Cauta in 17.960 retete
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE FACE UN ALUAT DIN FAINA DROJDIE SI LAPTE.SE LASA LA CRESCUT AOI SE INTIND 2 FOI.SE DA BRANZA PE RAZATOARE SI APOI SE ADAUGA CELE 8 OUA.SE IMPARTE ALUATUL IN DOUA PARTI SI SE INTIND 2 FOI.SE PUNE PRIMA FOAIE IN TAVA SE TOARNA COMPOZITIA DE BRINZA SI SE ACOPERA CU CEA DE A DOUA FOAIE,SE PUNE LA CUPTOR CAM 30 DE MINUTE PINA SE COACE.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit ... apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... eu clatite zilele astea, cu brinza, cum le prefera ai mei ... iese bine. Pentru umplutura, alegeti o brinza mai cremoasa si cit mai ... : clatite, facute dupa reteta perfecta :) brinza de vaci cremoasa pentru umplutura ... , caci niciodata nu ramin nemincate). Brinza se amesteca cu zaharul si ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Pentru umplutura: 150 g crema de brinza almette sau philadelphia 2 linguri de ... . Separat se bate crema de brinza cu zaharul si vanilia, se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
1/2 kg branza de vaca, 2-4 oua, 1 lingura unt, 4-5 linguri smantana, 1 lingura pesmet, 1 lingura faina, sare Mod de preparare: Brinza se farima bine sau se amesteca cu putin lapte, smantana, faina, pesmet, sare si ouale bine batute (intregi). Se asaza in vas si se fierbe in baie de apa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
RETETELE NOI DE AZI (14.10.2008) VOR FI ATASATE PE WEBSEIT IN URMATOARELE ZILE
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... . Se pune amestecul de brinza. Umplutura: 500 brinza(quark) 2 plicuri de ... vanilia ,dupa care se adauga brinza,smantana si albusurile batute spuma ... griss. Se pune crema de brinza peste prima foie in tava ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
400 gr. branza de vaci, 50 gr. margarina, o ceasca de faina, o ceasca de pesmet, 1 ou Mod de preparare: Se framinta branza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat virtos din care se formeaza galuste mijlocii care se pun la fiert in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra. Mod de servire Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura la o mincare cu sos
Reţetă de pe www.retete-bune.com
blat: 50 g biscuiti amarettini, 150 g piine prajita, 100 g unt, 50 g zahar, 3 linguri cafea tare; crema: 200 g branza de vaci, 300 ml smantana, 3 oua, 100 g zahar tos, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de portocala, 500 g capsuni, 250 ml suc de portocale, un plic praf glazura transparenta Mod de preparare: Amarettini si piinea prajita se macina, se framinta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amesteca branza de vaci cu smantana,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 gr. ciuperci, 2 buc. lamii, 100 gr. branza de burduf sau telemea, 2 linguri ulei, sare, piper, verdeata tocata (marar si patrunjel), citeva frunze de salata Mod de preparare: Se prepara sosul intr-un castron, amestecand uleiul cu sarea, piperul si zeama de lamiie. Ciupercile se spala, se taie in lamele fine si se pun imediat in sos, sa nu se innegreasca. Se rade branza, se amesteca cu ciupercile, se presara verdeata si salata, taiate fin. Mod de servire Se tine la rece o ora inainte...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cat sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din compozitie, cu o lingura, galuste si se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 minute. Mod de servire Se scurg si se servesc fierbinti, cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg branza telemea amestecata cu branza de vaca, 2-3 linguri unt, coaja de lamiie, 1 lingura zahar Mod de preparare: Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul, se amesteca cu galbenusurile, se bat spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga branza, coaja de lamiie, la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt, se da la cuptor incins 30-40 minute pana cind prinde o coaja...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sare, pesmet Mod de preparare: Brinza de vaca, stoarsa bine de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conform instructiunilor de pe plic. Brinza dulce se amesteca cu zaharul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com