pastrama de oaie fiarta in baie de vin
Pagina 3 din 5
... deplina, iti recomandam sa folosesti vin rosu sec. Ingrediente si cantitati ... mica 2-3 catei de usturoi 1 cana vin rosu sec 1 cana supa de ... -le bine 10 minute. Toarna vinul, pune sarea, piperul si bulionul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fara samburi, un paharut de vin alb (dar merge si apa ... sfaraie, adauga un pahar de vin, un praf de sare, cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 8-10 portii -750 ml vin rosu de foarte buna calitate ... dupa indicatiile de pe plic.Vinul se amesteca cu coniacul,zaharul ... pune la fiert. Pana incepe vinul sa fiarba se pregatesc formele ... formelor. Din momentul in care vinul a dat in clocot,il mai ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... , presarati sare si piper, turnati vinul. Se tine la cuptor 15 ... , 250 g ciuperci, un pahar de vin alb, 50 g de unt, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 3 pere mari 500 ml vin rose 150 gr zahar brun ... pastram codita. Intr-o craticioara punem vinul,zaharul brun, batoanele de scortisoara ... topeste zaharul si apoi scufundam perele in vin.Le lasam sa fiarta circa 5 minute doar atat cat sa se ... si le lasam deoparte. Fierbem vinul in continuare pana se ingroasa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pune untul intr-o craticioara in baia de apa impreuna cu ceapa ... sunca taiata marunt, cimbrul, nucsoara, vinul si se lasa 15 minute ... serveste fierbinte. - 100 g sunca, 1 pahar vin alb, 3-4 cepe mici, arpagic, putina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca 4 galbenusuri cu 100 g zahar si o lingura rasa de fecula. Se toarna cu incetul 1/2 l de vin alb cald, se pune cu totul la foc potrivit, amestecand, fara sa fiarba. Cand incepe sa se ingroase, se da deoparte si se mai amesteca putin pana ce mai pierde din fierbinteala. - 4 oua, 100 g zahar, o lingura rasa de fecula, 1/2 l vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi taiati marunt - 2 pahare de vin (eu am folosit Murfatlar - Pinot ... -15 minute dupa care varsati vinul si lasati sa fiarba inca ... domol, pana cand carnea este fiarta bine. La sfarsit, inlaturati foia ... lung. Cu cat carnea este fiarta timp mai indelungat pe foc ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se sparg ouale intr-un castron, se bat cu furculita, se adauga branza, mararul si sarea si se amesteca totul. Se toarna apoi intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa sa se rumeneasca frumos. - 8 oua, 200 g telemea de oaie rasa, 2 linguri marar tocat fin, 2 linguri ulei, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , se adauga un pahar de vin alb si o jumatate de pahar ... usturoi. - 20 raci vii, 1 pahar vin alb, 1 lingura unt, 1 morcov, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... raceasca. Pentru sos, se incalzesc vinul si condimentele alese intr-o tigaie ... intinsa. Se toarna sosul de vin. Se serveste cu legume la ... cartofi. - 1 piept rata, 1/2 pahar de vin rosu, ulei de masline, condimente pentru vin: scortisoara, cimbru dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o cantitate potrivita de cas de oaie. Se dau la cuptor pentru ... cartofi noi, 300 g cas de oaie (se poate folosi orice fel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Specialitate sezoniera, slanina fiarta de porc aita (usturoiata) si boita este ... iarna pe platourile de aperitive. Fiarta intr-un amestec aromat sau ... incercata cu siguranta! Reteta: Slanina fiarta Ingrediente: 1 kilogram de slanina subtirica ... intra usor in slanina, inseamna ca este fiarta. Daca nu este fiarta complet, continuati fierberea inca 10 minute si verificati din nou ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 1 lamaie mica 1 cana si jumatate vin alb sec, vreo 400 ml ... sa-si traga atomele. Punem vinul peste stiuca si lamaile felii ... 200 ? timp in care punem vin din tava peste peste sa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... doua palme cate o carafa cu vin galben de Dragasani, cu pelin ... " este adusa ciorba de stiuca fiarta in zeama de varza cu ... cum era preparata spata de oaie pe vremea lui Brancoveanu Voda: "Sa iai spata de oaie sa o impanezi cu catei (de usturoi ... marunte au din cele mari, vin cat sa o acopere, apoi o fiarbe ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Se tine vinul la fiert 20 de minute, la foc usor. Cand incepe sa fiarba, se pun perele decojite. Dupa cca. 20 de minute, perele se scot si se lasa sa se raceasca. Din vin se face un sos, prin fierbere la foc mic, care se toarna apoi peste pere. Se servesc cu inghetata (de ex. vanilie si ciocolata). - 1,5 l vin rosu, 15 pere, 1 kg zahar, 2 batoane de scortisoara, 2 bucati nucsoara. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... nevoie de: 6 pere 350 ml vin (dulce) 130 g zahar vanilat 2 batoane ... sucul de la o lamaie inghetata Vinul se toarna intr-o cratita incapatoare ... o farurie alaturi de sosul de vin delicios si alaturi de cateva ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... . In grasimea ramasa se toarna vinul si zeama de carne. Se ... pisata, 200 g unt, 1/2 pahar cu vin alb, 1/2 lamiie, 4-5 linguri zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de ... vanilat amestecat cu scortisoara. - 1 pahar vin alb, 1 lingura unt (margarina), o lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro