Cauta in 21.874 retete
Se fierb macaroanele in apa sarata, se strecoara, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se adauga branza, se amesteca cu macaroanele si cu untul topit. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet, se aseaza macaroanele si se coace pana se rumeneste. Se rastoarna, se taie patrate si se serveste fierbinte. - 250 g macaroane, 3 linguri branza de oaie, 2 linguri unt, 3 oua, putin pesmet. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert macaroanele, se strecoara si se amesteca cu ... furculita. Se serveste salata cu macaroanele caldute sau fierbinti. - 6 cepe verzi, 500 g macaroane scurte, 4 rosii, 1 morcov mijlociu, o jumatate conserva de fasole verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Si iar am ajuns la macaroane..;))...I reeeeally love them...:d Pentru un ... dumnezeiesc avem nevoie de: - 400g macaroane; - 600g branza dulce de vaci ... le acopere (1 ora). - apoi pregatim macaroanele: apa se pune la fiert ... de lingurita cu sare si macaroanele...dupa vreo 10 minute luam macaroanele de pe foc si le sitam.... - intr-un castron amestecam ... amestecam pana la omogenizare... - punem...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Macaroanele cu branza, fel de mancare satios si simplu, sunt cunoscute ... medievala). Se prepara si Romania macaroane cu branza, simple, poate cu ... Unite, acolo unde budinca de macaroane cu branza a atins nu doar ... ]In limba romana termenul de macaroane desemneaza pastele lungi, tubulare, asematoare ... tari insa, inclusiv in SUA, macaroanele (din macaroni , italiana), desemneaza o serie ... la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , piper, nucsoara dupa gust - 500 g macaroane - 100 g cascaval ras Detasati carnea ... intr-o oala si fiarbeti macaroanele.Cand macaroanele sant fierte al dente, le scurgeti si pastrati o cana de macaroane. Preancalziti cuptorul la 200
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... principale: Preparare : Se fierb 300 g. macaroane, conform indicatiilor de pe ambalaj ... gasit...ma mir si acum :D... macaroane din astea tubulare, exact ca ... aseaza jumatate din cantitatea de macaroane, pe lung... eu a trebuit sa ... se acopera cu restul de macaroane: Se toarna deasupra restul de ... reteta asta de lasagna din macaroane fiindca nu poti sa dai ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... spaghete bolognese Mod de preparare: Macaroanele se fierb in apa sarata ... prajesc putin spiralele de vinete si se servesc alaturi de macaroane ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Macaroanele sau mai degraba pastele scurte (penne/fusilli) cu branza si ... Ingrediente: 250 grame paste uscate (macaroane, fusilli, penne, etc.) 170 grame ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... :)) ...boia de ardei dulce si macaroane, mici, cochete, spiralate :))) Se curata ... lasa deoparte pana cand fierbem macaroanele (dupa pofta inimii :P) Se taie ... . La sfarsit, se amesteca cu macaroanele fierte. Se servesc si calde ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
300 g paste, 250 g carne tocata, 200 g broccoli, 2 ardei, unul rosu si unul verde, 2 dovelcei tineri, 2 morcovi, 100 g branza, un ou, 2 felii de piine, patrunjel verde, lapte, faina, ulei de masline, 1/2 pahar vin alb Mod de preparare: Carnea tocata se amesteca cu piinea muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde tocat, ou, sare, piper si vegeta. Se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins, se toarna peste ele vinul si se lasa pana scade lichidul. Legumele si pastele se fierb...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Versiune autohtona a mac and cheese -ului american, pastele cu branza romanesti, in special cele gatite prin Transilvania si Bucovina, mai au cate o bucata de slanina sau carne afumata. Gatite rapid sau la cuptor, aceasta mancare consistenta este potivita pentru zilele reci ale anului. Portii: 4 Timp de preparare: 40 de minute Ingrediente: 1 punga de paste scurte (aprox. 500 g  fusilli, penne etc) 150 ml lapte cald 500 grame branza, inclusiv amestecuri ( branza de burduf, cascaval, telemea,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de ceapa, 4-5 linguri suc de rosii, 1/2 lingurita faina, 1 buc. morcov, 2 linguri iaurt Mod de preparare: Snitelele batute se sareaza, se fierb acoperite cu putina apa, sucul de ceapa, uleiul si morcovul ras. In timpul fierberii, se pune faina amestecata cu sucul de rosii, cu care se lasa sa fiarba in continuare, se amesteca cu iaurtul si se serveste totul cu garnitura de macaroane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smantana, piper, foi de dafin, biovegetal, paste fainoase (melcisori) Mod de preparare: Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au fiert legumele, ceapa se scoate si se arunca, iar morcovii se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile si condimentele. Sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se serveste cu garnitura de macaroane si salata verde agrementata cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alta tigaie) 3 minute. Se fierb macaroanele, se strecoara. Se taie telemeaua in bucatele, se amesteca cu macaroanele si 1/3 din sosul de rosii ... din vinetele prajite. Se varsa macaroanele si restul de vinete prajite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea tocata se amesteca cu piinea muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde tocat, ou, sare, piper si vegeta. Se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins, se toarna peste ele vinul si se lasa pina scade lichidul. Legumele si pastele se fierb separat in apa sarata. Se pun pastele la scurs iar legumele se toaca. Si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca legumele cu perisoarele si pastele si se condimenteaza cu sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata. - 300 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sfarsit se pun si maslinele. Macaroanele se fierb in apa cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si seminte si se taie cubulete. Prazul se taie rondele, iar usturoiul curatat se toaca marunt. Se prepara un sos din otet, ulei, zahar, sare si piper, se bate bine cu furculita si se amesteca cu rosiile, prazul si usturoiul. Se lasa sa se patrunda (citeva ore sau chiar peste noapte) si se serveste rece, cu pastele fainoase fierbinti. - 500 g rosii (de preferinta lunguiete), 3 tulpini de praz, 2 catei de usturoi, 2 linguri otet aromat, 4 linguri ulei de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc - o treime din fiecare - intr-o lingura de ulei incins. Se adauga spanacul (dat in cateva clocote si scurs) si putina apa (cam 100 ml) si se lasa sa fiarba incet 5-6 minute. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se incinge inca o lingura de ulei si se caleste in el a doua treime de ceapa. Se stinge cu suc de rosii si cu smantana, se adauga maghiranul si se lasa sa fiarba la foc mic circa 5 minute. Se amesteca bine carnea tocata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro