Cauta in 21.308 retete
... se prepara rapid, adauga condimentele uscate la inceputul prepararii. Condimentele si ... care reteta iti cere asta. Pastrarea condimentelor si a plantelor aromate Pastreaza ... . Daca sunt pastrate adecvat, plantele uscate si condimentele macinate isi pastreaza ... recipiente perfect izolate. Nu pastra plantele uscate in apropierea unor surse ... sau la prepararea conservelor pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Fructele uscate se taie marunt si se amesteca împreuna cu nucile taiate în bucati. Se bat ouale si se adauga peste ele amestecul de fructe uscate. Apoi se încorporeaza zaharul, faina si praful de copt, amestecând bine compozitia. Se unge tava pentru chec cu putin ulei înainte de a turna compozitia în ea. Se introduce în cuptorul încins la 180 de grade Celsius si se lasa 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se potriveste gustul sarat. Aceasta zacusca se poate pastra si pe iarna. Pentru aceasta, cand este gata, se pune in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , nu e musai sa fie prunele uscate. Reteta este inspirata din sectiunea ... Maestro pentru copt - 500g prune uscate (400g daca sunt fara samburi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Asaza sardinele pe o farfurie întinsa Stoarce jumatatea de lamâie peste ele Asezoneaza cu sare, piper, ardeiul cayenne, oregano, cimbru Presara deasupra usturoiul, rosiile uscate si caperele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. fasole uscata, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 patrunjel, 3 cepe, patrunjel verde, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g fasole uscata, zarzavat de supa, 1 ceapa mare, 1 lingura ulei, 3-4 cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se mixeaza toate ingredientele în robotul de bucatarie, dupa care se formeaza trufele. Se pot trece prin cacao pudra sau prin ciocolata neagra topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sare, 2 1/2 l apa, 250 gr. mazare uscata Mod de preparare: Se alege ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 buc. cartofi, 300 gr. fasole uscata Mod de preparare: Se alege ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr.fasole uscata, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 patrunjel, 2 cepe, cimbru, patrunjel verde ... numai dupa ce a plesnit pielita fasolei. In timpul verii, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 g smochine, 125 g curmale fara simburi, 125 g prune uscate fara simburi, 100 g stafide, zeama de lamiie, 3 linguri nuci macinate, 100 g frisca Mod de preparare: Prunele si smochinele se lasa sa se moaie peste noapte in apa, apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu stafidele si curmalele. Se amesteca cu nucile macinate si cu zeama de lamiie. Se pune aceasta compozitie in pahare si se acopera cu un strat de frisca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 rosii, o ceapa, 1 morcov, 12 prune uscate (fara simbure), 2 catei usturoi, ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 dovleac, 2 linguri de stafide, 4 linguri de prune uscate, 4 linguri de caise confiate, 4 linguri de zahar Mod de preparare: Curata de seminte dovleacul si taie-l bucati. Pune toate ingredintele intr-o tava. Adauga apa peste ele si pune-le in cuptorul incalzit in prealabil la 160-180 C. Lasa in cuptor fructele timp de 50-60 de minute. Presare pe deasupra cu zahar si scortisoara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
25 prune uscate, 50g stafide muiate, 1 pahar smantana, 3 linguri nuci macinate, putin sirop de fructe Mod de preparare: Se spala bine si se moaie prunele in apa calduta, din ajun, se scurg de apa, se scot simburii si se dau prunele prin masina de tocat. Se amesteca cu nucile macinate, stafidele, siropul de fructe si smantana, se bat toate cu telul Se pune crema in pahare si se tine la gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g prune uscate fara simburi, ceai aromat, 200 g marmelada. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. fasole uscata, 2 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. ardei gras ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. INTR-UN CASTRON MIC SE INMOAIE PRUNELE IN VINUL ROSU SI SE LASA DEOPARTE. SE INCALZESTE IN PREALABIL CUPTORUL LA 190`C. 2. SE INCINGE ULEIUL INTR-O TIGAIE SI SE PRAJESC CEAPA,MORCOVII SI USTUROIUL 5 MINUTE, AMESTECAND DIN CAND IN CAND. SE ADAUGA CIUPERCILE SI SE MAI PRAJESC 5 MINUTE. 3. SE ADAUGA MIGDALELE SI SPANACUL SI SE MAI PRAJESC INCA 5 MINUTE. DUPA CARE SE ADAUGA PRUNELE CU VINUL SI 20 G UNT. SE ACOPERA SI SE FIERB LA FOC MIC 6-8 MINUTE SAU PANA CAND SPANACUL S-A FACUT. SE IA...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg fasole alba uscata, 2 boabe piper, sare, untdelemn, 1 pahar vin alb, 2 cepe mici, 2 rosii sau bulion, patrunjel Mod de preparare: Se fierbe fasolea muiata din ajun. Se fierbe untdelemnul, vinul, boabele de piper, cepele si rosiile taiate felii, sau bulion, pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, se pune fasolea in acest sos si se serveste dupa citeva ore presarata cu patrunjel
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si iarna, conservati-le din timp dulceata. Exista 3 tipuri de pastrare a boabelor de mazare la indemana ... totodata cea mai sigura de pastrare a boabelor de mazare. Puteti sa ... borcanele pentru conservare: spalati-le, uscati-le si sterilizati-le in ... 12 luni, intr-un loc uscat, intunecat si racoros (beci, camara ... Cea mai simpla metoda pentru pastrarea boabelor de mazare este...
Reţetă de pe www.cevabun.ro