Cauta in 20.697 retete
... de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de mamaliguta Ficatul si inima se spala bine ... . La fel si muschiuletul de porc. Se caleste ceapa. Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prajeste intr-o cratita muschiul intreg in grasime, cu sare si ... salata de sezon. - 750 gr. muschi, 1 lingura grasime, 5 cepe mici, 5 lingurite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce a fost curatat, muschiul se portioneaza sau se iasa intreg ... , se intoarce pe toate partile. Muschiul de vaca, dupa preferinta, poate ... , in singe). Cind este gata, muschiul fript se portioneaza (daca este ... cu garnitura de legume preferata. Muschiul de vita se serveste cu ... . - Pentru 10 portii: 1,500 kg muschi, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. muschi de porc, 400 gr. susan, sare, piper, cascaval, marar, patrunjel, sunca ... gr. faina Mod de preparare: Muschiul sa taie nu foarte gros ... delicat dupa gust. Feliile de muschi se umplu cu compozitia, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg muschi de porc intr-o bucata, aproximativ de grosimea undei sticle, 3 table slanina ... si late (se foloseste la impachetat). Se insereaza in muschiul de porc catei de usturoi (aprox. din 2 in 2 cm), taiati in ... slanina leustean si se impacheteaza muschiul in slanina. Se leaga cu ... ulei de masline. Se pune muschiul impachetat in amestec si se ... la fezandat 48 de ore...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. muschi de vaca, 300 gr. ficat de porc, 250 gr. ciuperci, 50 gr ... , 4 linguri apa Mod de preparare: Muschiul de vaca se frige in ... lata cat sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge ... ciuperci, peste care se aseaza muschiul. Acesta se acopera cu restul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori, 100 gr. costita ... preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate ... ou crud. Peste bucata de muschi se intinde umplutura, se pun ... , cascaval, 2 oua fierte. Se ruleaza muschiul, se prinde in scobitori, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g muschi de porc sau piept de pui dezosat, 2 linguri unt, 10 boabe de piper verde, 200 ml smantana dulce, sare. Mod de preparare: Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pana devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana, boabele de piper, sare si se lasa pana se ingroasa sosul. Mod de servire Se serveste cu piure, cartofi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu ... ou crud. Peste bucata de muschi se intinde umplutura, se pun ... , cascaval, 2 oua fierte. Se ruleaza muschiul, se prinde in scobitori, se ... scobitorile si se taie in felii mai groase. - 400 g muschi de porc, 150 g ciuperci, 150 g cirnaciori, 100 g costita afumata, 100 g cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de porc se spala, se taie in felii, se condimenteaza si ... porumb. Se servesc fierbinti, presarate cu verdeata tocata. - 1 kg muschi de porc cu grasime, 200 g orez, 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si late (se foloseste la impachetat). Se insereaza in muschiul de porc catei de usturoi (aprox ... slanina leustean si se impacheteaza muschiul in slanina. Se leaga cu ... ulei de masline. Se pune muschiul impachetat in amestec si se ... la fezandat 48 de ore muschiul in amestecul rezultat. Apoi se ... . Se mai poate servi cu salata de cruditati. - 1 kg muschi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
800 g muschi de vita, 400 ml vin alb, 2 linguri ulei, sare ... vita, 100 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 500 ml lapte ... tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata ... 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Muschiul sa taie nu foarte gros, dupa care se bate si ... delicat dupa gust. Feliile de muschi se umplu cu compozitia, se ... mic pina cind susanul capata o culoare auriu inchis. - 500 g muschi de porc, 400 g susan, sare, piper, cascaval, marar, patrunjel, sunca de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... ml otet balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din ... legumele preparate în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si ... de piper rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet de porc sau piept de pui, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pina devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana, boabele de piper, sare si se lasa pina se ingroasa sosul. Se serveste cu piure, cartofi natur sau ciuperci. - 500 g muschi de porc sau piept de pui dezosat, 2 linguri unt, 10 boabe de piper verde, 200 ml smantana dulce, sare. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro