pastrama de gasca
Pagina 5 din 5
Se dizolva sarea de mare în lapte, apoi se adauga ficatul, se acopera cu lapte si se lasa 1-2 ore la frigider. Dupa 2 ore se scoate ficatul din lapte si se lasa 15 minute la temperatura camerei. Se curata ficatul bine de pielita, se taie bucati, se presara cu condimente, sare, congnac si vin si se pune la cuptor, la 100 grade, timp de 40 de minute. Apoi se paseaza cu furculita si se da la rece. Mod de servire Se monteaza pe suport de pâine prajita, cu dulceata de ceapa. Reteta face parte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... suc de lamaie. Mica mea gasca adora si omleta si salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cel de realizare al pastramei, pastrama se produce prin marinare si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Insa cum la noi in gasca nu se poarta fitele, ne ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... voastre. Va fi mustarie cu pastrama, mamaliga si mujdei, ca sa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de cocos inabusita Friptura de gasca cu galuste si varza rosie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sunt cele de rata si gasca carora le da un plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... clasice: ciorba antimahmureala , ciorba de gasca cu zeama de varza , ciorba ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... umplute...umplute cu ficatel de gasca, frecat cu galbenus, cu mustar ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... sos de mustar si miere Pastrama de berbecut cu muraturi (conopida ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Se fac din curcan, gasca, gaina (cocos), pui. Se curata pasarea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau fasole. Adaugand carnati sau pastrama din carne de oaie sau ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
4 buc. cartofi mari fierti, 3 felii sunca, 2 oua, 2 linguri unt, sare, cascaval ras, pesmet Mod de preparare: Se toaca sunca si se dau cartofii prin masina. Se amesteca totul cu galbenusurile si sarea. Se adauga la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa bine cu unt si presarata cu pesmet sa se coaca la cuptor potrivit. Deasupra se pun bucatele de unt sau se presara cascaval ras. In loc de sunca se pot pune mezeluri, pastrama sau limba fiarta.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Ostropelul se poate prepara si din carne e gaina, pui sau gasca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... untul topit (folositi o pana de gasca sau o pensula noua) si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : - un pachet aluat foietaj - o bucata pastrama pui ( cca 250-300 gr ... aluatul si se intinde bine. Pastrama de pui se taie cubulete ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
... mancaruri grase, cu carne de gasca sau rata si pentru aromele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro