Cauta in 17.960 retete
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. muschi de porc, 400 gr. susan, sare, piper, cascaval, marar, patrunjel, sunca ... gr. faina Mod de preparare: Muschiul sa taie nu foarte gros ... delicat dupa gust. Feliile de muschi se umplu cu compozitia, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu ... ou crud. Peste bucata de muschi se intinde umplutura, se pun ... , cascaval, 2 oua fierte. Se ruleaza muschiul, se prinde in scobitori, se ... scobitorile si se taie in felii mai groase. - 400 g muschi de porc, 150 g ciuperci, 150 g cirnaciori, 100 g costita afumata, 100 g cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de porc se spala, se taie in felii, se condimenteaza si ... porumb. Se servesc fierbinti, presarate cu verdeata tocata. - 1 kg muschi de porc cu grasime, 200 g orez, 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si late (se foloseste la impachetat). Se insereaza in muschiul de porc catei de usturoi (aprox ... slanina leustean si se impacheteaza muschiul in slanina. Se leaga cu ... ulei de masline. Se pune muschiul impachetat in amestec si se ... la fezandat 48 de ore muschiul in amestecul rezultat. Apoi se ... . Se mai poate servi cu salata de cruditati. - 1 kg muschi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul sa taie nu foarte gros, dupa care se bate si ... delicat dupa gust. Feliile de muschi se umplu cu compozitia, se ... mic pina cind susanul capata o culoare auriu inchis. - 500 g muschi de porc, 400 g susan, sare, piper, cascaval, marar, patrunjel, sunca de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... ml otet balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din ... legumele preparate în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si ... de piper rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet de porc sau piept de pui, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pina devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana, boabele de piper, sare si se lasa pina se ingroasa sosul. Se serveste cu piure, cartofi natur sau ciuperci. - 500 g muschi de porc sau piept de pui dezosat, 2 linguri unt, 10 boabe de piper verde, 200 ml smantana dulce, sare. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curata de foi, se spala si se taie marunt. Muschiul de porc se spala, se sterge si se taie obtinandu-se ... mai pot adauga felii de rosii si dovlecei. - 1 kg muschi de porc, 2 ardei capia rosii, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 3 fire de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata ... 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul ... garnitura de legume fierte. - 800 g muschi de vita, 400 ml vin ... vita, 100 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 500 ml lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz ... pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-o tigaie antiaderenta încinsa si cu mâner din inox se asaza medalioanele de muschiulet. Se lasa 2 minute pe o parte pâna se dezlipesc singure, dupa care se întorc pe partea cealalta. Dupa doua minute lasate si pe partea cealalta se introduce tigaie la cuptor ca sa se patrunda mai bine carnea. Ciupercile se pun într-o tigaie antiaderenta foarte bine încinsa cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, se sareaza si se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ca ... : - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com