Cauta in 16.330 retete

kaesespaetzle with roasted onions

Pagina 3 din 5
Ingrediente si cantitati: 1 papaya verde 4 catei usturoi 6 chilli 2 rosii 1/2 cesti fasole verde 2 lingurite de anchovy 1/2 lingurita sare 1/2 ceasca suc de lamaie Orez Spalati orezul. Lasa-ti-l peste noapte in apa care sa-l acopere. Il fierbeti aproximativ 30 minute. Pui la rotisor Puneti puiul la marinat pentru 15 min. Gatiti-l foc incins pentru 45 min. apoi prajiti-l 10 minute. Taiati-l in bucati mici inainte de servire. Salata Papaya Decojiti papaya. Puneti usturoiul si chilly intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... at their monthly event. Together with other two food bloggers (Adrian ... by Beatrice: moelleux au chocolate with ice cream.Everything was delicious ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... is simmered in boiling water with salt about 8 minutes. What I like ... to form a thick sauce . Serve noodles with vegetables and meat, sprinkled ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Am facut biscuitii astia cu nuca de cocos intr- o seara de sambata. Ma saturasem sa mancam dimineata la cafea/lapte biscuiti cumparati. Prin urmare, duminica dimineata rontaiam tacticoasa dintr-unul, cand m-a strafulgerat ideea: pai biscuitii astia sunt asa de buni si fragezi, ca ar trebui impartasiti cu toata lumea care participa la Tea Party -ul lui Emily. Ce ma fac eu, insa, pentru ca temele petrecerii sunt verde lime si roz , iar in tona mea de farfurii,...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Anul acesta de Paste am avut o comanda speciala de la nepoata mea Isabel. A vrut un tort cum n-a mai avut nimeni :))) M-am gandit eu ceva timp ce sa-i fac, mai ales ca trebuia sa reziste unei calatorii de 300 km. Un blat de pandispan insiropat, si o crema ganache ar fi fost perfecte. De la inceput am vrut sa-l acopar cu pasta de zahar, dar dupa ce prima oara nu mi-a iesit prea elastica, nu am avut curajul sa o mai fac. Noroc cu Andie , care m-a scos din belea! Cu manutele ei fermecate a...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Va mai aduceti aminte de cartea cu multe inghetate pe care am primit-o de ziua mea? Am facut alta reteta din ea. De data asta o inghetata cu mascarpone. Este extrem de buna. Trebuie neaparat s-o incercati. A iesit cremoasa si usoara, iar fructele de padure au aromat-o incantator. V-o recomand din tot sufletul. Ingrediente: 250 g zahar 400 ml apa 1 lamaie: sucul si coaja 500 g mascarpone 300 g fructe de padure (zmeura si afine) prospete sau decongelate si scurse...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Dupa cum va spuneam saptamana trecuta, am facut supa de ceapa. Felul asta de mancare atat de usor de facut e fie iubit cu ardoare, fie renegat la fel de patimas. Asta pentru ca daca nu e bine gatit provoaca mari neplaceri ficatului. (Am mancat eu o data si nu mi-am revenit o zi intrega). Dar daca cine gateste supa stie ce face, rezultatul e deosebit de bun. Supa mea de astazi are si un mic adaos, cafeaua. Bineinteles n-am pus o cantitate mare, pentru ca nu vreau sa-i simt gustul. Dar atat...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Bine v-am gasit, dragilor. Gata vacanta? Pentru mine da. De luni incep serviciul. Deh, ce e bun dureaza cam putin nu? :)))) Si, ca sa mai uit putin de ziua de luni, m-am gandit sa fac ceva dulce. In acelasi timp mi-am adus aminte de tema de luna asta a provocarii Dulce Romanie: lavanda . Nu puteam s-o dezamagesc pe draga mea Catalina si sa nu "Kiss The Cook" luna asta :P Prajitura asta e un fel de clafoutis, dar in loc de lapte se pune smantana. Daca vrei ca prajitura sa fie mai dietetica,...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Reteta asta de supa cu dovleac si rodie, isi are sorgintea intr-o rodie. De fapt in doua, ca atatea am cumparat de la magazin. Mi se facuse pofta tare cand le-am vazut asa rotunde si rubinii, si nu mai mancasem cam de multisor rodii. Dar, cand am ajuns acasa si le-am gustat, yeak! erau extrem de acre. Nu asa mi le aminteam eu! Prin urmare de mancat in stare pura nu aveam nici o sansa. Trebuia sa le folosesc altfel. Iata cum: Ingrediente (pentru multe portii): 1...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Saptamana asta am fost asa de ocupata, ca n-am avut deloc timp sa scriu postari pentru blog. De luni a inceput, cu Cina Regala, din care nu mi-am revenit 3 zile, apoi azi am copt cateva tavi de muffins pentru copiii mai putin daruiti de soarta. Prin urmare, acum am pentru voi o salata de couscous rapida, ca de, in ultima vreme nimeni nu mai are timp de nimic ;) Ingrediente pentru 4 portii: 2 cani de couscous (care e grau zdrobit mic, nu paste fainoase) 4 cani de apa 1 lingurita sare 3...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Luna asta si cea care vine e pentru mine luna leurdei. Plantuta asta care creste salbatic la margine de padure, apare primavara ca sa ne innebuneasca simturile. Are o aroma deosebita de usturoi si poate fi folosita in toate combinatiile pe care vi le imaginati. Ia sa vedem ce am facut eu pana acum: pesto de leurda , supa crema de broccoli cu leurda , placinta cu leurda si branza , supa crema de leurda , quiche cu leurda . Anul acesta le-am facut din nou, dar pentru evenimentul "Dulce...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
M-au napadit dovleceii. Pe bune! Vremea asta racoroasa si ploioasa le prieste asa de mult, ca nu mai stiu ce sa fac cu ei. Cum mi-era putin lene sa fac blatul de la tarta asta cu dovlecei si gorgonzola , am ales vreo 4 mai tinerei si fara seminte si i-am mixat cu ce aveam prin frigider. A iesit o budinca aromata, care poate fi mancata dimineata, la pranz sau seara. In plus o puteti pune si la pachetel daca mai ramane ;) Reteta e simpla, usor de facut si cu ingrediente ce sunt la indemana....
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... chicken in a baking skillet together with the orange juice, chicken broth ... is reduced to half. Season with sald and pepper and serve ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Reteta asta e urmarea lectiilor pe care le-am primit de la maestrul Tushin, despre care v-am povestit in postul anterior . Mi-a placut atat de mult, incat a fost musai sa fac si eu. Mai intai trebuie sa va spun ca eu nu mananc carne de rata. Nu-mi place mirosul mult prea pregnant de carne. Pana acum o singura alta mancare cu rata m-a mai atras: Cassoulet , care e o tocana frantuzeasca cu fasole boabe, carnati si multe alte bunatati. Pregatita dupa metoda chinezeasca, rata e de asemenea usor...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... need few ingredients. First, start with the chicken meat. Wash it thoroughly and seasone it with special spices or what you usually ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ca bun crestin ar trebui sa tin postul Pastelui macar miercurea si vinerea. Dar pentur ca nu pot, din multe motive pe care nu vreau sa le insir aici, mi-am propus ca macar sa ma abtin de la injurat :D si sa fiu mai calma (ei, asta e o chestiune relativa, da' macar incerc :D Unde ati vazut voi berbeci calmi? ). Chit ca nu tinem post, nu vreau sa treaca perioada asta fara mancare de post, cica pentru detoxifiere :)) Asa ca acum doua seri, din lipsa de timp, am facut rapid niste cartofi la...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Recunosc, chiar daca mie nu-mi place, supa asta de salata verde e foarte raspandita. Am gasit o multitudine de retete, si cred ca fiecare familie o are pe a sa proprie. Eu, recunosc, am facut-o dupa Sanda Marin, pentru ca pana acum n-am mai mancat supa de salata. Se pare ca am nimerit reteta, mama si sotul meu fiind foarte incantati de ea. In reteta originala se foloseste untura si slanina afumata, dar eu n-am putut merge asa de departe cu desfraul. Ulei si sunca afumata a fost maximul de ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Am facut aceste cupcakes pentru doua fete foarte dragute, pe care le cunosc doar virtual din pacate. Kadia organizeaza un concurs culinar, la care tema principala sunt minunatele cupcakes. Puteti si voi participa daca vreti. Ca sa aflati cum, intrati pe blogul Kadiei Cealalta prietena este Emily, careia ii trimit micutele astea ca participare a mea la Tea Party. Ingredientele si modul de preparare sunt aproape clasice, dar exista aici si un element de surpriza,...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Chiar daca nu suntem in post, vara e bine ca din cand in cand sa lasam carnea deoparte si sa gatim mai mult vegetarian. Pana acum, recunosc, am facut doar ardei umpluti cu carne . Era timpul sa incerc si unii umpluti cu legume. Si tin sa va spun ca acestia mi-au placut mult mai mult. Eu am pus destul de multa ceapa si rosii, ca sa le dea dulceata si sa formeze un sos gros si aromat. Si, neaparat, sa nu uitati sa le puneti din abundenta verdeturi. De care vreti voi si din care va plac. Nu ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Continuam serialul "Mujdeiul" cu episodul 2: Fratele cel bun :D Ingrediente: - 3-4 catei de usturoi - 2-3 linguri de smantana - sare dupa gust - marar proaspat Mod de preparare: Sunt doua moduri : - unu: faceti mujdeiul clasic si apoi il amestecati cu smantana si marar SAU - pisati usturoiul si amestecati intr-un castron: usturoiul, smantana, mararul tocat si sare dupa gust. Varianta asta imi place mai mult, pentru ca nu folosesc niciun strop de ulei si astfel nici mujdeiul nu-i gretos....
Reţetă de pe droopis.blogspot.com