Cauta in 20.697 retete
... zahar vanilat). Le ungem cu fineti si cu dulceata de care ... dulceata de gutui, alta cu fineti, una cu dulceata si asa ... ). Apoi imbracam tortul in fineti si radem ciocolata deasupra. Dam un pic la rece. Daca nu vrem fineti si vrem crema de ciocolata, putem sa facem una din 500 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adaugam la final cacao sau ciocolata topita cu unt dupa preferinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o portie mare de prajitura avem nevoie de: 200g crema de ciocolata fineti sau nutella 200g nuca taiata 150g biscuiti simpli 1 cana cafea ... il ungem cu crema de ciocolata. pentru crema : 7 galbenusuri 10 linguri ... o crema spumoasa. Peste blatul cu ciocolata intindem jumatate de crema, aseazam ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar ... foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 gr. zahar, 100 gr. ciocolata Mod de preparare: Se freaca ... si vanilie, apoi se pune ciocolata topita intr-un vas cu ... cu galbenus si se da pasca la copt in cuptorul fierbinte ... de ora. Cind aluatul a devenit rumen si stralucitor, pasca este gata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aroma de vanilie 50 gr ciocolata 2 linguri esenta rom coaja rasa ... pe care le amestecam cu ciocolata rasa pe razatoarea mica. Intindem deasupra umplutura de ciocolata. Impletim cateva fasii din aluat si le ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pentru ornat. Pentru crema de ciocolata se amesteca frisca lichida cu ... pe foc pâna când s-a topit ciocolata. Se toarna crema peste blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie ... acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca, presara trufele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vanilie si bucatile de ciocolata si amesteca pâna sunt comple ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie ... acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca, presara trufele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare Ciocolata se rupe bucati si se topeste la ... se incinga. Se amesteca in ciocolata fierbinte. Cuptorul se incinge la ... bat cu zahar. Se inglobeaza ciocolata,apoi faina si in final ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... început toate ingredientele, lasând ciocolata topita împreuna cu putin unt ... de pesment, adaugam crema cu ciocolata, apoi pesmet, iar la final ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag ... o lasam deoparte; - umplem ouale de ciocolata mai mult de jumatate cu ... ; - in mijlocul fiecarui ou de ciocolata umplut ,cu coada unei lingurite ... dulceata; Astfel umplute ouale de ciocolata se lasa la rece pentru ... se aseaza deasupra capacelele de ciocolata si se pot servi la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie ciocolata în bucatele foarte mici si topeste-o într-un vas cu fund dublu sau la bain-marie. Înfige câte o scobitoare în fiecare capsuna si apoi scufund-o trei sfeturi în ciocolata. Asaza capsunile cu scobitoarea si coditele în jos pe un gratar si pune-le la frigider, pentru ca ciocolata sa se întareasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol, amesteca bine untul sau margarina, pesmetul de graham, zaharul pudra si o cana cu unt de arahide. Asaza compozitia într-o tava de aproximativ 20x30 centimetri, niveleaza si preseaza bine. Topeste chipsurile de ciocolata la bain marie împreuna cu 4 linguri cu unt de arahide, amestecând din când în când. Toarna ciocolata topita peste amestecul din tava. Pune la frigider si lasa la racit timp de cel putin o ora, apoi taie în dreptunghiuri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc mare intre timp punem ciocolata alba si alunea macinate . lasam ... tot cu acest amestec de ciocolate albe putem decora dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Amesteca untul, zaharul alb si zaharul brun pâna ce obtii o pasta fina. Bate pe rând câte un ou în compozitia de unt si zahar, apoi adauga extractul de vanilie. Dizolva bicarbonatul de sodiu în apa calda si adauga peste compozitie. Pune faina, chipsurile de ciocolata si alunele. Amesteca bine compozitia, apoi pune cu lingura pe o tava întinsa, neunsa. Coace timp de zece minute sau pâna când fursecurile sunt rumenite pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 176 de grade Celsius. Pune biscuitii în formele pentru briose. Amesteca crema de brânza cu iaurtul grecesc si cu zaharul, dupa care adauga pe rând ouale si cacaua. La final încorporeaza bucatile de ciocolata neagra si toarna câte putin din amestec peste biscuitii din forme. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se topeste ciocolata la baie de abur, dupa care se ia de pe foc. 2. Se mixeaza frisca lichida si se încorporeaza în ciocolata lichida. 3. Se toarna în pahare si se orneaza dupa plac. 4. Se lasa la frigider câteva ore si se serveste rece. Credit foto: http://www.howaboutsomegreektonight.co
Reţetă de pe retete.eva.ro