Cauta in 28.437 retete
... boeuf bourguignon altoit cu un gulas austriac simplificat. E dulce-acrisoara si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea. Cratita selasa la foc mic sa clocoteasca incet....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin. Bucatile prajite se asaza in cratita si se toarna apa fierbinte ( cit sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1/2 ore. Ca garnitura se servesc cartofi prajiti sau...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se amesteca din cand in cand iar cand incepe sa se rumeneasca, se adauga boia, bulion, sare si putina apa. Se fierbe inabusit, pana ce carnea devine frageda. Separat se pregatesc galustele astfel: se freaca untul sau untura cu oul, faina, apa si sarea. Se amesteca totul bine. Se ia o lingurita din pasta obtinuta si se da drumul galustelor in apa clocotita. Se fierb 10 minute. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ceapa felii subtiri si se rumeneste putin in ulei, dupa care se adauga carnea taiata in bucati potrivite. Se amesteca din cind in cind, ca sa nu se arda. Cind incepe sa se rumeneasca, se adauga boiaua, bulionul, sare si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, adaugind din cind in cind putina apa, pina se fragezeste carnea. Separat, se freaca o lingura de unt, un ou, faina, putina apa si sare. Se amesteca totul bine. Se ia cu lingurita din pasta si se da drumul galustelor in apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pina cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se adauga apoi sarea, boiaua de ardei si apa cit cuprind bucatile. Se lasa sa fiarba pina carnea se fragezeste. Se adauga bulionul si se lasa sa mai fiarba putin pentru ca mincarea sa fie scazuta, dar sa aiba suficient sos. Separat se pregatesc galustele de faina cu oul si putina sare si se pun in carnea cu sos. -
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amesteca bine si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic timp de
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , pasta de ardei, crema de gulas, apoi gogosarul taiat cubulete si ... de ardei, boia, crema de gulas, 100 ml smantana, o lingurita cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , fie ca e vorba de un gulas , papricas, friptura sau mancare de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... s-a parut ca seamana mult cu gulasul nostru, cu cateva ingrediente diferite ... -a placut mult, semanand mult cu gulasul dar fiind mult mai usor ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... obosesc sa pun reteta de gulas cu fasole facut la minut ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... 900 g carne tocata (eu iau gulas de porc + vita) 2 cepe medii ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... chimen. Amintind pe undeva de gulas, preparatul contine o portie substantiala de ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... (muschi) carne de porc (pentru gulas sau spata) carnati afumati carne ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ramen in combinatii gingase, gen gulas sau supa de branza, deci ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... mai putin placute? Faptul ca gulasul, cozonacul, zacusca, ghiveciul, pilaful si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . [readalso] Vezi si reteta de gulas unguresc de fasole [/readalso] Reteta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: - 12 bucati ardei gras - 12 bucati gogosari - 4-6 bucati ardei iuti ( se scot semintele) - 1 litru bulion - 1 kg. ceapa - sare, piper dupa gust - 1 pahar ulei - 1 pahar otet - 1 pahar zahar Toate se macina si se pun la fiert (toate odata) Rezulta un sos picant si foarte gustos. Il puteti folosi la ciorbe, tocanite, gulas...sau chiar intins pe paine :P O lingura din bunatatea asta va face diferenta :)) Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
O mancare de zi cu zi, economica, gustoasa si satioasa, din consistenta bucatarie austro-ungara, a caror urmasi se regasesc atat in Romania, Ungaria, Austria cat si Cehia, Serbia, Slovenia si chiar nordul Italiei. Aflata la limita dintre un gula s si un papricas, aceasta mancare se poate gati din orice pipote si inimi de pasare, fie ca e vorba de pui, curcan sau gasca. Portii: 2-3 Timp de preparare: 80 minute Ingrediente: 600 grame pipote de pasare 3 cartofi 1 ardei gras 1 ceapa mare 3 catei...
Reţetă de pe www.cevabun.ro