kaesespaetzle with roasted onions
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
kaesespaetzle cu ceap pr jit, inretete in engleza cu roasted potatoes
... . New to me, but tested with good results in others kitchen ... cloves garlic, peeled basil leaves 5 jars with screw cap A large pot with lid ( in which the jars fit ) How to : Use fresh ... the jars . Fill the pot with water so as to exceed ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... a thing can exist: ice cream with red wine! That was until ... constantly over the medium heat with a heatproofspatula, scraping the bottom as ... . Put ice cream in cans with lids or in various forms ... 2 hours in freezer mix it with a spoon and put it back ... slices. Serve ice cream drizzled with the bitter cacao sauce and ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Mancarea de gutui poate fi facuta atat cu carne, cat si fara. In al doilea caz e numai buna pentru o masa de post. Celor carora le plac mancarurile cu fructe e o delicatesa. Mie nu-mi plac, asa ca am facut-o special pentru mama mea si pentru sotul meu. Ingrediente: 3 gutui mari 700 g piept de pui dezosat, taiat bucati mari 1 lingura amidon 100 g unt Mod de preparare: Curata gutuile de seminte si partea mai tare din mijloc, dar lasa-le coaja.Taie-le in felii mai...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Foarte gustos, nemaipomenit, putem face cu pork, creveti sau vita Piept de pui dezosat si fara pielita taiat cubulete 1 lingura si 1/2 ulei de floare sau masline Sare si piper proaspat macinate 2 linguri praf de curry sau 2 lgt cu vf 1/3 lingurita curcuma 1 ceapa mare tocata marunt 5 catei de usturoi zdrobiti 1 cana lapte de cocos 1 cana de rosii tocate marunt, 2 rosii medii 1 cana suc de rosii sau rosii pasate 1-2 linguri de zahar Macina sare si piper peste pui si amesteca. Eu am folosit...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Inspirata de mancarea de linte executata acum cateva saptamani, am zis ca nici o fasole ca la bunica acasa nu ar fi rea. Numai ca la 7.000 de kilometri distanta nu prea are cum sa iasa ca la bunica (cea mai buna mancare de fasole din lume!!!). Asa ca m-am reprofilat: frunze de kaffir lime in loc de dafin , plus niste lemon grass tocat maruntel, plus niste pudra de turmeric si a rezultat o fasole cu aroma super-mega exotica. Se executa asa: fasolea se clateste sub jet de apa si se pune la...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... ml creamHow to: Mix milk with sugar and heat it, until ... . Allow to cool. Mix gelatin with milk and leave until all ... and mix gently. Line a tray with plastic wrap, leaving some extra ... a layer of ladyfingers. Cover cake with plastic wrap and put it ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Nu mai facusem pui intreg la cuptor de ceva vreme asa ca am achizitionat un pui intreg, din care soata visa fo' 5 feluri de mancare, numai ca planurile i-au fost miseleste incurcate de nemernica cu pofte :D Ingrediente: - 1 pui intreg - ulei - usturoi - lamaie - patrunjel - sare, piper Mod de preparare: Spalati si curatati puiul de eventuale reziduuri. Pregatiti umplutura, din patrunjel tocat, usturoi pisat, sare, piper, ulei si zeama de lamaie. Bagati parte din emulsie pe sub pielea puiului...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Caldura mare, monser! Cum sa aprinzi mataluta cuptorul pe caldura asta fara sa inceapa sa-ti fiarba ce ti-a mai ramas prin cutia craniana? Asta e sinucidere curata. Si, totusi, ce ne facem cu poftele? Ca ai mei sunt obisnuiti cu o pizza pe saptamana si eu n-am mai facut de o luna. Gata, ma inarmez cu tot curajul si ma apuc de framantat. Si cu ocazia asta o sa folosesc si faina neagra pe care am cumparat-o de la Lidl . Sa vedem cum se comporta la copt. Si daca tot am tone de busuioc in...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Cu ceva timp in urma am fost invitata de Qbebe.ro, portalul dedicat tuturor mamicilor, sa particip la campania lor dedicata alimentatiei sanatoase. Imi face o mare placere sa le raspund invitatiei, mai ales ca stiu cat e de important pentru viitorul micutului ca mama sa se hraneasca corect. Nu trebuie sa se infometeze, dar nici sa manance "cat pentru doi", asa cum gresit se crede. Campania este sustinuta si de Mihaela Bilic, medic nutritionist, autoarea cartii Sanatatea are gust . Pe siteul...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... the garlic cloves . Drizzle them with oil, then sprinkle salt, pepper and paprika . Mix well with hands , so the spices to enter ... gets a golden color . Serve them with a beetroot salad , or any salad ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Mai tineti minte pasta de curry verde pe care am facut-o zilele trecute? Asa de buna si aromata a iesit, ca era musai s-o folosesc urgent. Cu ocazia asta am incercat si noul meu wok de fonta , pe care mi-l doream de multa vreme. A fost mai complicat la inceput pana m-am obisnuit, fiind putin mai greu decat wokul meu vechi, dar e super. Se incalzeste foarte repede (nu degeaba e marca Vitesse) si caldura se distribuie uniform, asa ca mancarea nu se arde. Manerele fiind de otel se cam incalzesc...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Luna mai este pentru mine plina de evenimente deosebit de placute, zile cand imi sarbatoresc trei dintre cele mai importante persoane din viata mea. Asta fara sa pun la socoteala si doi Constantini. Tortul facut pentru fimiu n-a mai ajuns sa fie fotografiat. Dar pe acesta, facut pentru sotul meu, n-am vrut sa-l las din mana pana ce n-a stat la shooting. Nu prea mult insa, asa ca pozele nu sunt prea reusite. De vina sunt toti pofticiosii aia (se stiu ei) care vroiau tort cat mai repede :) ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... , gorgonzola si brie ( Leek, gorgonzola and brie quiche with walnut pastry...
Adauga la favorite
Quiche-ul de azi e putin mai altfel decat celelalte, din doua motive. Primul ar fi pentru ca in blat alaturi de ingredientele clasice (faina, unt) am pus si nuca. Si asta se simte! :) Al doilea motiv este pentru ca am facut quiche-ul in tavita asta super draguta pe care o am de la KitchenShop . Este din ceramica frantuzeasca de cea mai buna calitate Emile Henry si s-a comportat foarte bine in cuptor. Mi-a placut si faptul ca are marginea de sus putin indoita, asa ca mi-a fost foarte usor sa...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
In ultima vreme lumea ma "acuza" prieteneste ca retetele mele sunt cam sofisticate si au mult prea multe ingrediente. De aceea m-am gandit sa incep o rubrica in care sa pun retete rapide si cu, sa zicem, 5 ingrediente (fara sare si piper, ca din astea presupun ca are toata lumea prin casa). Si asta fara sa fac rabat de la gust. Recunosc, pentru mine va fi o provocare, asa ca urati-mi succes! Pentru inceput, am ales niste legume de primavara aromate cu oregano. Am pus si niste ciocanele de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Iata-ne si in 2013. Bine ne-am regasit. Va multumesc pentru toate urarile pe care mi le-ati trimis. Si sa speram ca anul asta sa fie cel mai frumos si incitant dintre toti pe care i-am trait pana acum. Cum au fost zilele de vacanta? Ati stat prin bucatarie? Sunt sigura ca da, ca altfel nu ati fi prietenii mei :))) Ce ati facut bun? Mi-ar face o mare placere sa impartasiti cu mine retetele de bunaciuni pe care le-ati gatit. Pentru azi am pregatit ceva foarte usor, pentru ca dupa atatea " ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
De cand cu concursul Electrolux, m-am gandit sa inaugurez pe blog o noua categorie: Reteta in 30 de minute. Asta pentru ca am observat ca nu prea am asa ceva pe aici :D. Prin urmare azi iata o astfel de propunere. Cand frigul incepe sa ne sacaie, o supa calda si aromata e tot ce ne trebuie ca sa uitam de el. Asta e teoria mea. De aceea iarna fac cele mai meseriase supe :D Broccoli e o leguma al carei gust imi place doar in piureuri, prin urmare azi supa mea este verzuie. Pe langa broccoli de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Hello my friends. Stiti ca maine e St Patrick's Day, nu? Adica e ziua Irlandei. In ultimul timp a inceput sa fie sarbatorita si la noi, mai ales ca implica mancare buna, bere multa si (de anul acesta) o parada impresionanta in Bucuresti. Pe care eu o astept cu interes. Cu ocazia acestei sarbatori, cei de la Guinness s-au gandit sa implice si bloggerii culinari. Prin urmare azi gatesc cu bere neagra. Din cate am inteles cu cea mai buna: Guinness. Am ales sa fac o tocana groasa, cu legume ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Sa gatesc cu vin este ceva la ordinea zilei in bucataria mea. Dar berea, ehe asta e alta poveste. Pana acum n-am folosit-o decat o data , si atunci era bere blonda. Prin urmare teritoriul asta este aproape virgin pentru mine. Am facut reteta de vita cu bere neagra de doua ori in aceeasi saptamana, pentru ca prima oara am zbarcit-o :P Va spun asta ca sa nu faceti si voi aceeasi greseala: nu folositi mai multa bere decat cea care e data in reteta. In caz contrar mancarea devine amara si n-o...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Dulceata de capsuni cu pastai de vanilie (fara conservant) / Strawberry jam with...
Adauga la favorite
Azi incep o serie de retete cu capsuni. Va spun asta de la inceput, ca sa nu incepeti cu "Oare ce o fi cu Brindusa in ultima vreme? Numai capsuni vede in fata ochilor?" Ete, da :) In primavara asta am dat in patima lor. Mi se par asa de aromate si gustoase, ca nu le pot rezista. Prima reteta e cea de dulceata de capsuni. Daca o faceti va rog mult sa nu puneti nici un fel de conservant! Stricati bunatate de dulceata cu toate chimicalele din gelfixuri si altele. Va promit eu ca o sa iasa ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Caisele sunt la mare cautare vara asta, Daca ati facut dulceata sau gem de caise si nu mai aveti ce face cu ele, ia sa le punem noi intr-o prajitura. Cea mai simpla si rapida ar fi pandispanul cu caise. Acesta e un pandispan clasic, fara praf de copt, pe care am invatat sa-l fac in adolescenta cu muuulti ani in urma si care creste foarte frumos daca tineti cont de doua conditii albusul de ou trebuie mixat tare, in asa fel incat daca intoarceti castronul cu fundul in sus, sa nu cada cand...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com