Cauta in 67.949 retete
1/2 litru ulei, 10 cepe potrivite, 20 gogosari, 1 kg fasole boabe, 1 litru bulion, sare, piper, foi de dafin, frunze de telina Mod de preparare: Se da prin masina de tocat ceapa si gogosarii si se pun impreuna cu uleiul sa se rumeneasca putin. Fasolea se fierbe separat cu putina sare. Dupa ce a fiert bine se amesteca cu ceapa si gogosarii, se pune bulionul si condimentele si se lasa sa mai fiarba pana cind scade bine. Se pune fierbinte in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat culesi; foi de tarhon; boabe ... Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat ... jumatate si se inteapa fiecare gogosar de 7-8 ori, ca sa patrunda ... in borcane de sticle. Printre gogosari, se pun foi de tarhon ... sare. Otetul se toarna peste gogosari numai dupa ce acestia s-au ... inlocuieste partial. Mod de servire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Ingrediente 1 kg rosii, 4 vinete mijlocii, 8 gogosari, 2 cepe (facultativ), 100 ml ulei ... Preparare Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca ... pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc ... in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata De Gogosari Si Conopida Ingrediente In borcan: gogosari, conopida, telina radacina + frunze, hrean Preparare Gogosarii se taie in fasii de 1-2 cm grosime, conopida se rupe marunt si se pun in borcan impreuna cu telina taiata cuburi, frunze de telina tocate nu chiar mici si hreanul. Zeama se da in fiert apoi se pune fierbinte in borcan. Se pune capacul imediat ce se pune zeama. Servire Ca salata la diverse mancaruri Durata 1 h30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Murati Ingrediente 10 kg. gogosari, taiati in patru, 1 kg. zahar, 1 l otet ... , usturoi(optional), hrean, conservant Preparare Gogosarii taiati se amesteca cu zaharul ... de usturoi, hrean. Se adauga deasupra zeama lasata de gogosari. Durata ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
3 kg vinete, 3 kg gogosari, 250 ml otet, 250 ml ulei, 2 linguri zahar Mod de preparare: Vinetele si gogosarii se coc, apoi se taie cuburi si fisii, se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu otet, zahar si ulei si se dau la rece 24 h. Se fierb cam 20 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... macinat, sare, otet, 25 de gogosari Mod de preparare Tocati varza ... compozitia pe foc 5 minute. Umpleti gogosarii, acoperiti-i cu rondele subtiri de ... citeva clocote. Cind s-a racit, turnati-l peste gogosari si legati cu celofan ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Iti trebuie: 2 kg gogosari rosii 400 g ceapa 200 g ardei iute 200 ... g zahar sare Pregatesti asa: Speli gogosarii bine, ii cureti de seminte ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosari la borcan " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... verde, 8-10 vinete, 2 dovlecei, 10 gogosari, 5 kg. rosii, 15 cepe albe ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
3 kg vinete, 3 kg gogosari, 250 ml.otet, 250 ml ulei, 250 gr. zahar, 2 linguri sare Mod de preparare: Se coc vinetele si gogsarii, se pun la scurs, se toaca, se pun intr-un vas mare si se amesteca cu oettul, uleiul, zaharul si sarea. Se lasa la frigider 2 h, se pun la borcane si se fierb cam 20 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ) Ingrediente 3 kg. ghebe (ciuperci), 5-6 kg. gogosari, 1/2 litru ulei, 1 cana otet, 1 capatana ... taiate, dupa dorinta, se taie gogosarii felii si se lasa sa ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... varza. Se umplu ardeii sau gogosarii cit mai indesat, asezindu-i in ... -25 bucati la 1 kg) sau gogosari, circa 2 kg varza curatata, taiata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiata pestisori in ulei. Adaugi gogosarii curatati de seminte si spalati ... depozitezi in camara. - 30-41 gogosari, 1.5 kg ceapa uscata, 0,5 l ulei de ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deaspra. - 1 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 5 kg rosii, 3 capatini usturoi, sare
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... macinat, sare, otet, 25 de gogosari Mod de preparare: Se toaca ... pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri ... . Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata De Gogosari Ingrediente 6 gogosari mari, 3 linguri ulei, 1 lingurita otet, 2 catei usturoi, sare Preparare Se sterg gogosarii si se pun la copt. Cind sint copti se pun intr-un vas, se presara cu sare si se acopera cu un capac. Dupa 15 minute se curata de pielita se asaza intr-o salatiera cu coditele in sus si se stropesc cu sosul facut din ulei, otet si usturoiul tocat marunt. Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Salata de telina cu gogosari Ingrediente 3 teline medii, 1 gogosar de dimensiuni mari, 1 ardei gras, 4 linguri de smantana, zeama de la o lamaie, sare, piper Mod de preparare Se curata teline, se rade si se amesteca cu jumatate de gogosar si ardeiul gras, taiati in patratele. Se adauga smantana, zeama de lamaie si piperul. Se decoreaza cu felii de gogosar
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Se coc vinetele si gogsarii, se pun la scurs, se toaca, se pun intr-un vas mare si se amesteca cu oettul, uleiul, zaharul si sarea. Se lasa la frigider 2 h, se pun la borcane si se fierb cam 20 de minute. - 3 kg vinete, 3 kg gogosari, 250 ml.otet, 250 ml ulei, 250 gr. zahar, 2 linguri sare
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro