gogoase din brinza
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna, budinca din corasla
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 gr. ciuperci, 2 buc. lamii, 100 gr. branza de burduf sau telemea, 2 linguri ulei, sare, piper, verdeata tocata (marar si patrunjel), citeva frunze de salata Mod de preparare: Se prepara sosul intr-un castron, amestecand uleiul cu sarea, piperul si zeama de lamiie. Ciupercile se spala, se taie in lamele fine si se pun imediat in sos, sa nu se innegreasca. Se rade branza, se amesteca cu ciupercile, se presara verdeata si salata, taiate fin. Mod de servire Se tine la rece o ora inainte...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cat sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din compozitie, cu o lingura, galuste si se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 minute. Mod de servire Se scurg si se servesc fierbinti, cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg branza telemea amestecata cu branza de vaca, 2-3 linguri unt, coaja de lamiie, 1 lingura zahar Mod de preparare: Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul, se amesteca cu galbenusurile, se bat spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga branza, coaja de lamiie, la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt, se da la cuptor incins 30-40 minute pana cind prinde o coaja...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sare, pesmet Mod de preparare: Brinza de vaca, stoarsa bine de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conform instructiunilor de pe plic. Brinza dulce se amesteca cu zaharul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-350 gr. macaroane, 200 gr. branza de oi, 3 linguri unt, sare, 3 oua Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu branza rasa si cu ouale batute. Se asaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vanilie Mod de preparare: Brinza de vaca, fara zer, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceapa, 1 felie piine alba muiata in lapte, 2 linguri branza telemea rasa, 4-5 cartofi fierti, sare, piper, 1 galbenus, albusul batut spuma, patrunjel si marar tocat Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se fac pireu. Se amesteca cu piinea stoarsa si frecata bine, cu ceapa tocata, galbenusul, sare, piper, branza rasa, verdeata tocata si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg cartofi, 75 g branza de vaca, 200 g telemea de oaie, 5 g unt, 2 oua Mod de preparare: Se desareaza telemeaua in apa calda. Se sfarima si se amesteca cu branza de vaca si cu ouale intregi. Se fierb cartofii cu coaja(nu prea tare), se curata si se taie felii. Se amesteca cu branza si se asaza intr-o cratita( rezistenta la cuptor) unsa cu unt, presarind deasupra bucatelele de unt. Se coace 1/2 ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
paste scurte spiralate, cas ras, cascaval ras, branza de vaci, branza topita afumata, oua, putina smantana, parizer de pui, marar, sare piper si alte condimente dupa gust. Cantitatile difera, in functie de ce gust vreti sa predomine. Mod de preparare: Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sunt gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smantana, branza de vaci, casul si cascavalul ras se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com