 1-2 linguri de sos de rosii; se amesteca cu gaturile de raci fierte sau orezul amestecat cu sos se acopera cu gaturile de raci fierte. - 25 raci, ulei, orez,sos de rosii. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavatul se curata, se spala, se da prin razatoarea cu gauri mari, se pune intr-un vas cu ulei si se inabusa 10-15 minute acoperit cu un capac, apoi se stinge cu 2 l de apa clocotita si se lasa sa fiarba. Separat, se pun la fiert castravetii curatati de coaja si de seminte si taiati sferturi de felii, dar cand zarzavatul este fiert, se adauga in bors. Se potriveste de sare. Se adauga si bors de tarate, dupa gust, pentru a fi mai acru. La servire se presara cu verdeturi. - Pentru 6 portii:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert carnea taiata si oasele. Dupa ce au dat primul clocot, se micsoreaza focul, se aduna spuma, se sterge marginea oalei si se lasa sa fiarba, acoperit, cu capacul putin tras la o parte. Intre timp, se curata zarzavatul, se spala si se da pe razatoarea mare sau se taie solzi. Se pune in bors cand carnea este pe jumatate fiarta. Se adauga sare si castraveti murati curatati de coaja, taiati in lung in patru si apoi felii subtiri. Cand borsul este gata, se adauga bulionul si se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de masa unui mogul. Biryani pilaf pe numele sau complet (a nu ... ce intelegem noi, romanii, prin pilaf) este o mancare imperiala, de sarbatoare ... ]Vezi aici si reteta: Plov  pilaf uzbek [/readalso] Reteta: Biryani de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... TE-A SALVAT. HRISTOS A INVIAT cozonac moldovenesc Ma aflu in strainatate , dar ... de sarbatoarea de acasa - cozonacul moldovenesc si pasca , invartita cu nuca ... aceasta vom vorbi aparte . La moldoveni , masa de Paste este incarcata ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... iti va fi recunoscatoare pentru "pilaful asta bun" si o sa te ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... spui orez cu lapte si pilaf, iar apoi te opresti sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro