Cauta in 16.331 retete
Mod de preparare rondele de rechin: Se spala pestele ,se usuca cu un prosop de bucatarie,se sareaza si se condimenteaza. Incingem uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si punem pestele la prajit ,la foc mic ,pe ambele parti pana se rumeneste usor. Carnea este foarte suculenta si aromata. Mod de preparare relish: Adauga in tigaie curata 1 lingura de ulei de masline si caleste rosiile si ceapa verde timp de un minut.Pune zaharul si stropeste cu otet de vin.Lasa tigaia la foc mare un minut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vânata se taie rondele si se coace fie în cuptor, fie pe o tigaie grill. Se amesteca apoi cu rondele de rosie, bucati de brânza feta, nucile si usturoiul pisat. Se asezoneaza cu ulei, otet balsamic, sare, piper si fulgi de ardei iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie varza fideluta sau se rade si se caleste in ulei impreuna cu ceapa. La sfarsit se adauga sare si piper si se lasa sa se raceasca. Se fierb 3 oua, se taie felii si se amesteca cu varza. Aluatul se prepara asa: Se amesteca 2 pahare si jumatate de faina cu un praf de sare, 2 lingurite de zahar si 50 g de unt; o sa se faca niste cocoloase, dar nu-i nimic. Drojdia se lasa intr-o cescuta cu apa calda cca 10 minute, dupa care se amesteca cu laptele caldut, cu oul si cu restul de unt. Apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecati fisticul pisat cu jumatate din zahar pana obtineti o pudra granulata. Amestecati cu ajutorul unui mixer untul si restul de zahar; adaugati apoi ouale intregi si faina. Adaugati amestecul de zahar cu fistic si vanilie. Varsati amestecul intr-o forma unsa cu unt; puneti blatul la cuptor 35-40 de minute. Amestecati galbenusul cu zaharul si faina. Adaugati laptele clocotit si puneti continutul sa fiarba la foc mic; amestecati continuu. Cand e gata , luati vasul de pe foc si adaugati...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se îndeparteaza frunzele exterioare si se taie anghinarele în jumatate, pe lungime. Se pun în apa cu sare si se fierb timp de 10-15 minute (este foarte important sa nu fie fierte complet). Apoi se scot si se pun la scurs. Anghinarele se asaza într-un vas termorezistent si se adauga supa de legume, fierbinte. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se presara deasupra anghinarelor împreuna cu putin piper proaspat macinat. Se adauga si brânza rasa si se introduc în cuptorul încins la 200...
Reţetă de pe retete.eva.ro
curmalele si semintele se dau prin blander pana se obtine o pasta, se adauga putina vanilie si scortisoara apoi se formeaza bilute mici care se dau prin nuca de cocos sau migdale macinate
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune cuscusul si condimentele într-un bol de sticla, se toarna apa fierbinte, se amesteca si se acopera 5 minute. Dupa ce a absorbit integral apa se pune uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, amestecându-se bine. Se caleste ceapa în ulei si putina apa, dupa care se adauga pasta de ardei, condimentele, ciupercile, apa cât sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute. Se asaza în farfurie cuscusul si câteva linguri de sus de ciuperci peste el.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie dovlecelul felii foarte subtiri care se sareaza si se pun pe o sita la scurs o jumatate de ora ,timp in care pregatim intr-un castronel oul spuma la care adaugam sare piper dupa gust si marar si patrunjel taiat .Intr-o farfurie intinsa punem in mijloc faina si dam feliile de dovlecel prin faina pe ambele parti si le asezam pe marginea farfuriei. Intr-o tigaie punem ulei la incins si trecem dovleceii pudrati cu faina prin ou si ii asezam in tigaie la prajit .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune cuscusul si condimentele într-un bol de sticla, se toarna apa fierbinte, se amesteca si se acopera 5 minute. Dupa ce a absorbit integral apa se pune uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, amestecându-se bine. Se caleste ceapa în ulei si putina apa, dupa care se adauga pasta de ardei, condimentele, ciupercile, apa cât sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute. Se asaza în farfurie cuscusul si câteva linguri de sus de ciuperci peste el.
Reţetă de pe retete.eva.ro
- pieptul de pui se spala,se taie felii si se sareaza - legumele si fructele se taie bucati - se caleste carnea in uleiul incins pana cand prinde putina culoare - se adauga legumele si fructele si se calesc pana cand se inmoaie - se adauga apa,se acopera cu un capac si se fierb inabusit cca 30 minute - intre timp,se prepara un sos din mustar,miere si sosul de soia - cand puiul este bine facut se adauga sosul SE SERVESTE CU GARNITURA PREFERATA,IMEDIAT! POFTA BUNA! O RETETA CONSISTENTA SI ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Boabele de coriandru si semintele de chimen se prajesc putin într-o tigaie, dupa care se piseaza într-un mojar si se amesteca cu ghimbirul, uleiul de masline si usturoiul. Bucatile de dovleac se amesteca cu pasta rezultata mai sus si se dau la cuptor 25 de minute. Se mixeaza în blender sau robotul de bucatarie bucatile coapte de dovleac cu celelate ingrediente, pâna rezulta o pasta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu obisnuim sa mancam spanacul crud. Este foarte bun si mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se serveste cu un ou crud sau prajit pe deasupra. Cei ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Ingrediente maioneza: 4 galbenusuri fierte 1-2 galbenusuri crude ulei zeama de lamaie Curatam ... din 4 galbenusuri fierte si unul crud (depinde de cantitatea pe care ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Amesteca în blender avocado, nautul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de chilli si sare dupa gust. Pune hummusul într-un bol pentru servit si presara deasupra frunzele de coriandru si restul de fulgi de chilli. Serveste împreuna cu feliile de morcovi, ardei si mazarea pastai. Poti servi cu orice legume crude preferi (castraveti, telina, ridichi etc.)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Raspandirea bacteriilor de la carnea cruda la alte ingrediente, ustensile de ... contaminare incrucisata o reprezinta amestecul carnii crude cu produse gata preparate. Aceasta ... categorie include urmatoarele componente: Carne cruda, carne de pui si de ... diferite. ? Acasa, intotdeauna depoziteaza carnurile crude pe ultimul raft al congelatorului ... produsele care se pot servi crude. ? Tabliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Toate ingredientele crude si incarcate de vitamine si minerale. Ingrediente 1 cana ... 1 cana semintte de floarea soarelui crude, inmuiate si maruntite 1/2 cana merisoare ... bucatile, presara seminte de susan crude peste fiecare strat asezat. Credit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , Astazi am facut Gazpacho, o supa cruda din regiunile Spaniei, o supa bogata ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
... -400 g faina alba 200 g spanac crud (sau congelat) Sare Ingrediente sos ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... . Se fierb vreo trei gogonele crude in apa. Cand sunt moi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro