Cauta in 17.960 retete
... aceste conditii, cea mai buna solutie este congelarea. Fie ca vei ... ca le vei cumpara gata congelate, ele pastreaza pana la 95 ... proprietatile naturale din forma proaspata. Congelarea acasa poate duce la inmuierea ... , gustul si culoarea naturala. Legumele congelate mai au cateva avantaje: folosirea ... de produsele proaspete. Pot fi congelate la fel de bine si ... pungile cu legume sau fructe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de: Pizza rustica. [/readalso] Reteta: Aluat de pizza Ingrediente: 1 kilogram de ... ingredientelor sa se amestece bine. Aluatul trebuie sa fie elastic, relativ ... grame de coca. *Aluatul pentru pizza poate fi congelat sau pastrat trei zile la frigider ... (sa nu inghete). *Din acelasi aluat puteti face foccacia. Pentru foccacia ... oregano .[/tip] [tip]Pentru un aluat de pizza...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... care au gustat din acesti papanasi au ramas surprinsi de rezultat ... gustoasa, asa au rezultat acesti papanasi. Va recomand sa folositi o branza ... mult pentru a nu iesi papanasii prea densi. Aluatul va iesi usor ... . Lasam aluatul deoparte pentru 10 minute. Am cantarit fiecare papanas sa aiba 120 g iar bilutele ... g. Modelam bilutele intre palme, iar papanasii...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Faci un aluat din toate ingredientele, opresti o parte pentru ,,capac", iar ... de spaghete in forma cu aluat, ii pui un capac din ... ramas, presezi marginile foilor de aluat si coci totul la cuptor ... rastorni pe un platou. - Pentru aluat: 150 g faina, 1 galbenus, 3 linguri margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adevarat! Nu se compara cu aluatul frantuzesc cumparat din magazin si ... usor. In plus, il puteti congela si il aveti la indemana ... faina). Intindem un dreptunghi din aluat, suficient de mare pentru a cuprinde ... dreptunghi, cu untul inauntru. Impachetam aluatul in 3 parti, indepartand cu o pensula ... pentru tarte, pentru carnaciori in aluat, pentru tot felul de foietaje ... aveti foi pentru...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... treptat. Framantam pentru a obtine un aluat elastic daca este nevoie mai adaugam faina. Incepem sa formam papanasii rupem o bucata de aluat si formam o bila ii facem o gaura in ... modeland in acelasi timp si papanasul. Mai formam o bila mai micuta ... prajiti o vom pune deasupra papanasului. Prajim papanasii pe ambele parti in ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... si se scot samburii. Pentru aluat se fierbe laptele si grisul ... . Nectarinele se dau apoi prin aluat si se prajesc 3-4 minute in ... crema de vanilie. Nectarinele in aluat se servesc cu sos de ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar, un ou si un varf de cutit de sare care se lasa la racit in frigider dupa care se aseaza intr-o tava si se niveleaza dupa forma acesteia. Prunele fara samburi le-am lasat cu zahar pana acesta s-a topit si s-a format un sos dupa care le-am scos si am umplut cu ele tarta iar sosul l-am fiert pana a devenit gros ca mierea si l-am folosit pe post de topping la final. Foarte buna.
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... , din bucataria Maicutei mele, sunt papanasii moldovenesti ... parca o vad acolo, in ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... linguri de uleiam facut un aluat ca la clatite, de consistenta ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
500g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 30g faina 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 1 praf de sare Se freaca branza dulce cu furculita impreuna cu toate ingredientele. Se lasa 15 minute, apoi se modeleaza cu mana papanasii si se dau prin faina si se pun la prajit in ulei bine incins la foc potrivit. Se scot pe un sevetel si se servesc calzi pudrati cu zahar pudra sau dulceata.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Pentru mine congelatorul este un ajutor esential in bucatarie. Consider ca ... poti sta zilnic cu usa congelatorului larg deschisa cate un sfert ... dupa care imi organizez eu congelatorul: 1. Organizarea pe sortimente - pe fiecare ... lista cu ce am in congelator. Lista aceasta este foarte utila pe usa congelatorului pentru ca stiu mereu ce produse mai am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... La Lena pasca cu branza si aluat de cozonac 1) Pasca fara aluat 1 kg branza de vaci (sau de veci ); Zahar dupa gust ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si ... adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale ... diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei ... , suc de lamaie, ulei, zahar. Aluat: 60 grame faina, un ou ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pas,cum se intinde acest aluat.Este foarte usor si rapid ... el. O. remarca foarte importanta ?_1. Aluatul este nevoie sa fie numaidecat ... gust . 2. Sa nu fie acoperit aluatul cu multa implutura, pentru ca ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... , le-am pus in recipientul congelatorului care face gheata , am pus ... -am lasat peste noapte la congelator. A doua zi le-am scos ... -am pus din nou la congelator pentru cand voi avea nevoie ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Începem prin a face o compozitie din apa minerala, ulei si faina. E gata în momentul în care coca obtinuta nu se mai lipeste de mâini (daca se lipeste mai adaugam faina). Într-un bol mic frecam untul cu cele doua linguri de faina. Se pudreaza masa cu faina si se întinde câte o foaie. Se unge fiecare foaie cu unt, se împacheteaza si se lasa minim jumatate de ora la frigider. Se umple dupa preferinte si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Exista 2 tipuri de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan ... se taie in 2-3 bucati (3-4 centimetri) Congelarea Congelarea este o metoda rapida si totodata cea mai sigura de pastrare a pastailor. Puteti sa congelati pastile in bucataria dumneavoastra urmand cateva indicatii ... pungile si introduceti-le la congelator (-18 grade). In acest...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro