Cauta in 16.331 retete
... adauga cascavalul, branza, smantana, ouale crude, boiaua, patrunjelul tocat marunt, sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oala si se adauga ouale crude batute bine. Se amesteca bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu ma mai satur de granola si pentru mine este mic ... cum va mai povesteam despre granola, nu exista o reteta fixa sau ... si adaptati reteta gustului vostru! Granola cu ciocolata 2 cani fulgi ovaz ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Febra granola " m-a prins prima oara prin facultate si imi amintesc ca ... sa nu imi fac eu granola? Este mai ieftin si controlez ... deloc umede. Eu am servit granola cu lapte de soia cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... din rosii cu usturoi  o saramura cruda si proaspata si totodata un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , deci sa fie cat mai crud, ingredientele cat mai vii. Organismele ... .Si daca aceasta hrana este cruda cu atat mai bine, asta ... damos. Y si esta comida es cruda mucho mejor, le damos menos ... miezuri de seminte alune caju crude in stafide 6 linguri faina de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Ingrediente 2 kg rosii 1/2 kg morcov 1/2 kg ardei gras 1 legatura telina 1 plic conservant 1 lingura sare Mod de preparare Se spala rosiile si se taie cubulete. Se toaca morcovul si ardeiul si se adauga peste rosii Se amesteca bine si se adauga apoi frunzele de telina tocate marunt conservantul si sarea. Se lasa aproximativ jumatate de ora sa-si lase zeama amestecandu-se din cand in cand, apoi se toarna in borcane, se infileteaza bine capacele si se dau la rece.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Telina se curata si se da pe razatoarea de parmezan, se sareaza, se lasa sa se inmoaie, se stoarce, se trece printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga bine. Se adauga merele rase (julien) si maioneza amestecata cu o lingura de mustar, o lingura de otet si doua linguri de apa. - 500 g telina, 500 g mere, 400 g maioneza, 20 g mustar, 20 ml otet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala, se curata si se taie marunt toate legumele si se asaza pe un platou (ceva mai adanc). Intr-un bol termorezistent se sfarma sardinele spalate si zvantate si se amesteca bine cu usturoiul presat. Se pune pe baie de apa si se adauga otetul, batand intruna cu telul. Se incorporeaza uleiul - putin cate putin - si cand sosul se-ngroasa si devine omogen, se condimenteaza cu piper. Sosul se serveste caldut, impreuna cu cruditatile. Pentru aceasta salata. se pot folosi si alte legume:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Alegem papadie tanara, inlaturand foile galbene. Spalam in apa cu sare. Clatim. Muiem salata intai in otet, apoi turnam uleiul, presaram sare si piper. Papadia trebuie spalata mai bine decat orice alta salata in apa sarata, apoi turnam intai otetul, amestecand bine, ca masura de igiena, deoarece papadia se culege de pe maidane vizitate de tot felul de animale. - 1/2 kg frunze de papadie tanara, 2-3 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Telina se curata de coaja, se spala si se rade pe razatoare. Se amesteca imediat cu sare si zeama de lamaie sa ramana alba si se pune la rece. Intre timp, castravetii se toaca cubulete, se amesteca cu maioneza si se presara deasupra zahar pudra si sare (mai atenueaza gustul acru). Dupa o ora, telina se amesteca cu castravetii si maioneza. Se poate servi ca aperitiv, salata sau garnitura la pui fiert sau peste. - 1 telina mare (600 g), sare, zeama de la o lamaie, 2 castraveti mijlocii in otet,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... il coacem daca este foarte crud cand il cumparam din magazin ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust. Se mai lasa inca 2-3 minute in cuptor. Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Eu folosesc alune in stare cruda, le sarez si le rumenesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si usturoi verzi - morcovi - oua crude si oua fierte - sare, piper ... , pana obtinem o pasta. Adaugam oua crude (initial am vrut sa pun ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se maruntesc migdalele si semintele de floarea soarelui în robot, dupa care se adauga curmalele pentru a lega ingredientele. La final, se amesteca pudra de cacao pentru a-i conferi aroma delicioasa de ciocolata. Se preseaza amestecul în formele dorite si se taseaza. Se amesteca toate ingredientele pentru crema de capsuni în blender, se toarna peste blat si se lasa la frigider o jumatate de ora pâna se întareste putin crema. Se amesteca toate ingredientele în blender si se toarna peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitia. Se bat 3 oua mari crude si se pun peste amestecul ... de umplutura. Bateti ultimul ou crud ramas si ungeti drobul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca bine zaharul cu zeama de fructe limpezita (zeama de zmeura, fragi, etc.). Cand zaharul s-a topit complet, se adauga incet laptele nefiert. Se mai freaca, se toarna in forme si se baga la congelator. - 1 pahar de zahar pudra, 1 pahar de zeama de fructe, 3/4 pahar de lapte crud (nefiert). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro