Cauta in 21.052 retete
Fructele de mare se oparesc în jur de 4-5 minute, dupa care se scot si se lasa la racit, apoi se taie în cuburi mici. Castravetii se curata de coaja si se taie cubulete, fara seminte. Fructele de mare se pun într-un castron, alaturi de castravetii si sibuletul tocate marunt. Peste ele se adauga suc de lamâie si portocala, sare, piper si se lasa la marinat 30 de minute în frigider. Se scot de la rece, se scurg de zeama si se adauga iaurtul, apoi se amesteca si se asezoneaza cu sare si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie un iepure mare si gras si se curata foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crud sau prajit pe deasupra. Cei care ati urmarit emisiunea Master Chef sunt sigura ca recunoasteti acest preparat, caci a fost unul prezentat ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... sau zarzavat, asa cum am vazut intr-un episod al Master Chef-ului romanesc ca se recomanda a se prepara. Nu nu si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... de iepure, 2 linguri ulei, 1/2 lingura faina, 50 g unt, 1 pahar cu vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. ceapa. Mod de preparare: Iepurele de casa, bine spalat, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si piper Mod de preparare: Iepurele se impaneaza cu bucati de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
iepure, marinata (ulei de masline cu condimente si verdeturi), usturoi, verdeturi proaspete, slanina (sa aiba si ceva carne printre), sos de rosii Mod de preparare: Iepurele se taie in bucati si se unge cu marinata. Se adauga si usturoiul si verdeata taiate fin. Fiecare bucata de carne se infasoara in felii subtiri de slanina(se prinde cu o scobitoare). Se adauga sosul de rosii( condimentat)si se da la cuptor. Mod de servire Se serveste cu mamaliga
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati (portii) de carne de iepure, 1 lingura untura, 1 lingurita faina, 1 lingura ... se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga 1/2 pahar de apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si ... si se serveste. - 2 muschiuleti de iepure, 1 pahar smintina, 50 g grasime, 1 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg carne de iepure, 1 litru apa, 1/2 l bors, o ceasca smantana, zarzavat de supa, o ceapa, sare, o lingurita de faina, o legatura leustean Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sunt fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smantana amestecata cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... obtine o adevarata delicatesa. - Carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie ... un bol cu mujdei iute. - 1 iepure, 300 g costita afumata, 2 capatani usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de iepure se gaseste in supermarket. Iti recomand fie pulpele ... . Ingrediente : 1,5 kilograme de carne de iepure, 250 de grame de masline ... servit. Preparare : portioneaza carnea de iepure. Prajeste-o usor in ulei incins ... minute, apoi da-l deoparte. Cand iepurele este bine patruns, rastoarna sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... serveste rece. - 1 kg carne de iepure, 100 mg untdelemn, morcov, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
avem nevoie de un iepure bine spalat si curatat de pielite ... mai mult, depinde cat este iepurele de batra dupa care il ... cand in cand sa stropim iepurele cu sosul din vas. il ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com