pasca cu ciocolata cu fineti
Pagina 5 din 5
... ! Crema: Intr-un vas,topim ciocolata la bain marie impreuna cu ... batuta tare;o incorporam usor in ciocolata . Acum,adaugam nucile macinate fin ... rom si coniacul. Glazura: Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se intareste apoi se incorporeaza ciocolata si se amesteca usor pana ... se ung cu crema de ciocolata,se presara deasupra bucati mici din trufele de ciocolata(se taie bucati mici cu un cutit ... ,pe un platou. Se topeste ciocolata maruntita,adaugand o lingura de lapte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Scoatem pastaia de vanilie, adaugam ciocolata alba si amestecam cu un ... tarta scoasa din frigider.. Topim ciocolata alba pe abur si ornam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ecler se pune crema de ciocolata (eu am folosit Creme Ole ... reteta (video) pentru eclerele cu ciocolata, click aici . Tipareste pagina (fara ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... asezat pe abur se topeste ciocolata alba rupta bucati. Se adauga sucul si smantana peste ciocolata si se amesteca cu telul pana ... 1 minut, sa se aereze bine ciocolata. Se adauga untul taiat cubulete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 50 gr. unt, 100 gr. ciocolata menaj, o cana de alune taiate ... compozitie se fierb cu untul, ciocolata de menaj si alunele taiate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 oua, 180 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, scortisoara, 50 g unt, 90 g ciocolata fulgi, 100 g faina, un praf de copt, 100 g alune tocate. Mod de preparare: Se amesteca cu robotul de bucatarie ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ciocolata, alunele, mirodeniile si faina amestecata cu praful de copt. Se pune in tava de chec unsa si tapetata cu faina si se coace 50 min la 190 grade. Rece se imbraca in glazura de ciocolata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pe un gratar. Mousse de ciocolata alba: Punem gelatina la hidratat ... cateva linguri de apa rece. Ciocolata rupta bucati o punem la topit ... frisca ramasa si amestecam cu ciocolata rece. Sirop: Caramelizam zaharul si ... jumatate din mousse-ul de ciocolata si nivelam. Acoperim cu al ... frigider. Pentru ornat am topit ciocolata alba si am facut niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. ciocolata, 200 gr. unt, 125 gr. zahar, 2 linguri faina ... preparare: Se pun intr-o cratita ciocolata, untul si zaharul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g cacao, 200 g biscuiti, 1 paharel rom, ciocolata rasa Mod de preparare: Se ... celofanul. Se poate garnisi cu ciocolata rasa si apoi se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. unt, 6 batoane(linguri pline) ciocolata rasa, 4 linguri apa Mod de ... pe foc si se adauga ciocolata amestecata si incalzita cu patru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. ciocolata amaruie, apa, 150 gr. unt, 2 galbenusuri, 200 gr. cacao Mod de preparare: Se pune intr-un vas ciocolata, se adauga doua linguri de apa si se topeste in baie de aburi. Cind s-a topit se bate bine ciocolata cu untul si galbenusurile. Cind crema este consistenta, se iau cu lingurinta bulete de ciocolata si se dau prin cacao. Mod de servire Se lasa la racit inainte de a se servi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cesti zahar, 1/4 lingurita sare, 1 ceasca nuci, 2 lingurite unt, 1/4 ceasca miere, 1 tableta de ciocolata amara, 1 ceasca lapte Mod de preparare: Se fierbe zaharul, ciocolata, sarea si laptele timp de 5 minute. Se adauga mierea si mentinem amestecul pe foc. Se adauga untul si dam totul de o parte pana ce se ingroasa putin. Se bate pana se obtine o crema. Se adauga nucile si punem amestecul intr-o tava. Cind pasta s-a intarit putin, se poate taia in felii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se cerne faina si se amesteca bine cu praful de copt si cu cacaoa cernuta si ea , apoi se adauga ouale, zaharul , laptele, uleiul si zaharul vanilinat si se mixeaza bine totul. Se adauga afinile si se mai amesteca putin. Se ung formele de briose si se pudreaza cu faina -sau se poate pune hartie speciala pt briose- si se toarna compozitia in forme. Se dau la cuptoruul bine incins si se lasa 25-30 minute. Se scot din forme cand s-au racit bine si se pudreaza cu zahar pudra sau frisca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca cu mixerul untul moale, lasat din timp la temperatura camerei, cu zaharul, oul intreg si laptele. Separat, se amesteca faina cu amidonul; se adauga repede in aluat si se amesteca doar pana la omogenizare. Se framanta apoi aluatul cu mainile reci.i se formeaza o bila care se inveleste intr-o folie. Se tine cel putin 1 ora la frigider, desi ideal ar fi sa il lasati mult mai mult, chiar peste noapte. Cu cat sta mai mult la rece, cu atat devine mai fraged. Se intinde apoi, nu foarte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... capsunele. Savureaza, asadar, o portie de capsune in ciocolata! Ingrediente cantitati: 100g ciocolata - amaruie, cu lapte sau alba capsune (important este sa aiba ... aleg pentru a fi trase in ciocolata numai capsunile cu codita si ... sunt mai tari. 2 . Se pune ciocolata intr-un ibric si se ... topeste. Lasi sa se raceasca ciocolata si cand incepe sa se ... , inmuiem capsunele pe jumatate in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 galbenusuri, 300 g zahar, 1 litru lapte, 100 g ciocolata sau 50 gr. cacao, vanilie Mod de preparare: Se fierbe laptele cu vanilia, se acopera si se ia de pe foc. Separat se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata muiata cu o lingura de apa calduta si se mai freaca (in acelasi sens). Apoi se adauga cite putin lapte. Fara sa se inceteze amestecatul, se pune la foc pana incepe sa fiarba. Se ia de pe foc si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com