muschi porc carpati
Pagina 5 din 5
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri ... , piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, 1 legatura patrunjel, 1 cescuta cu orez, 1/2 litru zeama de varza, leustean, sare dupa gust Mod de preparare: Se spala ole si se pun la fiert in 2 1/2 litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg. muschi, 150 gr. ciuperci, sare, piper, cimbru, o lingura cu varf ... preparare: Se curata bucata de muschi de pielite si se aplatizeaza ... strat egal peste felia de muschi. Deasupra se pun felii de ... capetele, acoperind compozitia, se leaga muschiul cu ata groasa, alba, de ... desface ata si se taie muschiul in felii groase. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de orez 300 gr muschi de porc sare, piper 1 ceapa 1 morcov 1 ardei rosu 50 gr mazare ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... mai curata parte a carnii de porc, dezbracata aproape in totalitate de grasime, muschiul de porc poate fi mai sec si mai putin gustos decat ... , aceasta bucatica de carne de porc va da tot ce are ... . Portii: 4 Timp de preparare: 1 ora Ingrediente: 4 felii generoase de muschi de porc (a cate 200-220 gr fiecare) 2 linguri de unt 1 lingura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1telina ... cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... de vaca sau, amestecat, picioare de vaca cu picioare de porc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Ingrediente -500 g muschi de porc -200 g ciuperci proaspete sau din conserva (eu am avut ... sare, piper si boia) Feliem muschiul ca si pentru snitele si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
800 g muschi, 40 g unt, 2 catei de usturoi, 1/2 pahar cu vin alb, sare, piper, salata Mod de preparare: Se curata muschiul de grasime si pielite, apoi se taie in patru felii. Se pune intr-o tigaie groasa, bine incinsa pe foc, cu untul. Se prajeste cite 5-6 minute pe fiecare parte si se scoate. In sosuligaie se pune usturoiul taiat marunt. Se gusta de sare si piper. Se toarna vinul si se fierbe acoperit 2-3 minute. Se strecoara apoi peste feliile prajite si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se impaneaza muschiul cu slanina si cu usturoi ... , telina, ceapa. In timpul frigerii muschiul se stropeste cu apa sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150-200 gr. muschi de vaca, sare, 10 gr. unt, verdeata Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite, se bate usor sa se inmoaie, dar nu se subtiaza, apoi se frige la gratar pe ambele parti. Nu se pune grasime pe gratar. Se sareaza dupa ce s-a fript. Mod de servire Se serveste cu unt si verdeata deasupra sau asociat cu diferite garnituri de legume sau piure de cartofi si salata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Se curata muschiul de vine si pielite, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi fierti, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com