Cauta in 21.292 retete
Cum preparam prajitura: Se pune apa peste o cana si jumatate de zahar si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga faina si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de cacao, sarea, praful de copt stins in otet si se amesteca bine Se unge tava cu ulei, se pune compozitia si se introduce la cuptor pentru o ora la foc potrivit. Cum preparam glazura: In apa punem 5 linguri de cacao ,5 linguri de zaharl, margarina, esenta de rom ,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca zaharul cu apa, se fierbe la foc mic pana se face sirop, se lasa la racit, se adauga faina si uleiul.Se amesteca bine cu telul , se pune cacao, amoniacul stins cu zeama de la lamaia stoarsa, gemul si zaharul vanilat.Se amesteca bine ,se unge tava cu ulei , se pune hartia de copt, se pune aluatul in tava si se baga la cuptor la foc potrivit. Pentru glazura ,intr-o cratita se pun cate 3 linguri de margarina, zahar , apa si cacao se amesteca si se pune la foc mic si se fierb. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele,zaharul si cacao se pun intr-o cratita pe foc si se fierb, amestecand mereu, pana se obtine o crema ca o smantana, dupa care se da la racit. Se freaca untul bine si se amesteca cu crema de cacao. In compozitia cu unt se adauga cate un galbenus, frecand bine dupa fiecare, apoi nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat, iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se amesteca de usor cu o lingura de lemn. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina, apoi se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
M-am gandit ca anul acesta sa-i servesc lui Mos Craciun, dimineata, linga cafea, un brownie plin de fructe si acoperit cu un Royal Icing dulce acrisor. Ingrediente pentru blat: - 3 oua - 250 g zahar brun - 150 g unt - 75 ml unt de cacao - 200 g faina - 20 g cacao - 100 ml iaurt - 50 g migdale zdrobite - 100 g stafide - 100 g cirese confiate - 100 g coaja de portocale confiate - 150 g afine congelate - 200 g cirese congelate - 1 lingurita amestec de condimente ghimbir cu coaja de portocala -...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
500g zahar 250g unt 100 g cacao 150 ml lapte 4 oua 100g nuci macinate taiate grosier 200g faina 1 plic praf de copt Se pune la fiert zaharul, untul, laptele si cacaoa. Cand incepe sa fiarba se da deoparte. Se opresc 15 linguri pentru glazura, restul compozitiei se lasa la racit. In acest timp se bat albusurile spuma. In siropul racit se incorporeaza pe rand si in ordine: galbenusurile, faina, praful de copt, albusurile si nuca. Compozitia se toarna in tava (30/21cm) si se coace la 180 grade...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... incercati aceasta reteta deosebita de negresa cu mascarpone. Prajitura este usor ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Usor de preparat, aceste prajiturele sunt aromate, gustoase si au un "design" atractiv! Ingrediente si cantitati: 500 grame de ciocolata pentru gatit 3/4 ceasca cu unt sau margarina 2 cesti cu zahar 3 oua, batute 1 lingurita cu esenta de vanilie 1 ceasca cu faina 1 ceasca cu alune macinate 1 borcanel cu crema de bezea 400 grame de ciocolata alba Mod de preparare: 1. Topeste ciocolata pentru gatit si untul intr-un vas, la foc mic. Ia vasul de pe foc si adauga zaharul. Lasa compozitia sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE DA DRUMUL LA CUPTOR LA FOC MIC; SE SPALA LAMIIA SI PORTOCALA SE STERGE SI SE RADE PE RAZATOAREA MICA SE PUNE DEOPARTE; NUCA M-AM UITAT PRIN EA AM PISAT-O CU SUCITORUL SA FIE MARUNTA SE PUNE DEOPARTE PREGATIM O CESCUTA DE APA RECE O CESCUTA DE ULEI O CANA DE ZAHAR SI 2 CANI DE FAINA SE SEPARA ALBUSURILE SE PUN INTR-UN CASTRON MARE GALBENUSURILE SE PUN INTR-O FARFURIE ADINCA SE BAT CU TELUL ALBUSURILE DUPA CE AM PUS SUC DE LAMIIE SI UN PRAF DE SARE SE BATE O SPUMA TARE APOI AM AMESTECA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De cand am vazut prajitura asta mi-a placut foarte mult mi-am zis ca am o sa o fac si eu si uite ca acum i-a venit randul. Este o prajitura foarte fina si de gust nu mai zic.....este delicioasaaaaaa!!! Si-a castigat un loc binemeriatat in categoria "favorite" !!! blat 120g ciocolata 100g unt 3/4 cana zahar 1 plic zahar vanilat 2 linguri cappuccino 2 oua 1/2 cana faina 1/2 cana nuca macinata 1/2 plic praf de copt o priza sare (1 cana=200ml) (tava de 20/36cm ) Pentru blat: se topeste la foc mic...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Blatul: 350gr.Zahar 250gr.Unt 2 linguri Cacao 125ml Lapte 4 Oua 120gr.Nuca/Alune 180gr.Faina 1Praf de copt 50gr.Cacao(pt glazura)(eu am pus doua linguri cu virf) Zaharul+untul+laptele si cele 2 linguri de cacao se topesc pe foc mic amestecind continu pina se topesc.Din compozitie asta se opresc 15 linguri si se lasa la racit complect. Se separa cele 4 oua .Cele 4 galbenusuri se adauga in copozitia complect racita unul cite unul amestecind continu pina se incorporeaza bine. Separat se bat tare...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Prajitura Negresa pentru copii este o prajitura ce poate fi pregatita fara ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
E minunat, cand te trezesti, Sa ai o prajitura la cafea. Asa negresa buna nu gasesti Nici macar in Africa! INGREDIENTE pentru blat 200 gr ciocolata dark 100 gr unt 100 gr zahar 75 gr faina 1/2 praf de copt 3 oua 400 gr visine proaspete (fara samburi) pentru glazura 100 gr ciocolata cu lapte [&] Post-ul NEGRESA CU VISINE SI GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 ou, o cana zahar, 1/2 cana ulei, o cana de lapte, 2 cani faina, o lingura bicarbonat, 3 linguri cu gem, 3 linguri cacao, Mod de preparare: Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul. Se amesteca 10 minute. Se adauga cacaua, bicarbonatul si faina. Compozitia se pune in tava unsa cu ulei si se coace la foc potrivit 30-35 minute. Prajitura fierbinte se unge cu glazura de ciocolata si se presara cu fulgi de cocos. Se taie rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
tava mare 35/24cm blatul de nuca: 8 galbenusuri 150g zahar 150 g nuci tocate marunt 400g faina 300ml lapte 1 praf de copt (10g) 2-3 linguri de cacao + 1 borcan gem de caise bezeaua: 8 albusuri 200g zahar Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi maresc considerabil volumul, se adauga nuca, apoi faina, praful de copt si la final laptele. Se amesteca usor si se toarna compozita in tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade si se coace pe doar...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
200 gr. margarina, 250 gr. zahar, 4 linguri de cacao, 5 galbenusuri, 10 linguri de lapte (care se adauga treptat), 200 gr. faina, 1 pachet praf de copt si un varf de lingurita cu amoniac (sau 2 pachete de praf de copt); 5 albusuri, 250 gr. zahar pudra; 200 gr. zahar pudra; glazura: 200 gr.zahar pudra, 5 linguri de lapte, 2 linguri de cacao, 25 gr. margarina, nuci sau alune Mod de preparare: Margarina se amesteca cu zaharul, cacaoa, galbenusurile, laptele, faina. Se adauga praful de copt si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Surprinzatoare atat ca aspect cat si ca gust, aceasta prajiturica delicioasa v-ar putea incanta oricand familia si prietenii. Nu cred ca este nevoie sa va povestesc mai mult, pentru ca va puteti da seama singuri, dintr-o privire, ca merita s-o incercati. Iata ce am folosit: 150g faina, 150g zahar, 120g unt, 3 oua, 6 linguri cacao neindulcita, picaturi de ciocolata ori ciocolata razuita
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Bine v-am regasit ! Azi va voi impartasii reteta acestei prajituri. O prajitura pe gustul meu (cu siguranta si pe gustul vostru) datorita blatului foarte ciocolatos in combinatie cu o crema super aromata cu lapte de cocos , fulgi de cocos si mascarpone. Dar inainte de toate sa va povestesc putin despre cadoul primit de Craciun de la MoreThanPub . Inainte de Craciun am primit doua pachete, unul pentru ajutor in bucatarie de la SanoVita iar celalalt de la Asevi. Pons Quimicas, care a creat ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
250 g margarina, 500 g zahar, 5 linguri cu cacao, 1 cana cu lapte, 4 oua, 200 g faina, 1 pachet praf de copt, nuci, rom , ciocolata, coaja de lamaie Mod de preparare: Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao. Dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci (aceasta va fi glazura). Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta reteta am pregatit-o cu gandul la sarbatorile de iarna si, desi nu este neaparat o reteta traditionala de Craciun, combinatia de ingrediente imi aduce in minte zilele lenese de sarbatori, cu multa ciocolata si merisoare acrisoare. De asemenea, cu aceasta reteta onorez o invitatie primita din partea blogului cultural si lingvistic Lexiophiles si de aceea veti gasi la finalul articolului si o varianta in limba engleza a retetei. Ingrediente 3 oua 150 gr zahar 100 gr ulei 150 gr faina...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se roaga oamenii pentru un trai prosper, Sa aiba numai clipe dulci in viata lor. Un pont: clipele dulci nu cad numai din cer Poti sa le fabrici singur in cuptor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com