orz integral pregatire
Pagina 4 din 5
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile de dafin si atata apa cat sa-l acopere (poza 1). Se pune pe foc mic si se fierbe timp de 10 minute, intorcandu-se la jumatatea timpului, dupa care se scoate pestele pe o farfurie sa se raceasca. Supa se strecoara si se pastreaza. 2. Ceapa se toaca marunt, usturoiul se zdrobeste. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare (care va trebui sa fie suficient...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru aluat (pregatit pentru clatite): 4 oua, faina, lapte, drojdie de bere ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceasca orez integral, fiert in prealabil, 1 ceasca orez auriu, fiert in prealabil, 1/2 ceasca orez salbatic, 1 ardei gras rosu, taiat marunt, 1 cutie de porumb scurs, 4 cepe verzi, taiate marunt Mod de preparare: Dupa ce ai fiert orezul, lasa-l la racit, adauga apoi legumele taiate si dressing-ul. Compozitia ar trebui lasata la rece cateva ore sau chiar o noapte, pentru a permite aromelor sa se amestece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un kg piept de curcan pregatit pentru rulada, sare, piper, o lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mic cu esenta de cafea pregatita din 4 linguri cafea si 1 baton ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un kg piept de curcan pregatit pentru rulada, sare, piper, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in ulei fierbinte. - Pentru aluat (pregatit pentru clatite): 4 oua, faina, lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce doua maini dibace au pregatit umplutura (am amestecat carnea cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... sa se patrunda. - O ceasca orez integral nefiert, 3/4 ceasca morcovi, dati prin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o nota de sanatate, alegeti painea integrala, care este bogata in fibre ... continutului mare de fibre, painea integrala ne da o senzatie de satietate ... - un borcanel iaurt slab - paine integrala Tipareste pagina (fara poze) Iti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cu smantana. - 6 felii de paine integrala, 20 g ciuperci, 2 cepe, un catel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput, se pregateste dressingul, amestecand omogen zeama de lamaie, mustarul si uleiul de masline extravirgin. Se prajeste painea (la toaster sau pe plita), apoi se freaca bine cu catelul de usutori, sa se imbibe cu aroma lui.Painea se taie in cubulete si se pune in farfuria in care se doreste sa se serveasca salata si se stropeste cu 1/3 din dressing. Deasupra de paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele se taie sau se rupe, eu l-am rupt in bucati)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem intr-un vas taratele de ovaz, faina, praful de copt si scortisoara. Adaugam margarina moale si mierea. Framantam bine cu mainile pana obtinem o compozitie omogena. Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Aplatizam bila de aluat cu mana si o asezam pe suprafata de lucru pe care am presarat tarate de ovaz. Presaram si deasupra tarate si intindem foaia cu sucitorul. Decupam biscuitii cu o forma. Ii desprindem cu grija si ii punem in tava. Punem biscuitii in cuptorul incalzit in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol mare, amesteca cu mixerul sau cu un tel laptele de cocos, mierea si extractul de vanilie. Toarna amestecul în aparatul pentru încghetata si seteaza în functie de specificatiile aparatului. Muta înghetata în caserole sigilabile si pune-o la frigider, unde ar trebui sa stea o ora îaninte de servire. Pentru a servi înghetata, taie un ananas pe jumatate si curata pulpa astfel încât sa obtii doua boluri. Ia înghetata cu o cupa speciala si asaza-o în jumatatile de ananas....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu doua lingurite de ulei de masline. Lasa acest amestec la marinat, în figider, timp ce câteva ore. Prajeste feliile de pâine si faramiteaza-le. Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan împreuna cu niste mirodenii pe gustul tau. Taie pestele în felii subtiri si tamponeaza-l cu un servetel ca sa nu mai fie ud. Trece feliile de peste prin ulei de masline si mai apoi prin pâinea amestecata cu brânza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin unt sau ulei, în cazul în care nu folosesti hârtia pentru briose. Într-un bol se amesteca ouale cu uleiul, cafeaua, laptele batut si vanilia. Într-un bol separat se amesteca toate ingredientele uscate, dupa care se încorporeaza amestecul lichid. Se amesteca cu o spatula pâna când se omogenizeaza bine, dupa care se umplu formele pentru briose. Se lasa la cuptor 18-23 de minute, facând testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzim cuptorul la 200°C. Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi punem prazul si cartofii. Calim10 min, punem baconul si mai prajm 5 min. Scoatem si dam deoparte amestecul. Punem macroul afumat in tigaie, adaugam laptele si frunzele de dafin, lasam sa dea in clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un vas, desfacem fileurile si le punem deoparte. Topim untul, adaugam faina si amestecam bine timp de 1 min. Treptat incorporam laptele si tinem pe foc 2-3 min. Luam de pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparam sosul: se pune sucul de portocale cu zaharul si toate aromele la fiert pentru 20-25 minute, din momentul in care incepe sa fiarba. Se trage oala de pe foc si se adauga untul taiat cuburi si se amesteca pana se topeste. Se adauga felii de portocala si grapefruit. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pana e nevoie de el. * pentru a obtine felii de portocale si grapefruit frumoase, fara coji si pielite, procedati ca in acest filmulet Pentru umplutura: se freaca mascarpone cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro