Cauta in 73.254 retete
Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie bobosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se sc ot gogosarii, se pun 3/4 din borca, si se acopera cu sos.Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi. - 3 kg de gogosari, 400 ml.ulei, 500 ml apa, 300 ml otet, 100 g zahar, 100 g bulion, boabe de mustar, sare, piper, foi de dafin
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... de ciuperci mai mari cati gogosari ai si le pastrezi separat ... ciupercilor le tai felii. Cureti gogosarii de cotoare si seminte, ii ... taiate marunt. Umpli cu aceasta compozitie gogosarii si asezi pe fiecare gogosar o palarie de ciuperca, drept capac si-i asezi frumos in borcane ... le sterilizezi 35 minute. - 5 kg gogosari, 3 kg ciuperci, 2 kg ceapa, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mod de Preparare: Se aleg gogosari proaspeti, se spala, se curata ... in sus, toate bucatile de gogosari, peste care presaram tot zaharul ... cu o lingura de lemn prin gogosari intorcandu-i, ca sa intre pe ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de preparare: Se amesteca telina rasa cu sosul facut din smantana si lamaie, apoi se orneaza cu felii de gogosar rosu. - Ingrediente: 2 teline rase 1 gogosar sau 1 ardei gras rosu 2 linguri smantana 1/2 lamaie sare piper
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Mod de Preparare: Se curata gogosarii de cotoare, conopida se desface buchetele, se umple gogosarii cu conopida, se aseaja in borcan cu hrean, se fiebe solutia formata din; la 1 l apa se adauga 4 linguri de otet 1 lingura de sare, 2 linguri de zahar, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin, iar cand clocoteste se adauga in borcane, cand se raceste se adauga conservant si se sigileaza. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi ... un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deasupra. - 5 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 5 kg rosii, 3 capatini usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da branza de vaca prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar. - Franzela, 2 linguri branza de vaca, 10 g unt, gogosar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. vinete, 3 kg. gogosari, 1/2 l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe ... taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi ... alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi se completeaza lichidul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 grame rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari , 1 ceapa (dupa gust), 50 grame ... preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca ... pot toca numai vinetele iar gogosarii se taie felii). Se oparesc ... in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... facuta. Se adauga ghiveciul cu gogosari si se lasa sa dea ... alternative de arpacas, compozitie cu gogosari si ciuperci si terminati cu amestecul de gogosari si ciuperci. Se toarna deasupra bulionul si se ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... verde, 8-10 vinete, 2 dovlecei, 10 gogosari, 5 kg. rosii, 15 cepe albe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna ... pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc ... in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu ... ardei. - 500 g rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari, 1 ceapa (facultativ), 50 ml ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
5 kg gogosari, 2.5 kg ceapa, ardei 10-12 buc, 0.5l otet, 4 linguri zahar, 2 linguri sare Mod de preparare: Se taie marunt si se amesteca ingredientele mai sus enuntate, se calesc 15 min, se adauga otetul, zaharul, sarea. Se pune in borcane si se imparte zeama in toate borcanele. Dupa ce se leaga borcanele se dustulesc o jumatate de ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 kg. gogosari, 1 l otet, 3 l apa, 1/2 kg. zahar, 1/2 kg. miere de albine, 4 1/2 linguri Mod de preparare: Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pana amesetcul clocoteste. Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan. Printre gogosari se pun rondele de hrean. Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cind este calduta. Se capseaza borcanele...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Gogosarii se taie felii subiri in lung, castravetii la fel, iar ... soia, in care se calesc gogosarii pana se inmoaie. La fel ... si un ardei iute langa gogosar. - 5 gogosari, 5 castraveti mici, 5 buchetele de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei, 10 cepe potrivite, 20 gogosari, 1 kg fasole boabe, 1 litru bulion ... masina de tocat ceapa si gogosarii si se pun impreuna cu ... se amesteca cu ceapa si gogosarii, se pune bulionul si condimentele ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Aperitiv Ingrediente 3,5 kg. gogosari, 250 gr.ulei, 250 gr.zahar sau ... dafin, sare Preparare Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se ... incepe sa clocoteasca, se introduc gogosarii. Se fierb 25 de minute ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ingrediente 6-7 gogosari mari, 2-3 morcovi, o ceapa potrivita, 2 radacini de patrunjel, 50 g de orez, sare, verdeata, 3-4 rosii, smantana. Mod de preparare Toate legumele se spala, se taie cubulete si se inabusesc intr-o ceasca cu apa. Se adauga apoi apa pentru ciorba si lasam sa dea un clocot, dupa care adaugam rosiile curatate de pielite si orezul ales si spalat. Mai lasam sa fiarba 10-15 minute si potrivim de sare dupa care servim cu verdeata si smantana.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... kg rosii, 4 vinete mijlocii, 8 gogosari, 2 cepe (facultativ), 100 ml ulei, 2 linguri ... preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca ... pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc ... in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 gogosari mari, 3 linguri ulei, 1 lingurita otet, 2 catei usturoi, sare Mod de preparare: Se sterg gogosarii si se pun la copt. Cind sunt copti se pun intr-un vas, se presara cu sare si se acopera cu un capac. Dupa 15 minute se curata de pielita se asaza intr-o salatiera cu coditele in sus si se stropesc cu sosul facut din ulei, otet si usturoiul tocat marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com