Cauta in 20.697 retete
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele se sareaza dupa care se tavaleste prin faina de malai si se pune la prajit in ulei incins. Cand s-a rumenit bine se intoarce si pe partea cealalta. Separat se pregateste mujdeiul de usturoi si optional mamaliguta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... serveste alaturi de rulourile de macrou. Se servesc cu salata verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui. - 6 portii file de ton, 250...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pesmetul inainte, intr-o tigaie de teflon, fara nici un fel de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... silicon si aveti din cele teflonate se ung cu putin unt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1 borcan castraveciori acri, 1 borcan gogosari in otet, 1 conserva mare macrou in ulei, 1 ceapa de marime medie, 3-4 linguri de maioneza, piper (optional) Mod de preparare: Se scurge conserva de peste si se aleg oasele mai mari (sau se folosesc fileuri). Se marunteste pestele bine cu furculita. Se taie castraveciorii si gogosarii cubulete mici si se storc putin de zeama. Ceapa se taie cubulete sau pestisori mici. Se amesteca ingredientele cu maioneza si se adauga piper dupa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... minerala, sare, piper, nucsoara, 200 g macrou afumat (sau alt peste la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fara lamiie, dupa gust. - 1/2 kg macrou, 50 ml ulei, maghiran (uscat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... folia. Se serveste cu mamaliguta. - Macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste (crap, hering, stavrid, macrou), 400 gr. ceapa, 300 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg peste (crap, macrou), 5 legaturi ceapa verde, 3 legaturi usturoi verde, 2 legaturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 1/2 kg peste (poate fi si macrou), sare, mirodenii Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se servesc imediat. - 4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , mere rase, ceapa taiata solzisori, macrou marinat. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 25 de minute. - 1 kg peste (macrou, cod sau merluciu), 1 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere, se curata si se taie ca pentru salata de boeuf. Ceapa se taie foarte fin. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cit mai marunt. Cartofii, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline. - 1 kg cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou), maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , mere rase, ceapa taiata solzisori, macrou marinat Mod de preparare: Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron ,se amesteca urda coaja de lamaie caperelehreanul ,mararul si ceapa si se adauga si pestele afumat.Intinde pe o suprafata pudrata cu faina un pachet cu foi de placinta,astfel incat sa rezulte un dreptunghi mai mare ca cca 5cm decat fileul de peste,si cu o grosime de cca 5mm.Pune aluatul pe o tava de copt tapetata,presara pesmet in mijloc si aseaza un fileu de peste in mijloc.Asezoneaza .Intinde amestecul de urda peste peste si acopera cu celalalt pachet de foi de placinta, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro