Cauta in 21.292 retete
A venit vremea sa punem varza la murat. Tocata marunt pentru salatesau la butoi pentru sarmale si alte bunatati. Parca iarna nu e iarna cuadevarat daca lipseste din casa varza murata. Si cu cat butoiul e maimare, cu atat varza e mai gustoasa. Varza acra in borcan Se taie varza ca fideaua, se pune intr-un vas, presarand sare ca pentrumancare. Se amesteca usor cu mana, pana incepe sa se inmoaie. Se aseazaindesat in borcan, punand intre straturile de varza tocata si foiintregi, care se pot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este reteta de baza. Delicioasa si foarte usor de facut. Ingrediente: 1l lapte, sase linguri de zahar, patru oua intregi, doua linguri de faina, trei linguri cu varf de cacao, zahar vanilat, coaja de lamaie, nuca de cocos rasa, 100 grame unt. Rezulta intre patru si sase portii generoase. Preparare: Amesteca intr-un vas care poate sta pe foc, ouale intregi cu zaharul. Adauga faina si cacao si amesteca bine cu un tel in forma de para. Adauga mirodeniile si jumatate din laptele caldut. Pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... extract de vanilie 50 ml otet balsamic de zmeura 1 lingura miere ... vas cu peretii mai inalti otetul balsamic impreuna cu mierea. Lasam ... se raceasca. Turnam reductia de otet balsamic peste feliile de budinca ... va surade ideea reductie de otet balsamic le pudrati pur si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente 1 kg ardei iuti 1 l otet 2 linguri sare grunjoasa Mod de preparare Se spala ardeii si se pun in sticle. Eu am folosit sticle de nectar,fiindca au gura mai larga. Otetul se amesteca cu sarea pana ce se topeste sarea. Se toarna apoi amestecul de otet si sare peste ardei, se infileteaza capacele si se pun in camara.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... castraveti murati, ardei iuti in otet si zacusca dupa retetele ei ... castraveti (am pus ochiometric) - 1 L de otet - 5-6 linguri de sare pt muraturi ... dat in clocot apa cu otetul, am pus apoi sarea, zaharul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... dintr-un motiv foarte simplu : otetul se dozeaza per borcan, nu ... fi diminuata. Ingrediente: - 1 kg ardei - otet ( aproximativ 1 litru) - bobite de mustar ... se adauga la fiecare borcan : - otet pana la jumatate - 1/2 lingurita boabe ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... doar in posturi :) Ingrediente: - 1 kg hamsii sarate - 200 g. unt/margarina - 1 ceapa ... fin - zeama de la o lamaie Hamsia se curata bine de cap ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... lor, dar sa vedem acum clasicul care, paradoxal, are la baza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In fiecare carte de bucate pe care o am, de la Sanda Marin si Silvia Jurcovan si pana la Colea, este o reteta de crema de zahar ars. Dar nu am consultat nicio carte de bucate si nicio reteta culinara consacrata, ci am sunat-o pe mama. Intodeauna mamele noastre fac cele mai bune dulciuri si fiecare mama exceleaza la o anumita prajitura sau desert. Mama mea face o crema de zahar ars absolut mortala si de asta m-am gandit sa va impartasesc aici reteta ei. Ingrediente: - 8 oua - 1 litru lapte -...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sau o lingura sos soia pentru reductia de otet balsamic: 50 ml otet balsamic de calitate 100 ml vin rosu 2 linguri miere de ... soia. Pregatim si reductia de otet balsamic astfel : punem intr-un vas vinul, otetul balsamic si mierea de albine. Fierbem pana se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Amesteca untul si zaharul pudra împreuna pâna ce se formeaza o pasta fina. Adauga ouale si bate cu un tel pâna când amestecul devine pufos si aerat. Acesta este secretul pentru ca briosele sa-si pastreze textura. Cu grija, încorporeaza faina prin miscari de rasturnare a compozitiei folosind o lingura de lemn. La final, adauga afinele si amesteca delicat. Adauga laptele pentru a mentine aluatul moale. Unge formele pentru briose cu putin ulei si toarna compozitia în ele, pâna sus. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cate o lingurita la fiecare borcan -otet de vin de la topoloveni ... grame si se completeaza cu otet de 9 grade direct din sticla ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente 3 kg varza rosie 1/2 l otet 1/2 l apa 1 lingura sare Se toaca varza fideluta. Adaugam sarea si frecam in maini bine de tot pana se inmoaie si incepe sa isi lase zeama. Punem apoi varza frecata in borcane de 800 gr . Fierbem otetul cu apa pana da in clocot. Turnam amestecul fierbinte in borcane peste varza. Le punem in camara iar iarna cand le desfacem adaugam doar uleiul si gata salata.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de castraveti si gogosari in otet, 1 l otet la 3 l de apa, 1 lg ... intra in borcane 50 ml otet alb de 9? 1 legatura marar verde ... si 1 lg rasa de sare, otetul impartit egal in fiecare borcan cate 3 lg otet la fiecare si apoi apa rece sa completam ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
ingrediente Paine feliata oua fierte si rase mozzorella gata razuita rosii medii taiate feliute salam de sunca sau de care preferati ardel rosu sau galben und sau cremechesse pentru uns feliutele de paine Intr-o tava potrivita se vor aseza feliutele unse cu unt sau creamchesse si peste ele salaum de sunca , o feliuta de rosie+ouale razuite +mozzarella +ardelul se serveste ca aperitiv la onomastice sau la alte aniversari ...... pofta buna ?
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
1 l otet 3 l apa 4 lg sare 8 lg zahar Ardei iuti Boabe de mustar Cimbru Boabe piper Foi de dafin Marar uscat Usturoi Frunze de telina Punem pe fundul borcanelor usturoi, 1 lgt boabe mustar, marar uscat si cimbru. Asezam ardeii si deasupra iar marar uscat si boabe de mustar. Fierbem apa cu sarea, zaharul, piperul, frunze de telina, foile de dafin si otetul. Turnam fierbinte peste ardei. Punem capac si lasam la cald pana a doua zi.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pe cat este de usor de facut, pe atat este de gustos. Carbonara in stil italian au un gust special dat de combinatia de paste, kaizer, vin si usturoi. O reteta legendara, se poate spune. Carbonara se poate face cu spaghete, fettucine sau penne. Ingredientele sunt pentru patru portii. Ingrediente: 300-400 grame paste, doua cepe albe, 200 grame kaizer (si mai bine e sa pui costita usor afumata), cinci oua, un pahar de vin alb, 200 grame parmezan, sare piper, ulei. Preparare: - Fierbe pastele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
https://pofta-buna.com/gogosari-in-otet/ Gina Bradea
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Cea mai buna reteta Ingrediente pentru 4 persoane : 200 gr paste cu ou la molisana 300 gr fructe de mare pentru paella 200 ml vin alb sec 1 conserva cirio rosii tocate 1 lg pasta concentrata de tomate 1 lgt zahar 6 catei mari de usturoi 5 boabe de piper mozaic 3 boabe de coriandru 2 foi de dafin 2 fulgi de ardei iute 1 ceapa mare rosie Busuioc uscat Oregano uscat Patrunjel proaspat Busuioc proaspat 2 lgt curry 1 lgt boia dulce Sare de Himalaya proaspat rasnita Piper proaspat rasnit Ulei de...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Nu prea mi a placut. Folosim orice peste mic, curatat, dam cu sare, trecem prin malai amestecat cu faina si i punem putin ulri de masline. Dam la cuptor.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com