granola cruda
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
sfecla cruda cu hrean, dulceata zmeura cruda, bait slanina cruda, salata sfecla rosie cruda, sfecla rosie cruda la borcan, salata conopida cruda, salata telina cruda cu morcov, salata de sfecla rosie cruda cu otet, salata telina cruda, bait slanina de mistret cruda inainte de afumare
... adauga cascavalul, branza, smantana, ouale crude, boiaua, patrunjelul tocat marunt, sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oala si se adauga ouale crude batute bine. Se amesteca bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu ma mai satur de granola si pentru mine este mic ... cum va mai povesteam despre granola, nu exista o reteta fixa sau ... si adaptati reteta gustului vostru! Granola cu ciocolata 2 cani fulgi ovaz ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Febra granola " m-a prins prima oara prin facultate si imi amintesc ca ... sa nu imi fac eu granola? Este mai ieftin si controlez ... deloc umede. Eu am servit granola cu lapte de soia cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... din rosii cu usturoi o saramura cruda si proaspata si totodata un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 sfecla potrivita, morcovi si telina in cantitate egala, 1/2 lamiie, 2 linguri ulei, sare Mod de preparare: Se curata, se spala si se taie ca fideluta toate trei legumele. Se adauga sare, ulei si zeama de lamiie. Se amesteca bine totul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5-6 mere, 50 g stafide, 4 linguri alune macinate, 2 linguri zahar tos, 1 lamiie, 100 g frisca, 1 praf de scortisoara Mod de preparare: Merele curatate se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul, alunele macinate, stafidele, coaja rasa si zeama de lamiie si scortisoara. Mod de servire Se serveste cu cite o lingura de frisca In lipsa de frisca se pune mai mult zahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 mere mari, zeama de lamiie, 50 gr. nuci macinate, 1 ceasca frisca, 3-4 linguri zahar pudra, coaja rasa de lamiie Mod de preparare: Se rad merele prin razatoare, se umezesc cu zeama de lamiie, se adauga zaharul pudra, nucile si coaja rasa de lamiie. Se lasa sa stea 1-2 ore la gheata Mod de servire Se servesc amestecate cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 mere rase, 1/4 kg. biscuiti, 50 gr. stafide, 2 linguri rom, 4 linguri nuci, 2 linguri zahar pudra, 100 gr. frisca, coaja rasa de lamiie Mod de preparare: Merele curatate si rase se amesteca cu zaharul, biscuitii pisati, stafidele inmuiate in rom, cu nucile macinate, zaharul praf si coaja rasa de lamiie. Se aranjeaza pe un platou rotund in forma de tort. Mod de servire Se orneaza cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , deci sa fie cat mai crud, ingredientele cat mai vii. Organismele ... .Si daca aceasta hrana este cruda cu atat mai bine, asta ... damos. Y si esta comida es cruda mucho mejor, le damos menos ... miezuri de seminte alune caju crude in stafide 6 linguri faina de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Ingrediente 2 kg rosii 1/2 kg morcov 1/2 kg ardei gras 1 legatura telina 1 plic conservant 1 lingura sare Mod de preparare Se spala rosiile si se taie cubulete. Se toaca morcovul si ardeiul si se adauga peste rosii Se amesteca bine si se adauga apoi frunzele de telina tocate marunt conservantul si sarea. Se lasa aproximativ jumatate de ora sa-si lase zeama amestecandu-se din cand in cand, apoi se toarna in borcane, se infileteaza bine capacele si se dau la rece.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
2 sfecle mijlocii, 1 morcov, 1 telina, 2 linguri zeama de lamiie, 3 linguri ulei, sare Mod de preparare: Sfecla, morcovul si telina, curatate si spalate, se taie fideluta sau se dau pe razatoare si se pun intr-o salatiera. Deasupra se pun sarea, uleiul si zeama de lamiie si se amesteca bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Telina se curata si se da pe razatoarea de parmezan, se sareaza, se lasa sa se inmoaie, se stoarce, se trece printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga bine. Se adauga merele rase (julien) si maioneza amestecata cu o lingura de mustar, o lingura de otet si doua linguri de apa. - 500 g telina, 500 g mere, 400 g maioneza, 20 g mustar, 20 ml otet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala, se curata si se taie marunt toate legumele si se asaza pe un platou (ceva mai adanc). Intr-un bol termorezistent se sfarma sardinele spalate si zvantate si se amesteca bine cu usturoiul presat. Se pune pe baie de apa si se adauga otetul, batand intruna cu telul. Se incorporeaza uleiul - putin cate putin - si cand sosul se-ngroasa si devine omogen, se condimenteaza cu piper. Sosul se serveste caldut, impreuna cu cruditatile. Pentru aceasta salata. se pot folosi si alte legume:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Alegem papadie tanara, inlaturand foile galbene. Spalam in apa cu sare. Clatim. Muiem salata intai in otet, apoi turnam uleiul, presaram sare si piper. Papadia trebuie spalata mai bine decat orice alta salata in apa sarata, apoi turnam intai otetul, amestecand bine, ca masura de igiena, deoarece papadia se culege de pe maidane vizitate de tot felul de animale. - 1/2 kg frunze de papadie tanara, 2-3 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Telina se curata de coaja, se spala si se rade pe razatoare. Se amesteca imediat cu sare si zeama de lamaie sa ramana alba si se pune la rece. Intre timp, castravetii se toaca cubulete, se amesteca cu maioneza si se presara deasupra zahar pudra si sare (mai atenueaza gustul acru). Dupa o ora, telina se amesteca cu castravetii si maioneza. Se poate servi ca aperitiv, salata sau garnitura la pui fiert sau peste. - 1 telina mare (600 g), sare, zeama de la o lamaie, 2 castraveti mijlocii in otet,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... il coacem daca este foarte crud cand il cumparam din magazin ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... fara samburi 200 gr migdale crude 100 gr nuci 1 lingura cu ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust. Se mai lasa inca 2-3 minute in cuptor. Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro