meniul s pt m nii
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
restaurant ikea bucuresti meniul zilei, meniul de botez la restaurantul monte carlo pitesti pret, meniul de botez la restaurantul monte carlo pitesti, meniul din seara de revelion la restaurantul monte carlo pitesti, meniul zilei, meniul de bucate pentru masa de pasti, meniul pentru sfintele sarbatori de pasti
Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt cu telul, pentru a distribui uniform praful de copt si sarea. Punem untul intr-un vas separat si incepem sa-l mixam cu mixerul la viteza medie aproximativ 1 minut pana devine cremos, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam 1 minut, dupa care incorporam cu grija amestecul de faina, adica miscoram viteza la mixer pana la treapta cea mai mica, asta daca nu vreti sa imprastiati faina in toata casa . Mixam bine, pana compozitia devine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Luni - Salata de tortellini Marti - Salata de somon Miercuri - Pui in sos dulce de portocale Joi - Sote de mazare cu pui si morcovi Vineri - Pui la cuptor cu usturoi si mamaliguta Sambata - Pui in sos dijonez cu smantana Duminica - Pui la cuptor cu mere, capsuni si fructe de padure Mic-dejun- Granola Desert - Tortulet Panettone cu crema de portocale
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Pui in sos dijonez cu smantana Marti - Macaroane cu branza in stil american Miercuri - Pui Shanghai Joi - Aripioare picante Vineri - Tocana ardeleneasca cu carne de porc Sambata - Salata de mazare cu ricotta Duminica - Aripioare crocante cu sos de piper si usturoi Desert - Prajitura cu banane si ciocolata
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , am decis sa reiau sectiunea meniului saptamanii. De data asta intr ... . Despre principiile de baza ale Meniului Saptamanii puteti citi aici . Luni ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
IUBESTE,, IARTA, CUM EL TE-A INVATAT, CREDE SI UITA, TOT CE-AI INDURAT. EL TI-E LUMINA, CACI EL TE-A CREAT. SI NU IUTA- NUMAI EL TE-A SALVAT. HRISTOS A INVIAT cozonac moldovenesc Ma aflu in strainatate , dar de aceste sfinte Sarbatori am vrut sa daruiesc la toti invitatii si prietenii mei un Coltisor de ... ACASA. Deaceia , am preparat in primul rand , bucatele , care nu lipseau de pe masa de sarbatoarea de acasa - cozonacul moldovenesc si pasca , invartita cu nuca, cu visina , friptura de...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Mai multe despre Meniul Saptamanii puteti citi aici . Luni - Piept de pui in sos cu macaroane Marti - Ciuperci gratinate Miercuri - Porc picant Joi - Chicken Piccata Vineri - Friptura de porc cu chimen si visine Sambata - Piept de pui cu sos cu verdeata Duminica - Crap umplut cu legume + Coronite cu susan Chec in doua culori
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Ragout de porc Marti - Supa - crema de conopida si branza Miercuri - Dovlecel la gratar cu rosii si mozzarella Joi - Ghiveci national Vineri - Friptura porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin Sambata - Pui in vin Duminica - Pui cu rozmarin, cimbru si lamaie Desert -Paine cu banane Mic-dejun - Muffins cu usturoi si parmezan
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Rosiile taiate pe jumatate se calesc în ulei, peste ele adaugându-se usturoiul taiat, ardeiul maruntit si rozmarinul rupt în crengute mici. Aceste legume se lasa pe foc pâna când rosiile s-au înmuiat, însa în paralel se fierb pastele în apa cu sare. Peste sosul de rosii obsinut se toarna otetul balsamic, smântâna si se farâmiteaza ricotta. Toata aceasta compozitie se amesteca bine cu pastele fierte si se condimenteaza cu sare si cu piper. Pastele se servesc fierbinti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se poate de mult cu meniul servit la investirea lui Abraham ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Luni - Un fel de ratatouille Marti - Piept de pui frantuzesc cu suc de portocale si tarhon Miercuri - Supa-crema de usturoi Joi - Friptura de porc toscana cu ciuperci umplute Vineri - Gnocchi Sambata - Friptura de porc cu rozmarin Duminica - Ceafa de porc cu usturoi Salata de varza cu dressing de marar Cheesecake cu fructe de padure Strudel de mere Mic dejun - Salata de fasole verde Paine alba-neagra
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
In primul si in primul rand, "La multi ani!" si sarbatori asa cum va doriti! Noi pana ieri am fost in tur de forta, pentru ca nu ne-au ajuns pregatirile pentru Craciun, am continuat si cu Sf. Stefan. Pentru ca avem doi, de-aia :P Asa ca pregatirile pentru sfinti au fost mai complexe. La aperitive, anul asta a fost anul salatelor :D - salata de pui, cu porumb, acritura si maioneza - salata de fasole verde cu ciuperci; asta initial era o salata de fasole verde si o salata de ciuperci cu...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Luni - Kentucky Burgoo Marti - Supa-crema de cartofi cu zucchini si curry Miercuri - Balmos Joi - Porc in sos cremos de vin Vineri - Sote de mazare cu pui si morcovi Sambata - Gnocchi cu spanac si ricotta Duminica - Friptura la cuptor cu cartofi aromati Desert - Tort Daria
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan ... fiert din noua un pic pt a obtine un bulion proaspat.Adaugam ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pasca cu aluat de cozonac 2. Cozonac cu fructe confiate 3. Cheesecake cu sirop de mure4. Prajitura Imperial 5. Drob din pui si porc 6. Pulpa de miel macerata la cuptor 7. Tocanita de berbecut 8. Rulada din carne tocata 9. Rulada de pui in foitaj 10. Vita la cuptor in bere Post-ul IDEI PENTRU MENIUL DE PASTE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro