Cauta in 20.697 retete
Într-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu doua lingurite de ulei de masline. Lasa acest amestec la marinat, în figider, timp ce câteva ore. Prajeste feliile de pâine si faramiteaza-le. Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan împreuna cu niste mirodenii pe gustul tau. Taie pestele în felii subtiri si tamponeaza-l cu un servetel ca sa nu mai fie ud. Trece feliile de peste prin ulei de masline si mai apoi prin pâinea amestecata cu brânza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzim cuptorul la 200°C. Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi punem prazul si cartofii. Calim10 min, punem baconul si mai prajm 5 min. Scoatem si dam deoparte amestecul. Punem macroul afumat in tigaie, adaugam laptele si frunzele de dafin, lasam sa dea in clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un vas, desfacem fileurile si le punem deoparte. Topim untul, adaugam faina si amestecam bine timp de 1 min. Treptat incorporam laptele si tinem pe foc 2-3 min. Luam de pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun cartofii întregi la fiert. La fel si morcovi. Pestele se spala, se cresteaza si se condimenteaza cu putin piper, maggi secretul gustului si condiment pentru peste. Se asaza în vas yena, iar între crestaturi se pun felii de lamâi si bucatele de usturoi taiat. Între timp, ceapa se taie rondele, iar ardeiul cubulete. Se scot cartofii, se curata de coaja si se taie tot rondele. La fel si morcovii fierti. Legumele astfel taiate se asaza pe lânga peste în ordinea dorita. Ardeiul iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzim cuptorul la 200°C. Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi punem prazul si cartofii. Calim10 min, punem baconul si mai prajm 5 min. Scoatem si dam deoparte amestecul. Punem macroul afumat in tigaie, adaugam laptele si frunzele de dafin, lasam sa dea in clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un vas, desfacem fileurile si le punem deoparte. Topim untul, adaugam faina si amestecam bine timp de 1 min. Treptat incorporam laptele si tinem pe foc 2-3 min. Luam de pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru peste cu legume la cuptor pestele se spala si se curata. Se pune la marinat in sucul de la lamaie si portocala , impreuna cu sarea si piperul. Dupa ce a stat aprox. 30 minute. Se da la cuptor pentru 30 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se fierbe 10 minute în apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari. Separat se pun ceapa, usturoiul si ardeiul la calit în putin ulei. Apoi toarna conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit si lasa tocanita sa fiarba laolalta cu condimentele - sare, piper, cimbru, busuioc, ardei iute si boia dulce. Pentru o varianta mai gustoasa, dar mai de durata, poti sa renunti la tigaie si sa pui de la început tocanita într-o oala pe care sa o bagi la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se asaza cartofii pe o farfurie tapetata cu salata verde. Se taie ouale în patru sau rondele peste cartofi. Se adauga si celelalte ingrediente, dupa care se asezoneaza dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dezghetat pestele in lapte. L-am scurs si uscat cu servetele de bucatarie ca sa se faca crocant deasupra. L-am dat cu sare si piper pe ambele parti. Am presarat oregano, tot pe ambele parti. L-am stropit cu suc de lamaie. L-am asezat in tava cu hartie de copt cu pielea in sus si l-am stropit si cu ulei. L-am dat la cuptor la 220C pentru 15 minute. Am servit cu felii de lamaie. Puteti servi si cu o garnitura de cartofi natur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara luatul rapid amestecând ingredientele într-o încapere rece si lucrând mai mult cu vârful degetelor. Se înfasoara în folie si se da la frigider 30 minute. Cartofii cu morcovul se fierb cu un praf de sare 15 minute. Pestele curata se pune la fiert pentru 10 minute. Cartofii se taie cuburi potrivite alaturi de morcov si se amesteca cu pestele dezosat si sfarâmat cu furculita.Se adauga mazarea, porumbul, ouale batute cu smântâna, sare si piper. Din coca 2/3 se întinde...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste proaspat sau congelat (macrou, caras, etc) lapte lamaie condimente (sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Ingrediente: 200 grame file de macrou afumat (se poate inlocui cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dupa ce cu un tigaie teflonate punem untul punem la foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele ales tare bine curatam . Taiem in felie, piperam cu sare si piper macinat alb sau negru dupa care invelim cu malai. Se lasa asa 2 ore. Luam o tigaie teflonate in care punem ulei si punem la foc cand fierbe fielele de peste punem in teflon, . prajim in foc mediu 8 minute. . La servire putem folosi langa peste cartofi de paie. cu castraveti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de praji :))) Ingrediente: - 2 lamai - 1/2 file macrou afumat - 200 g. branza de vaci ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... le prajim in tigaia de teflon unsa cu putin ulei. Aripioarele ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Varianta I cu macrou in sos de rosii, bestiala : Aluat : 250 faina ... ml apa calda Topping : 1 conserva macrou in sos de rosii Porumb ... sa fac pizza am folosit macrou in sos de rosii, rezultatul ... sa fac pizza am folosit macrou in sos de rosii, rezultatul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... recomandam sa folositi file de macrou in ulei. Un peste bogat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... aveti o forma de calitate,de teflon,nu mai este nevoie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; - un ardei iute rosu, uscat; - 1 macrou afumat sau 200 gr. file ... sau cu bucatele mici de macrou afumat, dispuse pe marginea farfuriei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro