pastrama afumata de rata intreaga
Pagina 2 din 5
Topeste untul într-o tigaie la foc moderat pâna când se formeaza spuma deasupra. Bate oale într-un castron si adauga-le în tigaie. Se amesteca ouale continuu cu ceva flexibil precum o spatula, astfel încât sa nu se lipeasca omleta de marginea tigaii. Omleta trebuie gatita pâna când apar câteva bucati tari de ou înconjurate de ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste inclusiv când este luata de pe foc. Lasa omleta în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e doar sa va placa somonul afumat si de acolo... nu aveti ... : - 150 gr file de somon afumat - 1 castravete mare - un borcanel de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de branzica , o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de brânza. Adauga somon afumat si frunze de nasturel. 2. Formeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pestele (eu am folosit macrou afumat) de pielita, dezoseaza-l (grea operatiune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi adaugam smantana. Adaugam somonul afumat taiat fasii. Mixam cu ajutorul ... crema de branza cu somon afumat. Nivelam. Punem deasupra ultimul blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu sare si piper. Somonul afumat se taie într-o forma rotunda ... . Se asaza o felie de somon afumat în mijlocul farfuriei, peste care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rata, 200 gr costita, 15 - 20 fire arpagic sau o ceapa, o lingura ... intr-o cratita felii de costita afumata, impreuna cu vreo 15 fire ... la foc potrivit, pana cand rata este bine fragezita, iar sosul potrivit de scazut. Se taie rata in bucati, se asaza pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rata, 4 buc. portocale, 2 linguri cu varf de unt, 1/2 lingurita de zahar ... Mod de preparare: Se taie rata, se curata si se spala foarte bine. Se rumeneste intreaga in unt la cuptor. Separat ... . Dupa primele clocote, se pune rata usor rumenita, sucul de la ... carnea este gata, se scoate rata din sos, se taie in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierb pastele si se scurg. Se feliaza somonul, avocado si se amesteca cu pastele. Se condimenteaza cu piper, sare, ulei de masline, iar la final se presara patrunjelul si parmezanul ras.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de piper Mod de preparare: Rata cu varza este o mancare cu ... fi garnitura pe cartofi prajiti. Pentru rata pe varza se alege o rata tanara sau boboc. Se curata, se sareaza. se pune intreaga in tava, cu putina grasime ... poate pune ardei verde. Cand rata nu este inca fripta complet ... sosul din tava, se pune rata deasupra ei si se da ... friptul ei. In acest timp,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... umpluturi). Puteti sa nu dezosati rata, insa iese mult mai bine ... pastra forma de zburatoare. Ingrediente: - o rata tanara si nu foarte grasuna ... ca sa ma incurajeze. O data rata dezosata, am dat-o la rece ... -o bine si apoi am reconstituit rata, folosind un ac si o ata ... scazut temperatura si am acoperit rata cu folie. In ultimele 15 ... asa. Pentru prima incercare de rata...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... amesteca-le bine. Asaza somonul afumat pe un platou mare. Împrastie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro