Cauta in 21.292 retete
Amestecati apa, zaharul si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si cacao si se adauga peste amestecul de mai sus. Amestecati bine cu un tel sau mixer sa nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza nucile pisate si stafidele. Turnati aluatul intr-o tava de cuptor adanca asternuta cu hartie de copt - eu am folosit o tava rotunda de 28 cm diametru. Daca vreti cantitate mai mare de prajitura dublati cantitatea de ingrediente. Puneti tava la cuptor pt 35-40 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa minerala cu zaharul si se amesteca pina se topeste ,se adauga uleiul,gemul,miezul de nuca,apoi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamiie.Se pune in tava si se da la cuptor timp de 40min si cind se scoate se pune nuca de cocos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fiind in cautare de ceva dulce de servit alaturi de cafeaua din weekend, am dat peste reteta acestei brownies cu cafea . pe un site turcesc. Textura acestei prajituri este minunata: umeda la interior, dulce atat cat trebuie si cu o nota finala de aroma de cafea ce desavirseste gustul acestei prajituri. Ingrediente pentru blat: - 4 oua - 300 g zahar tos - 375 g faina - 200 ml ulei - 300 ml lapte - 4 linguri cacao - 1 lingurita praf de copt - 1 lingurita extract de vanilie (optional)...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
O prajitura minunata care contine de toate, nuci, rahat, stafide, mirodenii si cacaoa reteta de Sava Laura Aluat: 1 cana de zahar (200 ml) 2 cani de faina 1 mana de nuca sau mai mult 1/2 cana ulei 3 linguri de cacao 1 cana de apa clocotita, apa minerala, suc de rodii sau lapte de soia 1 lgt praf de copt 1-2 maini de stafide esenta de rom si vanilie 1 lgt coaja de portocale si lamaie 4 linguri de gem (eu am pus 1/2 borcan de 200 ) zeama de lamaie 2-3 maini de rahat 1 lgt scortisoara 1/2 lgt...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente 1 cana lapte 1si 1/2 zahar 1 cana faina 200 gr margarina 2-3 linguri cacao 1 praf copt 3 oua Mod de preparare Se pun intr-o cratita pe foc margarina,laptele . zaharul si cacao si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga galbenusurile,faina si praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt se scoate...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
blat: 200g ciocolata 200g unt moale 200g zahar 6 oua 1 vanilie 220g faina 1 praf de copt 1 cana nuci taiate bezea: 6 albusuri 200g zahar Ciocolata se taie marunt si se topeste pe baie de aburi. Untul se mixeaza cu zaharul, se adauga pe rand mixand dupa fiecare: ouale, vanilia si ciocolata. Faina cernuta se amesteca cu praful de copt si se pune in compozitia de mai sus. Se amesteca usor cu o paleta. Se toarna compozitia in tava mare tapetata cu hartie de copt. Se coace blatul la 180 de grade...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... circula pe alocuri ca prajitura negresa de post. Vezi aici si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
pentru tava mare de la aragaz.... blat de cacao: 6 oua, 10 linguri zahar, 6 linguri ulei, 8 linguri faina, 2 linguri cacao, un praf de copt separam ouale, albusurile le batem spuma adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana se topeste tot zaharul incorporam galbenusurile, apoi uleiul, faina, cacaoa si praful de copt turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa bine cu ulei si presarata cu faina coacem timp de 25 de minute la 180grade, facem testul cu scobitoarea.......
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
110 gr unt 110 gr ciocolata dulce-amaruie 2 oua 1/2 lingurita sare 155 gr zahar brun 50 gr zahar alb 1 lingurita esenta de vanilie 56 gr faina Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetati o forma rotunda de 20 cm cu unt si faina sau hartie de copt. Topiti untul si ciocolata la foc mic, amestecand continuu. Luati de pe foc si adaugati sare, zaharul brun, zaharul alb si vanilia. Amestecati si lasati sa se raceasca pana este caldut. Intr-un vas mare, bateti putin ouale, apoi incorporati...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
De cand am incercat prima data aceasta reteta de negresa, a ramas una dintre prajiturile preferate ale familiei. Nu e foarte dulce, nu are crema, este genul de prajitura care nu trebuie sa lipseasca de pe platourile de sarbatori. In plus, din cantitatile date iese o portie foarte generosa (folositi tava de 33 x 23 x 5 cm). Ingrediente: (folosim o cana de 250 ml pentru a cantari ingredientele) - 200g margarina Rama Maestro - 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
pentru blat 8 oua 150g zahar 100ml cafea concentrata 200g unt 180g faina 100g nuci taiate bucatele 1 praf de copt 1 esenta de rom pentru glazura 100g ciocolata 50ml frisca Albusurile le batem spuma tare, adaugam zaharul si continuam sa batem pana ce acesta se topeste. Turnam galbenusurile unul cate unul si amestecam bine, apoi cafeaua, esenta de rom, untul topit. La urma punem faina, praful de copt si nucile, amestecam usor si turnam compozitia de blat in tava de copt unsa cu unt si tapetata...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Bine v-am regasit ! Azi am pregatit pentru voi o varianta a negresei mult mai sanatoasa, fara zahar dar in acelasi timp foarte dulce si gustoasa. ! Achizitioneaza ingredientele pentru aceasta reteta de pe SanoVita si beneficiezi de 15 % reducere adaugand codul *BUCATEPEALESE* ! Ingrediente : 1 ou 110 g banane 50 g unt cocos Sano Vita 20 g karob Sano Vita 50 g ciocolata amaruie 2 linguri miere 250 ml bautura de orez Sano Vita 150 g nuca de cocos 100 g fulgi de ovaz 50 g faina alba Mod de ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Ingrediente si cantitati: 8 linguri zahar 4 linguri cacao 1 pahar ulei 2 lingurite bicarbonat nestins 2 cani de apa 2 cani si jumatate de faina Mod de preparare: Se amesteca foarte bine, apoi se incorporeaza cu 1 borcan gem (sau dulceata) acrisor. Se unge tava. Se poate pune la sfarsit frisca, cand se raceste prajitura, pentru cei care nu tin post. Prajitura cu nuca de cocos Turta dulce Congoleza Tort cu frisca si capsuni
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dragilor, aceasta negresa de post este atat de pufoasa, atat de ... , pe care eu am denumit-o negresa :P ...fiindca-mi seamana tare cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ca majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta, am si eu o mare slabiciune pentru ciocolata. Si voi prefera o prajitura cu ciocolata inaintea oricarui desert din lume! :) Si pentru acele zile cand nu avem chef sa construim deserturi elegante din creme de ciocolata, puteti incerca aceste negrese simple, rapide, care se conserva foarte bine si care va vor astampara oricand pofta de ciocolata. Ingrediente 150 gr faina 1/2 lingurita praf de copt 100 gr ciocolata 100 gr unt 150 gr zahar un praf de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Gustul intens de cacao te va cuceri definitiv. Ingrediente si cantitati: 8 patrate mari de ciocolata pentru prajituri 1 ceasca de unt 5 oua 2 cesti cu zahar 1 lingurita esenta de vanilie 1 1/2 ceasca de faina 1 lingurita cu sare 2 cesti cu alune prajite si macinate Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si unge cu ulei o tava, apoi tapeteaz-o cu faina. 2. Topeste ciocolata si untul la flacara mica. Intr-un castron, amesteca, folosind un mixer setat pe viteza crescuta,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care va vorbesc este o negresa cu bezea, negresa pe care mama ... de asa ceva :) Prima mea negresa a fost acceptabila, daca imi dati ... indelete. Si surpriza! Mi-a iesit negresa perfecta si nu e nici o exagerare ... sa ma apuc de lucru. Negresa mea de astazi este mai ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Laudele pentru negresa cu fructe confiate Nu sunt nicidecum exagerate. Taie prajitura in felii generoase Pentru experiente culinare savuroase. INGREDIENTE pentru blatul de negresa 3 oua 100 ml de lapte 75 gr de unt 100 gr ciocolata 120 gr de zahar 120 gr de faina 1 plic de praf de copt 4 mere 100 gr [&] Post-ul NEGRESA CU MERE SI FRUCTE CONFIATE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
B l a t u l: 6 oua intregi, 180 g zahar, 70 g faina, 3 linguri cacao; C r e m a: 200 g unt, 120 g zahar, 2 linguri cacao; S p u m a: 4 albuse, 200 g zahar, 2 prafuri de vanilie Mod de preparare: Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta. Se face crema din unt, zahar si cacao, frecindu-se bine impreuna, apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Poate ati observat ca postarile mele din ultima perioada sunt legate de ceva dulce. Si cum se apropie weekendul, azi, tot ceva dulce o sa postez. Ingrediente pentru blat: - 250 g faina - 175 g zahar - 150 g ciocolata neagra - 250 ml lapte - 90 ml ulei vegetal - 1 ou mare - 2 linguri cacao - 1 plic praf de copt Dr. Oetker - 1 lingurita extract de vanilie - sos de afine - inghetata de vanilie cu nuci si stafide Cu cateva ore inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii sau chiar cu o zi ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com