gogosi pufoase americane
Pagina 5 din 5
Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cind incepe sa fiarba, se pune faina incet si se amesteca incontinu, pina se ingroasa. Se da la o parte, se lasa citeva minute sa se raceasca, dupa care se adauga ouale, unul cite unul, mestecind incontinu. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se incepe sa se puna cite o lingura plina din compozitie la prajit. Se prajesc uniform la temperatura normala-medie-pina se fac aurii-maronii. Se scot, se asaza pe platou, se pune miere deasupra si scortisoara. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 cup water, buttermilk, milk, vegetable oil = 240 ml apa, lapte batut, lapte, ulei vegetal 1 quart strawberries & other berries = 615 gr capsuni si fructe asemanatoare 1 cup strawberries & other berries = 120 gr capsuni si fructe asemanatoare 1 cup mashed bananas = 225 gr banane piure 1 cup sugar = 200 gr zahar 1 cup brown sugar = 225 gr zahar brun 1 cup butter= 220 gr unt 1 cup cacao = 87 gr cacao 1 cup all purpose flour = 128 gr. faina obisnuita 1 lb =1 pound = 454 gr
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... ambele parti. Cind sint gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se calesc ciupercile taiate marunt in ulei, cu sare si piper, pina scade toata zeama. Din restul de unt, faina si lapte, se face un sos bechamel, se ia de pe foc si se amesteca cu ciupercile, iar cind este rece se adauga galbenusul. Se intinde pe un fund de lemn presarat cu faina de grosimea unui deget si se fac forme cu paharul trecut prin faina. Se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in ulei incins. Se servesc cu orez olandez. - 300 g ciuperci, 50 g unt, 300 g faina, 30 ml lapte, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra. - 1 kg cascaval, 4 albusuri de ou, sare, 2 linguri pesmet, grasime. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se dau pe razatoarea mica, sa presara cu praful de sare si se storc foarte bine. Se amesteca cu zaharul, se adauga ouale pe rind si se ingroasa cu faina. Se pun cu lingurita in ulei incins si se prajesc pe ambele fete. Se scurg de surplusul de ulei pe servetele absorbante sau in sita. Se servesc pudrate cu zahar sau cu zahar pudra amestecat cu 2-3 plicuri de zahar vanilinat. - 2 dovlecei mici fara seminte, 1 praf sare, zahar tos, zahar pudra, 2-3 oua, faina, ulei pentru prajit. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat:Se amesteca 100 ml apa calda cu drojdia, sare, zahar si se lasa sa se omogenizeze, dupa care adaugam faina, restul de apa si uleiul; Se framanta bine, dupa care se lasa la dospit. De preferat, aluatul se face cu o zi inainte, e mai bun lasat la frigider. Dupa ce a crescut, se intinde pe o tava in prealabil unsa cu putin ulei (tavita de teflon), se unge cu sos de tomate foaia, dupa care se adauga toate ingredientele. La urma, se pun ouale batute si se rade cascaval. Se da la cuptoul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, pudra de scortisoara si un virf de cutit de sare. Intr-un alt vas, se pun laolalta ouale, untul topit si racit, zaharul tos, un pliculet cu zahar vanilinat si o lingura de miere. Se mixeaza totul, se adauga laptele si se mai mixeaza doua minute. Se toarna totul peste ingredientele din castron si se amesteca bine. Se unge cu unt o tigaie pentru clatite, se ia compozitie cu un polonic si se toarna cite o gramajoara, fara sa se intinda in toata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pina se leaga bine compozitia. Se ia cu o lingurita din aluat si se coace in ulei bine incins. Se aseaza pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra. - Un borcan cu iaurt, 2 oua, 5 linguri zahar tos, 500 g faina, o lingura ulei, un praf de copt, zahar vanilat, ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pulpele se spala si se curata de piele. Chipsurile (sau fulgii de porumb) se maruntesc bine. Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Pulpele (trebuie sa fie nesterse) se tavalesc mai intai prin cascaval, apoi prin chips (sau fulgi). Se asaza cu grija pe gratarul cuprorului si se frig la foc iute la inceput, apoi potrivit. Sub gratar trebuie sa asezati o tava. Sint gata cand au prins o crusta aurie frumoasa. Se servesc ca atare sau cu garnitura dupa preferinta. - 8 pulpe de pui intregi, 400 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun bananele intr-o tavita mai mica si se coc in coaja la cuptor. Separat se cerne faina, se adauga galbenusurile, laptele si se amesteca bine. Se adauga untul inmuiat pe marginea plitei, precum si miezul bananelor taiat in rotocoale subtiri. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitie. Se unge o tava cu putin unt, se baga in ea aluatul, apoi se da la cuptor. Cand placinta e gata, se lasa sa se raceasca si se serveste ornata cu frisca. - 200 g faina, 3 galbenusuri, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se arde uleiul. Se trec gogosile prin zahar pudra sau zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framanta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc presarate cu zahar pudra. - 300 g faina, 150 g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40 g drojdie, 1/2 lingurita sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii cu o zi inainte, in coaja, se curata si se trec prin masina de tocat. Se framinta bine cu sarea, oul, uleiul, zaharul vanilat si faina. Se dizolva drojdia in laptele indulcit, se amesteca cu o lingura de faina si se lasa sa creasca, se amesteca cu aluatul de cartofi, se framinta, se face o coca potrivit de tare si se lasa sa creasca o ora. Se intinde pe masa de aluat unsa cu ulei (cu sucitorul uns cu ulei) o foaie groasa de un deget. Se taie forme rotunde cu paharul, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o cratita (de tuci), se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cind sint gata, se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se cerne faina si se amesteca cu praful de sare. Se adauga untul, taiat in bucatele mici, care se framanta repede cu faina. Se adauga 2-3 linguri de apa rece. Se framanta bine ingredientele pana ce se obtine un aluat, care se aduna in bulgare si se pune la frigider, in folie de plastic, o ora. Se porneste cuptorul. Se piseaza alunele intr-un mojar si se amesteca cu fulgii de ciocolata. Se topeste untul si se lasa sa se raceasca putin. Se amesteca zaharul cu ouale pana se obtine o crema...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se unge cu unt o forma de tort (preferabil detasabila) si se tine 10 minute la frigider. Apoi se tapeteaza cu o lingura de faina amestecata cu o lingura de zahar. Se scutura si se presara (pe fund) jumatate din stifturile de migdale. Se incinge cuptorul la 180 grade C. Intr-un castron, se amesteca untul cu zaharul pana ce se face crema. Apoi, se adauga ouale unul cate unul (asteptand cu urmatorul ou, pana ce crema devine omogena si neteda). Se cerne deasupra faina, impreuna cu amidonul si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro