Cauta in 16.330 retete
... se prepara insa numai in ceaun. Daca nu dispuneti de paprika ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , recunoastem! Buuun. Dar carne de iepure chiar nu am crezut ca ... familia tatalui meu s-au crescut iepuri dintotdeauna. Nu m-a tentat niciodata si ... acum, m-am vazut cu un iepure in mana si nu am ... o bataie de cap. Ingrediente -un iepure portionat (nici prea mare, nici ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... -200 g spanac congelat -3 linguri orez salbatic -50 ml bulion/pasta de ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... o ceasca de amestec de orez salbatic 1 ceapa 2 morcovi 1 telina mica 1/2 pachet ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Aveti nevoie de carne de iepure (stiati ca e cea mai sanatoasa ... foarte frageda. Dar depinde ce iepure aveti. L-am servit cu cartofi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , de lut. Incercati-l si la ceaun, rezultatele vor fi spectaculoase. [note ... intr-o cratita adanca (ideal un ceaun). Adaugati si rumeniti bine carnea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ori cedar planked salmon pe meleagurile acestea. Pregatirea somonului dupa metoda de mai jos, ii da o aroma absolut speciala si macar ca fapt divers, mi-am spus sa v-o prezint rapid. Se recomanda lemn de cedru (musai netratat), artar, anin ori nuc. Procedeul este extrem de simplu: fundul din lemn se inmoaie in apa cel putin 20 de minute, dar nu mai mult de 4 ore (apa se poate aroma cu sare, zeama de lamaie etc). Pestele file se pune cu pielea pe lemn, se condimenteaza cu sare, piper si ce va...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... sa ne simtim mai bine. Iepure cu prune uscate in slow ... cu nuci Ingrediente pentru iepure : bucati de iepure, ceapa, morcovi, unt ... de masline, sare Bucatile de iepure se vor rumeni in tigaie ... . Superputerile acestei retete Carnea de iepure si prunele uscate contin cantitati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Am gatit iepure in fel si chip, la cuptor, cu vin ... mi-a placut cel mai mult 1 iepure de crescatorie de la lidl ... , marar, frunze de telina Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... 30 minute) Ingrediente: 100 g orez salbatic (decorticat) 160 g sparanghel proaspat sau ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce a fost vanata, gasca salbatica se curata de pene, se ... , galuste, varza calita etc). Gisca salbatica se poate pregati si cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din carne de vitel, miel, iepure domestic tinar se pregateste la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prima parte este pregatirea, marinarea si inabusirea ratei. Dupa inabusire, carnea se scoate si se tine in alt vas, iar in grasimea ramasa se pune zaharul si caramelizeaza putin, dupa care se adauga faina desfacuta in apa rece, pasta de tomate diluata cu putina apa, amestecind compozitia pina da in fiert. Cind a dat in fiert se toarna peste carnea inabusita, cu adaos de apa calda pina la nivelul carnii si se lasa sa fiarba pina cind carnea este bine patrunsa. Intre timp se spala gutuile si se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata din vin rosu, otet diluat, citeva foi de dafin, boabe de piper, sare. Se fierbe si se toarna fierbinte peste rata asezata intr-o cratita smaltuita. Se lasa astfel peste noapte. A doua zi, se scoate rata marinata, se impaneaza cu felioare de slanina, se unge cu unt si se frige la tava la cuptor, stropindu-se mereu cu sosul din tava. Cind este gata, se taie, se aseaza pe farfurie cu garnitura de legume, iar sosului din tava i se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert cartofii in coaje dupa ce in prealabil s-au spalat si separat se pun la fiert si cele 4 oua. Intre timp se taie gogosarii fideluta si castravetii rondele subtiri si se pun intr-un castron. Cand s-au fiert se adauga in castron si ouale taiate rondele si mai tarziu si cartofii taiati la fel. Dupa ce se adauga sarea, mustarul si iaurtul se amesteca cu grija sa nu se farame prea mult dar sa se omogenizeze bine. Se poate servi calda sau rece. - 1 kg cartofi, 4 oua, 2 gogosari in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -- pulpele din fata (spete). Pasarile salbatice mari: rata, gisca, cocorul, lisita ... 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu, 50 ml otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe, 1 mar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro