pastrarea fasolei uscate pe iarna
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, compot de gutui pentru iarna, tocana de legume cu orez pentru iarna, ciuperci marinate la borcan ptr iarna, conserve de peste pt iarna, conopida in otet pentru iarna, salata din castraveti pentru iarna
... in care painea se va pastra proaspata depinde de o serie de ... garanteaza o durata mai mare de pastrare si, implicit, de vindere la ... ce priveste conditiile optime de pastrare a painii - nu este relevant in ... mica de drojdie se va pastra proaspata timp de mai multe ... cu incredere si succes pentru pastrarea painii. Pot fi folosite in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinul este o bautura delicata care trebuie pastrata numai la o anumita temperatura pentru a putea fi apreciata la justa valoare. Vinul are o calitate unica fata de orice alta bautura: gustul sau poate deveni tot mai bun pe masura trecerii timpului. De aceea, poate, are si o "pretentie" unica: aceea de a fi pastrat in anumite conditii. El trebuie tinut la o temperatura constanta, fara sa fie miscat (aceasta regula se aplica mai ales in cazul unui vin vechi). Oricat de tentant ar fi sa expui...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... doriti, stafide, fructe confiate sau uscate, cardamon, ghimbir sau anason 200 gr prune uscate cantarite fara samburi, 70 ml coniac, 1 lg nuca ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... zeama de lamaie 1 lingura oregano uscat sare piper un pumn de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : patru oua, 120 grame carnati uscati (alege niste carnati buni din categoria crud-uscat, bine uscati), cinci linguri de ulei de masline ... de praf de copt, ierburi uscate amestecate - patrunjel, cimbru, coriandru si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am ales branza sarata, rosii uscate si busuioc. Iata cum: Strudel cu branza, rosii uscate si busuioc Ingrediente pentru foaie: 300 g faina ... pentru umplutura: 500 g branza sarata, uscata 1 + 1 ou 200 g smantana 10-15 rosii uscate cateva fire de busuioc susan pentru presarat Mod de ... ea pune la inmuiat rosiile uscate. Cand s-au inmuiat bine, taie ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... hummus cu naut si rosii uscate , o mancare foarte rapida si sanatoasa ... mai rare. Cat despre rosiile uscate, ele sunt un produs 100 ... o sursa naturala de vitamina C. Rosii uscate gasiti la magazinele naturiste, la ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se bat ouale cu un praf de sare ,iaurtul ,zaharul pudracoaja rasa,apoi se toarna faina amestecata cu praful de copt,pana se ingroasa bine,apoi se rastoarna pe o planseta si se framanta bine cu mana pana ce nu se mai lipeste de degete.Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute ,dupa care se imparte in 2-3 bucati egale care se intind cu sucitorul in foi fubtiri care apoi se taie in fasii dreptunghiulare ,carora le faci la mijloc o fanta.Prin aceste fante setrec cate un capat si se trage usor,pana...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun cartofii la fiert, dupa ce i-ai taiat în cubulete. Mai apoi, taie salamul în felii subtiri si sfarâma brânza în bucatele mici. Bate cele doua oua într-un castron si adauga peste ele smântâna si verdeata. Continua sa le amesteci pâna când totul devine omogen. Cât timp dau cartofii în clocot, ai timp sa pui ciupercile la prajit într-o tigaie unsa cu doua lingurite de ulei. Dupa ce se rumenesc ciupercile, adauga-le în vasul cu oua si smântâna si amesteca. Acum pregateste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor alaturi de cea in saramura consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Continuand ideea lansata saptamana trecuta (cititi aici primul articol), va propun din nou un meniu economic, potrivit sezonului si bland cu bugetul! :) Probabil ca cea mai buna metoda de a economisi gatind este sa tineti un meniu saptamanal si sa cumparati doar strict ce puneti pe lista si sa construiti meniul in functie de ceea ce aveti deja in casa. De exemplu, in cazul supei recomandate de azi, ea consuma extrem de eficient o mana de mazare congelata ramasa de la o alta mancare, ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Italienii chiar si-n post Mananca super bucate Rapide si cu mic cost: Focaccia cu rosii-uscate
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... zacusca in borcanele curate si uscate aseazate pe o tava,lasam gol ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... de fructe. Punem capacul si pastram la frigider. Putem lua borcanelul ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... borcanele: introduceti borcanele spalate si uscate (fara capac) intr-o tava la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... folosit international desemneaza sunca spaniola, uscata, din carne de porc. Exista ... de jamon : jamon serrano sunca uscata din porc (cuvantul serrano inseamna ... la munte) jamon iberico sunca uscata de calitate superioara ce contine ... mai scumpa varietate de sunca uscata spaniola, preparata din carne de ... jamon iberico de recebo sunca uscata spaniola, preparata din carne de ... cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
by Alice albinutza Fursecuri sfaramicioase pentru iernile friguroase... la gura sobei... o ciocolata calda... colinde... si asteptarea lui Mos Craciun. Asadar ingrediente : 300 gr faina 150 gr unt 150 gr zahar pudra 2 oua 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt un varf de cutit de sare Intr-un bol mixeaza untul moale cu zaharul pudra. Incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si sarea. Adauga apoi ouale batute, ca pentru omleta, cu zaharul vanilat. Framanta bine pana obtii...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Varianta I : 1 kg ardei iute 1 l otet de 9 grade 8 lgt rase de zahar alb sau brun 4 lgt rase de sare pentru muraturi 4 lgt bobite de mustar piper boabe foi de dafin Se aleg ardeii, se spala si se aseaza in borcane de 400 gr. Se pune in fiecare borcan : otet rece, nefiert direct din sticla pana la jumatatea borcanului, 1/2 lgt boabe de mustar, 1 lgt rasa de zahar, 1/2 lgt rasa de sare, piper, foi de dafin dupa gust. Se completeaza restul borcanului de jumatate cu apa si se capacesc. Daca...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Asta primavara am primit "cadou" o sticla de suc de rosii facut in casa. Pana aici nimic deosebit... doar ca l-am folosit la o supa de rosii si a fost cea mai buna supa pe care am mancat-o vreodata! Nici macar supa de vara cu rosii proaspete nu era asa de buna :) Trebuie sa recunosc ca pentru mine este o reteta de suflet, la fel de draga si de buna ca si doamna care mi-a dat-o! Secretul consta in adaosul de ardei rosu care ii confera un gust mai bun si o culoare mai vie. Postez reteta putin...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com