Cauta in 21.292 retete
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 gr. zahar, zeama si coaja a 2 lamii, 2 pliculete zahar vanilat, 1 1/2 litru vin alb, rom Mod de preparare: Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se dizolve. A doua zi dupa ce s-a dizolvat zaharul bine se adauga zeama a doua lamii, vinul si putin rom dupa plac. Se amesteca toate foarte bine si se pun intr-o sticla bine astupata si sigilata. Se pune la rece pana la intrebuintare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (dulce sau iute dupa gust), vin alb sec. Mod de preparare ... bine intr-o cratita, se toarna vinul pana ce il acopera si ... fierbe scade se mai adauga vin. Mod de servire Cu cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cartofi mari fierti in coaja, 1/4 kg ciuperci, 1-2 cepe rase, 1 catel usturoi, 1/2 pahar vin alb, 1/2 Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, se curata calzi si se taie felii subtiri. Ciupercile taiate bucatele se inabusa in ulei si calde se pun impreuna in vinul alb amestecat cu cel rosu si se lasa sa macereze pana ce absorb tot vinul. Apoi se sareaza, se pipereaza, se toarna deasupra uleiul amestecat cu zeama de lamiie, cu ceapa si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. orez, 1/2 l vin rosu, 5 linguri zahar, 1/2 lingurita scortisoara, 3 linguri unt ... si spalat se fierbe cu vinul si cu jumatate din cantitatea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un ... aranjeaza in salatiera. Se pune vinul intr-un ibric, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper ... ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul si nucsoara si se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. caise, 150 gr. zahar pudra, zeama de la o lamiie, 1 pahar vin alb Mod de preparare: Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de lamiie si, la sfirsit, paharul cu vin alb. Se da la rece. Mod de servire Se serveste peste 4-5 ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pahar vin alb, 1 lingura unt (margarina), o lingura zahar, 200 gr. faina ... pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. de slanina, 1 pahar cu vin rosu, o lingura de faina, 2 linguri ... auri 3-4 minute. Se stinge cu vin, se adauga pasta de rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 boabe piper, 2-3 boabe ienibahar, 1 pahar vin, citeva felii de lamiie, sare ... se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... boabe piper verde, 250 ml vin rosu sec Mod de preparare ... de la borcan. Se toarna vin rosu si se lasa carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 banane, 1 l vin rosu, o lingurita scortisoara, 250 gr. zahar Mod de preparare: Se pune pe foc vinul cu zaharul si scortisoara, iar cind s-a infierbintat, se introduc bananele cojite si taiate rondele. Se lasa pe foc inca 5 minute, apoi se da vasul jos, se strecoara scortisoara si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tos, 1 lingurita margarina, 250 ml. vin, zahar vanilat, scortisoara Mod de ... si se amesteca bine. Separat, vinul se fierbe cu scortisoara si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Pentru sos: 3 galbenusuri, 3 linguri zahar, 1/4 l vin Mod de preparare: Se freaca ... . Se serveste cu sos de vin preparat in felul urmator: 3 galbenusuri ... 3 linguri zahar, se subtiaza cu vin fiert cu scortisoara. Se incalzeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 paharel de cognac, 1 sticla de vin rosu, Mod de preparare: Se ... trei sferturi din sticla de vin. Daca folositi costita afumata, opariti ... . Se mareste focul, iar cind vinul da in clocot, se varsa peste cocos. Se adauga vin pana se acopera bucatile de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... acra, 1/2 kg carne de porc,oaie,vita sau de pasare grasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com