Cauta in 20.697 retete
... de ghimbir, coaja rasa si sucul de la o lamaie, o lingurita de ... si piper mult. Prepara marinata din sucul de la doua portocale, sucul de la o lamaie, ghimbirul ras prin razatoare, verdeata tocata marunt ... le servesti, stropeste-le cu suc proaspat de portocala. Sfat Eva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru gogosii deliciosi, cernem faina si facem o gropita la mijloc unde pregatim maiaua din drojdie, lasam la crescut, apoi adaugam restul si framantam, dupa care lasam pana aluatul isi dubleaza volumul. Intindem o foaie cu vergeaua pe care o taiem cu paharul. Lasam gogosile intinse putin pe masa ca sa mai creasca, apoi le prajim in ulei si untura.Dupa ce s-au racit, pudram gogosii deliciosi cu zahar si le servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iti lasa impresia ca faci gogosi, pana si aspectul final, dar ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... un miros cald si imbietor: gogosi! Calde, moi, pufoase... Ce vremuri ... decembrie va ofer doar niste gogosi cu ciocolata sau ninse cu ... in ulei. Neavand tigaie speciala gogosi, le-am copt dupa metoda ... incins am pus la rumenit gogosile. Cu partea de deasupra in ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
500 gr. rosii Mod de preparare: Se spala rosiile, se strivesc si se dau prin sita inoxidabila. Mod de servire Sucul obtinut se serveste ca bautura sau se adauga la diferite mincaruri in momentul servirii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . cu ajutorul unui pahar decupam gogosile si le lasam 15-20 ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , inseamna ca se pot pune gogosile. Se aseaza unele linga altele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , pui, peste, legume Ingrediente: 4 linguri suc de portocale proaspat 3 linguri zeama ... , pui, peste, legume Ingrediente: 4 linguri suc de portocale proaspat 3 linguri zeama ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de pielite si seminte, iar sucul astfel obtinut se pune la ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mililitri ai dozei de suc, veti afla cantitatea de zahar ... grame pentru 330 mililitri de suc. Dar cat inseamna asta? O fi ... bea o sticla de 2,5 litri de suc pe zi  la pret de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Eu am injumatatit reteta. Am avut doar 400g merluciu, doua trunchiuri, si am folosit doar 3 portocale. Stoarce portocalele si pastreaza zeama. 1. Curata bine pestele, desfa-l fileuri si taie-le bucati mari. Tavaleste bucatile de peste prin faina, scutura-le si prajeste-le in uleiul incins. Scoate-le pe hartie absorbanta sa se scurga, apoi transfera-le intr-o tava ca sa se raceasca. 2. Intre timp, pune la fiert zeama de portocale aromatizata cu boabele de piper si frunzele de dafin. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca. Separat, in vasul in care se framanta aluatul, se bat ouale (sau galbenusurile) cu sarea si apoi cu zaharul.Se pune plamadeala, se omogenizeaza si se adauga, alternativ, lapte si faina. Coca trebuie sa fie moale, insa bine framantata (lapte se pune cat cere faina). Cand se desprinde aluatul de pe mana, se adauga untul topit caldut, framantand in continuare. Se lasa sa cresca pana isi dubleaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg zahar, 1/2 kg fructe de sezon, 1 litru apa Mod de preparare: Se amesteca 1 litru de apa cu sucul sau pulpa de fructe(de preferat cu diverse adaosuri), intr-un vas. Se strecoara bine prin sita, zdrobind fructul cu o lingura de lemn. Se adauga zaharul si se pune pe foc citeva minute pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca si se pune la inghetat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. sfecla rosie Mod de preparare: Se spala sfecla, se curata, se da pe razatoare si se lasa sa stea pana cind incepe sa se scurga zeama. Se stoarce apoi intre miini si se strecoara prin tifon. Mod de servire Se serveste sucul simplu sau indulcit. Sucul de sfecla se poate servi cu o lingurita de suc de lamiie si citeva seminte de chimen.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ambele parti. Cind sunt gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... portocale Ingrediente glazura : 800 ml suc de portocale ( eu am folosit suc natural) 2 plicuri budinca de vanilie 100 g zahar Mod de prepare ... g zahar si 150 ml suc. Restul sucului il punem la fiert ... racit il insiropam cu putin suc de portocale, intindem crema peste ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... borcane, indeasa-le si pune sucul lasat. Strange capacele bine si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro