nghe at de afine
Pagina 5 din 5
Asaza pe fundul cupelor de înghetata afinele proaspete. Mixeaza în robotul de bucatarie iaurtul, menta, mierea de albine, dupa care adauga si fructele congelate. Pune înghetata peste afinele proaspete deja aranjate în cupe. Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi puneti fructele. Read more at http://www.petitchef.ro/retete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit, apoi se apasa pe forma de copt (eu am folosit de silicon), pe fund si pe margine.Se da la frigider pana facem umplutura. Frisca batuta se amesteca impreuna cu branza de vaci,ouale si zaharul. Se toarna umplutura peste crusta si se da la cuptor,cam 40-45 de minute,pana cand mijlocul nu mai joaca daca miscam forma. Se serveste cu sos de afine sau orice este pe placul vostru.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... deasupra fructele -eu am pus afine si mure congelate si scurse ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o lingurita de 10 Legume DeliK’at. Intr-o cratita antiaderenta se aseaza ... o lingurita de 10 Legume DeliK’at. Se pune putin din compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (eu le-am umplut cu afine), dupa care le tavalim prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga 2/3 din cantitatea de afine si se condimenteaza cu sare ... punem un mar. Restul de afine se amesteca cu sunca taiata ... combinate, 2 linguri otet balsamic, 100 g afine (pot sa fie si din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele mai zemoase ca: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze ... dupa gust. - Fructe zemoase: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 160 g faina, 100 g zmeura, 100 g afine, 1 lingurita cu varf de ceai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 6 linguri sirop de fructe (zmeura, afine, etc.), 4 globuri inghetata (de vanilie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Puneti in fiecare 2-3 linguri de afine sau de mure, faceti o gaura ... galben, 2 kiwi, o banana, 2 piersici, 250 g afine sau mure, o portocala, un pachetel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si neagra, 1 cutie mica de afine, 1 banana (proaspata sau congelata), 2 kiwi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cate-o lingurita de dulceata de afine si se presara cateva stifturi ... , 4 linguri dulceata sau marmelada de afine, 50 g stifturi de migdale, cateva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Frecati untul cu zaharul pana devine cremos, apoi adaugati galbenusurile, unul cate unul. Separat bateti albusurile spuma, impreuna cu sarea si incorporati-le delicat in amestecul obtinut anterior. Adaugati treptat faina, amestecand incontinuu, apoi turnati aluatul intr-o forma de aprox 25-30 cm, unsa si tapetata cu faina. Deasupra puneti o parte din fructele de padure, pastrand 3/4 pentru decorat si coaceti totul aproximativ 1 ora in cuptorul preincalzit (treapta 5-6). Lasati prajitura sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate Ingredientele umede Si uscate se pun in bolul robotului MasterChef Gourmet de la Tefal. Se fixeaza paleta de mixat si se seteaza robotul la viteza 3. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregateste tava de briose. Compozitia rezultata se pune tava, peste care se Adauga fructele. Fiecare briosa sa umple 3/4, astfel încât sa aiba loc sa creasca. Se seteaza cuptorul la 175 de grade si Se introduce tava pentru 30-35 minute. Briosele sunt gata Când au trecut testul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Se bate albusul spuma cu zaharul, dupa care se adauga apa, cacaua, galbenusurile si faina. Se lasa la cuptorul bine incins si se testeaza cu scobitoarea Crema mascarpone: Se mixeaza intr-un bol mascarpone cu zaharul si zaharul vanilat. Jumatate din plicul de gelatina se inmoaie cu un pic de apa rece si se hidrateaza pe baie de abur. Se bate frisca si se adauga peste mascarpone. Se pune coaja si zeama de lamaie impreuna cu gelatina peste crema si se mai mixeaza putin Crema cu fructe de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca ingredientele într-un bol. Se serveste cu sos pentru salate cu ghimbir si lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 130 de grade Celsius. Se asaza pe tava de copt hârtie si se traseaza cu creionul un cerc de 18 centimetri folosind o forma pentru tort. Albusurile se lasa la temperatura camerei dupa care se bat cu mixerul pâna devin spumoase. Se adauga zaharul si vanilia treptat, câte o lingura amestecând bine cu mixerul, astfel încât sa se dizolve complet în albusuri. Apoi se adauga amidonul de porumb si otetul, amestecând ca sa fie bine încorporate în albusuri. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru piureul de fructe: Amesteca toate fructele, inimioarele Margaritar si sucul de la lamâie în blender pâna se omogenizeaza. Pentru iaurtul cu aroma de cocos: amesteca iaurtul, nuca de cocos si zaharul Margaritar. Pune în formele de înghetata straturi consecutive de piure de fructe si iaurt si introdu în mijloc câte un bat. Baga la congelator pentru 8 ore. Ca sa scoti înghetata mai usor la final, pune partea de jos a formelor în putina apa calduta. Serveste înghetata dupa ce ai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face coca din apa minerala, faina si ulei. Daca inca se lipeste de maini se mai pune putina faina. Se lasa sa se odihneasca pana radeti dovleacul. Se rade dovleacul pe partea cu gauri mari si se amesteca intr-un castron cu zaharul si scortisoara. Daca aveti puteti sa-l radeti in robotul de bucatarie. Se tapeteaza masa de lucru cu faina. Se imparte coca in 2 parti egale. Se intinde prima foaie de lungimea tavii de aragaz. Se pune pe ea jumatate din dovleac si ruleaza, avand grija sa o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro